predstavte si situáciu, že v rámci jazdy idete tankovať.. sedíte v aute, kým inštruktor platí, no ešte sa tam stretne so známym, tak sa chvíľu rozprávajú.. a teraz vidíte za sebou ďalšie auto a k vám príde nejaký zamestnanec benzínky, že to vaše (autoškol
šak normálne ho posuniem čo je na tom ťažké ? ja som bol raz na jazde kde sa inštruktor dal vyhodiť doma a mne povedal že za 15 min sa mám zastaviť u neho tak jasné že som tam tých 15 min nestál ako pako
podla mna ja by som bol vinny... ja by som urcite povedal dotycnemu, nech sa stou ziadostou obrati na instruktora.. ja v jeho nepritomnosti nemam co soferovat.
zodpovedny je vzdy instruktor, a ty bez jeho vedomia sa nesmies pohnut ani o cm ak ti povie aby si isel na parkovisko tak ides, ak nie tak sedis a ostatni nech si trubia
toto sa mi nestalo, ale keď som si robila vodičák ja, tak bolo na dennom poriadku, že pán inštruktor sa išiel domov najesť alebo niečo vybaviť na poštu
pokiaľ inštruktor platí, tak hádam by platil zamestnancovi benzínky = nemal by prečo prísť za mnou; pokiaľ by boli tí zamestnanci dvaja a teda jeden by vykešoval inštruktora a druhý by šiel za tebou aby si sa pohol autom, tak ty sa nemôžeš pohnúť. V každom prípade je to na zodpovednosti inštruktora (či už stojíš v zákaze alebo zdržiavaš premávku..)
@kolini lol ty si veci predstavuješ tak lahko... že zahukam na neho.. sak ked vedla je cesta kde furt chodia auta a hluk jak neviem kde a cez zatvorene dvere do budovy.. anoooooo ZAHUKAM NA NEHO
@pasdenom , ja len konštatujem, že po tom ako ti inštruktor povedal že by si nebola vinná tak asi má na tom niečo pravdy nakoľko on by mal vedieť kto by bol v takomto prípade vinný.. @19
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To je proste ako keby inštruktor šoféroval a nebol práve v aute lebo platí, ty si v autoškole proste nič.
suhlas.
Ale asi na jeho tvrdení niečo bude.. on je predsa inštruktor, nie? ...