autoskolu som najprv vnimal ako nevyhnutnu vec, do ktorej sa mi nechcelo...ale uz na prvej hodine teorie som to zacal vidiet v inom svetle, bolo to v pohode, instruktor bol riadny srandista a tak...no a potom ked som uz mal trenazer, tak to zacalo byt totalne delo a potom jazdy a cvicisko, to bolo maso, som sa nevedel dockat dalsej jazdy zakazdym
a tak ma to zacalo zaujimat, ze som si knizku cital len tak sam od seba a teda som sa vela veci naucil aj bez toho, aby to bolo take skutocne ucenie ze "no a teraz si idem na to sadnut a nutit sa zapamatat si to, co musim", skor proste som to len tak cital a zaujimalo ma to. a neviem coho som sa najviac bal...nemyslim, ze bola daka oblast, ktorej by som sa bal viac ako ostatnych, hoci nechcem povedat, ze som nebol nervozny pred skuskami, trochu som bol.
Hmmm...teória bola strašná...dva krát do týždňa dve hodiny vkuse tam sedieť a počúvať to...Trenažér ma tiež vôbec nebavil...ale jazdy boli super .
Skúšky boli otrasné keďže policajti došli o 5 hodín neskôr ako mali...a my sme tam museli sedieť a čakať. Ale super bolo že som ich robila cez totálnu snehovú kalamitu takže som neparkovala ani nerobila slalom
@martina123 áno, celkom mäso...neviem čo to má spoločné s reálnym životom, bezpečne ovládať auto je niečo iné ako cúvať slalom cez kužeľky mám podozrenie že chcú naplniť štátny rozpočet predajom kolkov za opakovanie skúšok
btw ja som aj parkovanie do radu ktoré sa nacvičuje ako svätý grál využil za rok asi 2 krát
v autoskole som sa nenaucil jazdit...to bolo hrozne...totalny debil bol instruktor...som sa musel sam naucit jazdit ale urobil som vsetko na 1. krat Len ten moj dement mal so mnou 20 min. jazdy a zapisoval mi to ako za 3 hodiny... a na motorke mi cely cas radil instruktor, ze nech uz dam smerovku, spomalim , podradim a tak
no uz sa neviem dockat kedy budem moct legalne jazdit na aute. teraz si planujem spravit vodicak na 125ccm motorku a nebojim sa vodicaku ani na auto ani na motorku kedze jazdim pomerne casto a mam uz celkom cvik takze v pohodke ale asi sa mi nebude chciet ucit ta teoria ako sa poznam xD
Ja som o tom písal aj nejaké blogy. Autoškola bola jednoducho obrovská sranda aspoň moja. NA skúškach som inštruktora riadne uzmenil aby mi do riadenia nič nešmátral, lebo to bola jeho choroba. Policajt na ás pozeral ako sa škriepime ale bral to ako našu internú záležitosť
zo zaciatku to bola hroza lebo som chodila s debilnym instruktorom ale odkedy chodim s majitelom strasne ma to bavi uz len dostat vodicak do ruky a bude ma to bavit ece viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a tak ma to zacalo zaujimat, ze som si knizku cital len tak sam od seba a teda som sa vela veci naucil aj bez toho, aby to bolo take skutocne ucenie ze "no a teraz si idem na to sadnut a nutit sa zapamatat si to, co musim", skor proste som to len tak cital a zaujimalo ma to. a neviem coho som sa najviac bal...nemyslim, ze bola daka oblast, ktorej by som sa bal viac ako ostatnych, hoci nechcem povedat, ze som nebol nervozny pred skuskami, trochu som bol.
ale teraz by som sa na to možno pozeral vážnejšie, na cvičisku podľa nového zákona pribudlo cúvanie slalom...nechcel by sooom
Skúšky boli otrasné keďže policajti došli o 5 hodín neskôr ako mali...a my sme tam museli sedieť a čakať. Ale super bolo že som ich robila cez totálnu snehovú kalamitu takže som neparkovala ani nerobila slalom
cúvanie slalom?
DPČ !!!!!
btw ja som aj parkovanie do radu ktoré sa nacvičuje ako svätý grál využil za rok asi 2 krát
to bude
UZ VIDIM JAK ZACNEM PANIKARIT
aj ja idem cez leto
skusal som si test spravit v marci (co som sa ani nekukol na nic ) a mal som 48bodov z 51 takze som bol rad
leto je tu skoro za dva tyzdne a je to tu tesim v auguste sa to zacne