Ahoj, stalo sa uz aj vam niekedy, ze ste isli na jazdu plni ocakavani, ze ako vam to pojde, ale vobec vam to zrazu neslo? akoby ste mali taki utlm alebo ja neviem ako to mam nazvat ... akoby ste zabudli všetko to, co vas tam doteraz naucili ..
JA som raz mal ťažký deň v škole - a potom ešte poobede jazdu o tretej v absolútnej zápche - až na šiestu ,,zelenú,, som konečne prešiel cez križovatku - vtedy som bol už dosť nervózny až som nevedel ľavú od pravej strany rozoznať Takže áno stáva sa...
možno tak prvý krát, odvtedy som už nikdy nesadla do auta s očakávaním....som rok po vodičáku a keď mám sadnúť do auta, prežívam menšie psychické zrútenie
no tak s jednym instruktorom som mala velice zle skusenosti, ked mi zrazu na 9tej jazde slapal na pedale aj ked som pozdlzne parkovala..a taketo srandy...
Šak počkajte Aj na vás si posvietia Ružoví kukláči keď dostanete vodičáky Odporúčam dávať pozor, aby ste náhodou nezaparkovali tam kde nemáte,alebo niečo iné
ano, raz ked som bol v novom aute, bola to maja cca 9 jazda, ale bola horsia ako prva, a aj instruktor bol iny, cely smrdel od cigariet a krical, bol som s nim prva a posledny krat
@Fallenkaa nič si s toho nerob, ja som mal takého inštruktora čo tiež znervóznoval a na všetko nadával aý som si myslel že som najhorší s kurzu, ako som neskôr zistil väčšina natom bola horšie ako ja
mne sa to stalo, ked som mala poslednu jazdu pred skuskou a zrazu namiesto mojej instruktorky prisiel instruktor, ktoreho som nemala velmi v laske. doteraz neviem ci to bol pre mna stres zo zmeny instruktora alebo stres z toho, ze na dalsi den mam skusky...
heeeeeeeeeej stalo. vobec mi to neslo na siestej jazde ale to som den pred nou oslavoval osemnasku ktoru som oslavil statocne a hnet rano o siedmej som mal jazdu . ja blbec som si napslanoval jazdu den po narodkach a este ktomu som o hyril do takej 3tej a na tej jazde jooooj to bol zazitok tak zle som v zivote nesoferoval to bolo ako keby som nulty krat sedel v aute od vtedy ked idem niekde prec a viem o tom tak nepijem.
KOSICE TONEL!!!!!!!!!!Len do TONELA nechodte!!!!!!!!Ja uz robim asi rok,pritom som uz aavizovala viackrat,ze chcem dokoncit cim skor,lebo ja nato nemam cas ...Udajne vraj nikdy nie su terminy.Su velmi arogantní nezaujima ich nic len peniaze.Ked bola som na skuskach majitel ASTERIX pred skuskou zacal na mna kricat pred vsetkymi,ze radsej by som isla domov,aj tak to nespravim----lebo nedoniesla som kolky (ani to nepovedali). citujem ,,vypadni domov aj tak nespravis skusku..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Treba požiadať otecka nech ide steboud esi daleko a da ti zašoferovať
Ja som sa za mladosti ani mojho oc nepýtal že či možem ist rovno som išiel mno aj to tak dopadlo
hoci sa mi raz stalo, že som sa jednému vyhrážala, že buď vystúpi on, alebo ja
A vždy keď sadnem po dlhšej dobe za volant
chodis kam do autoskoly chodis?