Dnes som mal skusky v autoskole. Testy na plny pocet, kuzele som presiel s jednou opravou na kolmom parkovani, ale ked som uz zaparkoval do garaze tak som bol so sebou spokojny a taka istota bola vo mne ze mam vodicak v ruke lebo jazda mi nerobi vobec pro
A prečo si nepovedal, že máš kontaktné šošovky? Preto si to tak perfektne zvládol Ja by som sa tak hádal a ja tiež mám nosiť aj nosím ale doktorke som zakázal to uvádzať v zázname
@rocafella pretože to musí mať doktorka v zdrav.karte napísané že nosis šošovky a keď nosis obidvojo tak to máš na tej prihláške napísané. To isté aj následne vo VP
@laurikaaa aj tak je to blbosť. Proste ak nosím okuliare a rozhodnem sa prejsť na šošovky musím ísť nahlásiť na políciu? A kebyže je ten policajt normálny tak v pohode mu to mohol dať.
@rocafella Nielenže to musíš nahlásiť na políciu. Musíš ísť k očnému/praktickému ktorí ti dá potvrdenie o tejto skutočnosti a až potom si to môžeš ísť dať zapísať do VP.
No, bohužiaľ dobre vieme akí sú tu viacerí policajti. Mňa vyrazil že som mala koleso na čiare ( nemala a nemohol to vidieť aj keby hej lebo tam bola vrstva sňahu a ladu )
Nie je to fér a je to vrcholne trápne, že nepochodíš vďaka brejlom. Obzvlášť ak máš len nejaké 0,25 poprípade polky, čo by malo nosiť kopec ľudí a ani o tom nevie/nechce vedieť Hovorím z vlastnej skúsenosti
@rocafella ano rovnako ako ked si odfoteny na vodicaku holohlavy bez brady a zrazu si nechas vlasy po plecia a 10cm bradu, tak si musis spravit novu fotku, proste musis byt takmer zhodny s fotkou na vodicaku, inak ti ho mozu zadrzat.
No nám inštruktor povedal rovno, že tí, čo majú nosiť okuliare a majú to aj v žiadosti o vodičský preukaz, tak ich musia mať na hlave, lebo ak nie, tak neprejdú.
Mohol by povedať, že má šošovky, ale musel by to mať už v žiadosti.
Ved ty ani nemozes soferovat bez okuliarov. Ked budes mat vodicak tak ten bude platit s podmienkou ze mas okuliare, ked nemas okuliare tak nemas platny vodicak.
Je to tak ako hovori laurikaaa, ved to, ze keby som bol uplne slepy tak zramujem vsetky kuzele co su tam .. Na jazdach som soferoval bez okuliarov, az na poslednej kedy ma napadlo ze by som ich mal mat tak reku vyskusam aj s nimi jazdit a v pohodicke.
Hned som sa pytal ci ma koli takej hovadine nepusti, ale som sa neovladol a nehovoril som mu to zrovna kludne. Dalsi pokus musim spravit vsetko preto aby mi nemal co vytknut. Lebo keby videl prilezitost vyhodi ma asi bez vahania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No, bohužiaľ dobre vieme akí sú tu viacerí policajti. Mňa vyrazil že som mala koleso na čiare ( nemala a nemohol to vidieť aj keby hej lebo tam bola vrstva sňahu a ladu )
Nie je to fér a je to vrcholne trápne, že nepochodíš vďaka brejlom. Obzvlášť ak máš len nejaké 0,25 poprípade polky, čo by malo nosiť kopec ľudí a ani o tom nevie/nechce vedieť Hovorím z vlastnej skúsenosti
Mohol by povedať, že má šošovky, ale musel by to mať už v žiadosti.
choďte robiť skúšky do Žiliny k slečne policajtke potom uvidíte tie dôvody prečo vám nedá vodičák pritom sama nevie poriadne vraj šoférovať
Hned som sa pytal ci ma koli takej hovadine nepusti, ale som sa neovladol a nehovoril som mu to zrovna kludne. Dalsi pokus musim spravit vsetko preto aby mi nemal co vytknut. Lebo keby videl prilezitost vyhodi ma asi bez vahania