včera večer som si iba tak prepla na STV2 asi okolo pol noci alebo tak nejak a nikdy by ma nenapadlo ,že tam objavím taký dobrý film s celkom dobrým obsadením.Volalo sa to Awake (Prebudenie) psychologický triler....Nepozeral to niekto
@1 Mne sa aj tak najviac páčilo, ked sa zistilo ,že aj ona je v tom zapletená...a na STV2 to bolo s titulkami, čo bolo perfektné...Asi budem pozerávať už len dvojku
@wendybu na stv2 dávajú dobré filmy, raz tam dávali o malom černochovi v nacistickom Nemecku Tiež zaujímavé. Ale Awake bolo v mnohom prekvapivé, som ani nevedel že tí dvaja hrali v takom filme
@sweetstar Ja si len tak prepínam a pozeram, že čo asi tak bude na dvojke. Tak ma dosť prekvapilo, ked tam bol Jessica Alba a Hayden a ešte nebol dabing, čo som sa potešila.Viem, že kedysi tam dávali Kult hákového kríža, tiež dobrý film.
@ sweetstar Bleee Ja som bola pod narkozou raz a po tomto filme by veru nechcela ist ...Našťastie ja som sa zabudila až nato ako sa somnou rozpráva taký pekný mladý sanitar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.filmklub.sk/m/movie_comment...
Ja som včera, len tak prepínala videla som, že ide tento film, ale z neznámych príčin som si to nepozrela.
a určite si ho pozriem