Ahojte. Dnes sok mala tretie skusky v autoskole a policajtka mi nedala zrobit len preto lebo som nejazdila dostatocne "agresivne". Moze byt toto dovodom na vyhodenie ked pri inych priznuri oci?
Tak ja som počula, že vyhadzujú za to, keď "zdržiavaš cestnú premávku" (napríklad ideš celú jazdu 30 km/hod), ale myslím si, že aj tak to je hlúposť a mala ťa nechať...
JAzda agresívne: Neakcelurujes dostatocne rychlo, nevies urýchlene menit jazdné pruhy tak aby si nikoho neohrozila, ak ti zdochol motor tak nevies rýchlo ho nakopnut a znovu sa pohnut. Proste sa trochu vzit s autom a jazdit ako dlhorocny vodič.
Mna caka preskusanie o 3 tyzdne tak som zvedavy. Ale moje postrehy z jazdy po meste: Je to tu na hlavu cize fakt taky nejaky nesika by tu robil velky chaos. Ja sám sa "bojím" jazdit v KE. Niezeby som nevedel. Ale bojím sa kôli tomu ako ostatný ucastníci su agresívny a nedávajú pozor, pozerajú len na seba.
Treba jazdit svižne.
@sypomka na prvy krat som spravila iba testy na plny pocet, na cvicisku som buchla kuzelku... Na druhy pokus som spravila cvicisko, ale na jazde som v kopci pustila rucnu skor jak som stacila poroadne pridat plyn taze cuvlo a za nami bolo auto tak musela pribrzdit
@passarinho prepač ja nerobim v ke zle mi tu do ankety hodilo, ale v spisskej novej vsi...a jaky to bol dovod oproti tomu ze dakto zabudne dat smerovku alebo nerozozna obycajnu krizovatku od svetelnej a daju mu prejst?
no tak uz nic asi, ale ked mas pocit, ze to nebolo celkom spravodlive ( apodla mna ani nebolo podla toho co tvrdis) tak da sa niekde ist stazovat, ale toto uz neviem kde
s policajtom sa nedohádaš, hlavne nie na skúškach, každopadne to že ti auto "uslo" v kopci je dosť veľký problém, taktiež tie zdochnutia, raz - dobre môze sa stať každému, ale viac krát je podľa mňa netolerovateľné, predstav si že hneď po vydaní vodičáku môžeš sama vyraziť na cesty kde ti nikto nepovie, kade máš ísť, nemáš vedľa seba skúseného vodiča, preto autoškoly ponúkajú "kondičné jazdy" - aby človek-vodič bol pripravený sadnúť do auta kdekoľvek a dostať sa kamkoľvek bez nehody či ohrozenia seba a ostatných
@3 a vôbec nejde o to na koľký pokus robíš, vieš - spravíš, nevieš - letíš, poznám ľudí ktorý spravili jazdu na 7-mi krát a nikto im to nedal z ľútosti - ak máš možnosť zavolaj inštruktorovi ktorý bol na skúške a opýtaj sa ho čo tam bolo zlé
z toho čo čítam by som sa ani ja necítil dať ti vodičák. Ak ti to zdocýna po meste, nevieš sa rozbiehať do kopca a jazdíš pomaly. To nie je predsa nejakých pokročilých technikách šoférovania, to sú absolútne základy. Bežnému vodičovi ak zdochne, tak aj tomu najhoršiemu čo práve vyšiel z autoškoly by malo tak raz za desať jázd, a pohýnať do kopca by sa mal bez problémov , možno aj s tým zdochnutím, ale bez toho cúval. To sú elementárne veci ak chceš byť vodičkou preboha
@Kamoska098 za to, že nedáš smerovku ťa policajt vyhodiť nemusí.. ak sa ti to stane raz a nie permanentne... určite je to menší problém ako to, keď policajt vidí, že si tu jazdu neužívaš, ale to auto ťa vyrušuje.. to znamená, že ak by si šla sama, spanikárila by si a mohla by si mať problémy.. či už by si sa pohýnala do kopca, alebo pri iných úkonoch, kde možeš ohroziť alebo obmädzovať ostatných účastníkov cestnej premávky..
no ja som najprv bola veselá, potom úplne stres proste ani som nevedela jak sa volám poriadne len som to predýchavala až sa ma pýtali, či som schopná pokračovať a jasné, občas chybičky typu že som kukala na prevodovku alebo asi 2x že smerovka môj hlavný problém bol ten, že som bola vystresovaná + mala som zabočiť doľava, boli zam tri cesty z toho do dvoch bol zákaz vjazdu proste a ja som už mierila do správnej keď tu zrazu som spanikárila a v sekunde som zastala, že sakra nieeee to je chyták išlo nejaké auto po hlavnej ceste a som ho v podstate obmedzila, že musel spomaliť a nechal ma policajt dojazdiť a keďže to bol druhý pokus, povedal že aj kvôli tomu stresovaniu mi to nemôže dať.. a to som mala čerstvo 18 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mna caka preskusanie o 3 tyzdne tak som zvedavy. Ale moje postrehy z jazdy po meste: Je to tu na hlavu cize fakt taky nejaky nesika by tu robil velky chaos. Ja sám sa "bojím" jazdit v KE. Niezeby som nevedel. Ale bojím sa kôli tomu ako ostatný ucastníci su agresívny a nedávajú pozor, pozerajú len na seba.
Treba jazdit svižne.
@3 a vôbec nejde o to na koľký pokus robíš, vieš - spravíš, nevieš - letíš, poznám ľudí ktorý spravili jazdu na 7-mi krát a nikto im to nedal z ľútosti - ak máš možnosť zavolaj inštruktorovi ktorý bol na skúške a opýtaj sa ho čo tam bolo zlé