Tak ja som teraz začala chodit na autoskolu, zatial len teoria. to zvládam si myslim, ale ked pridu jazdy nikdy som nesedela za volantom pán boh mi pomahaj ale tesim sa ..
osobné zážitky zatiaľ nemám... autoškolu si spravím račej až na zimu... ale kamarát dal test na 55b/55b, parkovanie mal najlepšie, slalom tiež, nakoniec na záverečnej jazde ho vysadil fízel hneď na prvej križovatke že ohrozuje cestnú premávku
to je najlepšie teraz sa učiť najhoršie je,keď nesparvíš test,to je len dôkaz,že si kašľal na to...a keď tam podrbeš značky alebo nebodaj križovatku,policajt ťa bude veľmi sledovať...aj keď to dáš na 50B.
a hlavne netsresovať,keĎ si bol dobrý na jazdách,tak budeš aj na skúšobnej...ja keď som robila skúšky,tak som moc nebola nervózna,lebo sme si tam vytvorili super atmošku. a hlavne sa nedaj ojebať policajtom, očúvaj ho a pozeraj značky.
ja som vo stvrtok uspesne zvladla skusky a vraj som mala najlepsiu jazdu chce to len chladnu hlavu a ked sadnes do auta povedat si ze teraz odjazdim jak viem a bud sa mu to bude lubit alebo ne...u nas su dvaja: dobry a zly...mala som toho dobreho nastastie a u neho presiel aj chalan co uz 4.krat opakoval jazdu ...u toho druheho by som mala problem prejst aj ja...
ja mám VP na malú motorku, skúšky som mal teraz 17teho.......policajti velmi nepríjemný a prísny, stres- obravský pred výsledkom , našťastie som mal 53 ale test bol fakt ťažký,
Test som dal na 51, no mohlo to by aj lepsie, ale tak koho to trapi, hlavne, ze som presiel. Najvacsi stres som mal na motorke na cvicisku, tom sa mi tak klepala noha, ze som ledva preradil . Ostatne potom uz pohodicka...
3 dni pred skuskou som si robil testy na » www.testynavodicak.sk/... a do skusky som ich wedel vsetke naspamat odzadu dopredu aj naopak .toto ti staci si spravit
Testy boli v pohode hoci som sa do toho pozerala asik len tri dni pred skuskou, z jazdou to bolo horsie, mala som stres a ani som nespravila, na druhy krat to bolo lepsie
ak náhodou nejakú otázku uvidíš prvý krát, nestresuj... mňa takto prekvapili hneď tri treba zachovať chladnú hlavu a logicky rozmýšľať. pokiaľ to nie je otázka kde sú nejaké konkrétne hodnoty, dá sa to dať aj keď si ju v živote nevidel... a keď nie, stále je tu možnosť tipos bingo ja som tam išiel s tým, že "čo ak to náhodou dám" našťastie som dal
Hmmm...teória bola strašná...dva krát do týždňa dve hodiny vkuse tam sedieť a počúvať to...Trenažér ma tiež vôbec nebavil...ale jazdy boli super
Skúšky boli otrasné keďže policajti došli o 5 hodín neskôr ako mali...a my sme tam museli sedieť a čakať. Ale super bolo že som ich robila cez totálnu snehovú kalamitu takže som neparkovala ani nerobila slalom
Ja mám jeden problém ohľadom autoškoly a potrebovala by som poradiť. Ja som začala autoškolu v októbri 2008, prebrala som všetko, ale 18 mám až teraz v lete, chcela som si urobiť skúšky v auguste a všetko by bolo ok. Ale teraz odchádzam na mesiac takže zas nemôžem mať skúšky, preto by som sa chcela opýtať či je nejaký časový limit dokedy musím autoškolu ukončiť, či je len 1 rok na ukončenie, lebo ja sa vrátim až v septembri a bojím sa, aby som mohla ešte tie skúšky urobiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a hlavne netsresovať,keĎ si bol dobrý na jazdách,tak budeš aj na skúšobnej...ja keď som robila skúšky,tak som moc nebola nervózna,lebo sme si tam vytvorili super atmošku. a hlavne sa nedaj ojebať policajtom, očúvaj ho a pozeraj značky.
Test som dal na 51, no mohlo to by aj lepsie, ale tak koho to trapi, hlavne, ze som presiel. Najvacsi stres som mal na motorke na cvicisku, tom sa mi tak klepala noha, ze som ledva preradil . Ostatne potom uz pohodicka...
..a jazda je uz len rutina ..
Skúšky boli otrasné keďže policajti došli o 5 hodín neskôr ako mali...a my sme tam museli sedieť a čakať. Ale super bolo že som ich robila cez totálnu snehovú kalamitu takže som neparkovala ani nerobila slalom
A spravila som na prvý krát samozrejme