Skvela téma ja tiež idem robiť vodičák a tiež mám strach neviem ako to tam vyzerá a najhoršie sú asi jazdy.Ja a jazdy to je zle sa nejak bojím ale dúfam že to nejak zvládnem a ak ty ideš robiť vodičák tak veľa šťastia potom nám daj vedieť ako to dopadlo.Mi sa budeme tešiť spolu s tebou tak pa zatiaľ.
autoskola je super, ked je v pohode instruktor tak je to zabavne a aj lahsie sa daju tie zakony zapamatat.
a jazdy su lahke pokial sa vies dobre v krizovatkach zorientovat a casto ti nezhasina motor . potom to ubieha strasne rychlo a ani sa nenazdas a uz si na skuskach. GL & HF
Ta, je to v pohode, na hodiny teorie sa ti chodim zrejme nebude chciet, aj tak je to len prerozprávanie vyhlášky ale budiš. Sem - tam aj nejaké križovatky a tak
Hlavne ze by si mal dobreho instruktora, ja som mala dvoch roznych a kazdy hovoril neico ine DDDD Tak som si podla seba. Ale jazdy su super. Prva je trosku divna, ale to sa rychlo otukas.
a potom na skuskach no, zalezi aj od policajta, mne napriklad prsalo a nechelo sa mu stat na dazdi tak nam odpustil slalom medzi kuzelkami.(a to som sa na to tesila :/)
ale je to uplna pohoda, ved zistis. ale najlepsie je to aj tak az potom, ked sa mozes volne rozbehnut
ked mas dobreho instruktora tak sa da.ja som mal takeho co sa bal o svoje auto a nemohol som hocikam ist na zle cesty.bol to kokot.a hlavne sa musis ucit krizovatky a predpisy.ak mas testy tak je dobre a ked nie tak si zozen.a hlavne nestresuj na jazde to je to najhorsie co moze byt stres.ale to sa naucis.
co sa bojite vsak to je srandaaa ked budete mat stastie na istruktora tak to bude este vacsia sranda ... a tie testy zvladnete....ja som sa na to ucil posledny den a mal som plny pocet :p
Zajtra mám skúšky, takže momentálne to nevidím moc ružovo
Ale jazdy sú super, na teóriu sa chodiť neoplatí (neoplatilo).
Test by mohol byť v pohode, teda vôbec to nie je ťažké (toto mi prosím pripomeňte zajtra, keď budem vyrevúvať, že som ho nespravila ).
A jazda .. dúfam, že bude policajt prinajmenšom milý (pevne verím, že ma nepošle cez obľúbený piešťanský most, príp. sa nebudem musieť rozbiehať do kopčoka ).
A jediné čoho sa úplne desím je to, že bude neskutočná HANBA ak nespravím Budem chodiť kanálmi
keď to nebude v nejakej pofidérnej autoškole s debilnou inštruktorkou, tak to je v pohode. naučíš sa všetko,aj teóriu aj parkovať, rozjazd z ručnej. a trenažér je dosť na nič. pre mňa bolo na začiatku ťažké preraďovať a sledovať aj cestu aj akou rýchlosťou idem. aj parkovanie bol prúser,ale aj to som sa už naučila a hlavne sledovať značky a dávať pozor. inak,dnes som mala skúšky a spravila som
mna v autoskole nenaucili nic...len sa vozim jak taky drbo furt po rovnakych ulickach, instruktor je totalny pako ktory mi potrebuje neustale dokazovat ze absolutne neviem jazdit pritom to tak nie je a celkovo mi to nic nedalo...okrem ucebnice
spomínam celkom rada na to všetko... išla by som asi ešte raz robiť vodičák, keby sa tak dalo... a viac by som sa snažila, lebo mi nikdy veľmi nešli tie jazdy... moje stresy neskutočnéé... inštruktor bol tiež v poho, ale mám na neho vlastný názor... no mal by sa trošku krotiť, keď má vedľa seba nejakú babu.... lebo sa nejako nevie ovládať... testy som si robila doma každý deň ,takže som to na skúškach zvládla na plný počet bodov... alee tá jazda, ooops... vraj nič mooc..
KOSICE TONEL!!!!!!!!!!Len do TONELA nechodte!!!!!!!!Ja uz robim asi rok,pritom som uz aavizovala viackrat,ze chcem dokoncit cim skor,lebo ja nato nemam cas ...Udajne vraj nikdy nie su terminy.Su velmi arogantní nezaujima ich nic len peniaze.Ked bola som na skuskach majitel ASTERIX pred skuskou zacal na mna kricat pred vsetkymi,ze radsej by som isla domov,aj tak to nespravim----lebo nedoniesla som kolky (ani to nepovedali). citujem ,,vypadni domov aj tak nespravis skusku..."
ja som mal suepr autoskolu valusek bosak v dubravke...bez problemov ale niektori hovorili ze v druhych autoskolach nemali tolko jazd ako ja ze arogantni instruktori ze hroza...ze boli lacne ale nieco za nieco...preto asi nepozerajte na cenu neskor to budete lutovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a jazdy su lahke pokial sa vies dobre v krizovatkach zorientovat a casto ti nezhasina motor . potom to ubieha strasne rychlo a ani sa nenazdas a uz si na skuskach. GL & HF
Hlavne ze by si mal dobreho instruktora, ja som mala dvoch roznych a kazdy hovoril neico ine DDDD Tak som si podla seba. Ale jazdy su super. Prva je trosku divna, ale to sa rychlo otukas.
a potom na skuskach no, zalezi aj od policajta, mne napriklad prsalo a nechelo sa mu stat na dazdi tak nam odpustil slalom medzi kuzelkami.(a to som sa na to tesila :/)
ale je to uplna pohoda, ved zistis. ale najlepsie je to aj tak az potom, ked sa mozes volne rozbehnut
Ale jazdy sú super, na teóriu sa chodiť neoplatí (neoplatilo).
Test by mohol byť v pohode, teda vôbec to nie je ťažké (toto mi prosím pripomeňte zajtra, keď budem vyrevúvať, že som ho nespravila ).
A jazda .. dúfam, že bude policajt prinajmenšom milý (pevne verím, že ma nepošle cez obľúbený piešťanský most, príp. sa nebudem musieť rozbiehať do kopčoka ).
A jediné čoho sa úplne desím je to, že bude neskutočná HANBA ak nespravím Budem chodiť kanálmi