@2 O_o
ona sa pyta na najlepsiu, to neznamena, ze je nejaka zla. Clovek proste chce normalneho instruktora, ktory miesto vrieskania, sa normalne venuje ziakovi.
fakt akoze nechapem zmysel toho pindania. Keby sa niekto opytal, ktory kolac je najlepsi, zacnete tu picovat, ze neexistuje zly kolac, to len on je kokot?
Napriklad ja mam skusenosti s instruktorom, ktory na ziakov bezne krici, ze im "pojebe chrbat baseballkou" ak spravia nejaku chybu, respektive im nadava, ze su "jebnuti jak z osobitnej skoly", pripadne "poznas pat penazi, ty kokot?!" Ja som to sice prezil, aj ma naucil celkom dobre soferovat, ale viem si predstavit ludi menej flegmatickeho charakteru, ktori by sa pri takom niecom zosypali. Takze tak. Myslim, ze zistovat si, ktora autoskola je aka ma celkom zmysel - ak nevies soferovat a fakt sa musis spolahnut, ze ta nauci instruktor vsetko od zakladov.
@piter09 Jaké pindanie prosím ťa? ešte raz- pýtam sa aká je to zlá autoškola? Väčšina má na výber viacerých inštruktorov, niekomu nemusí vyhovovať vrieskanie, iný sa zas nenaučí keď na neho nebude niekto prísny.. Tak mi skús odpovedať na otázku
@2 well ja by som to napr nespravila, ak by ma koučoval stále ten istý ujo, s ktorým som mala jazdu asi dvakrát, lebo po mne len kričal a mala som z neho stres, takže som spravila omnoho viac chýb..
naproti tomu som potom chodila s druhým, strašne milý pán, vysvetlil, pokecali sme, až mi bolo ľúto keď som to spravila..
- vo Fénixe som robila, až na pána vyššie spomenutého sa nemôžem sťažovať ale sú tam štyria, môžeš si vybrať.
inak kamoškovia robili napr. u Bubelínyho, že úplne v pohode.. najviac zlých slov som počula na fénix a aha, som tu aj s vodičákom podľa mňa je to celkom jedno..
@glamorous zamestnanci tvoria spoločnosť, ak sú zlí, nemôže byť ani spoločnosť dobrá... ak je to nejaká menšia autoškola, kde sú len napríklad dvaja, tak nevidím dôvod, prečo ju nenazvať zlou O.o
@mcvpn u nas v ke je jeden taky srandista co ma sam autoskolu, cirkusy robi take, ze je schopny zastavit uprostred krizovatky aby vrieskal, a predsa sa najde xy takych ktori si tento pristup pochvaluju a myslia si, ze prave pod takymto tlakom sa nauci clovek poriadne soferovat... ( ono je to dost pravda, kedze sa clovek potom bude casto stretavat so stresujucimi situaciami kde je potrebne nezmatkovat ale rychli zareagovat tak aby sa nikomu nic nestalo, od kedy mame rozkopane mesto a vsade vyluky toto zazivam denne)
kazdopadne clovek co nie je spokojny s pristupom a pritom nevie instruktora poziadat o to aby k nemu pristupoval inak, lebo pod tlakom zmatkuje, tak je to fakt hlupy clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ona sa pyta na najlepsiu, to neznamena, ze je nejaka zla. Clovek proste chce normalneho instruktora, ktory miesto vrieskania, sa normalne venuje ziakovi.
Napriklad ja mam skusenosti s instruktorom, ktory na ziakov bezne krici, ze im "pojebe chrbat baseballkou" ak spravia nejaku chybu, respektive im nadava, ze su "jebnuti jak z osobitnej skoly", pripadne "poznas pat penazi, ty kokot?!" Ja som to sice prezil, aj ma naucil celkom dobre soferovat, ale viem si predstavit ludi menej flegmatickeho charakteru, ktori by sa pri takom niecom zosypali. Takze tak. Myslim, ze zistovat si, ktora autoskola je aka ma celkom zmysel - ak nevies soferovat a fakt sa musis spolahnut, ze ta nauci instruktor vsetko od zakladov.
naproti tomu som potom chodila s druhým, strašne milý pán, vysvetlil, pokecali sme, až mi bolo ľúto keď som to spravila..
- vo Fénixe som robila, až na pána vyššie spomenutého sa nemôžem sťažovať ale sú tam štyria, môžeš si vybrať.
inak kamoškovia robili napr. u Bubelínyho, že úplne v pohode.. najviac zlých slov som počula na fénix a aha, som tu aj s vodičákom podľa mňa je to celkom jedno..
tadá
kazdopadne clovek co nie je spokojny s pristupom a pritom nevie instruktora poziadat o to aby k nemu pristupoval inak, lebo pod tlakom zmatkuje, tak je to fakt hlupy clovek