ahoj. chcel by som sa nieco podrobnejsie dozvediet o tejto akcii, pretoze som videl jedno video, podla coho sa da hlasovat na baby, a asi som spoznal jednu moju znamu v tom. pomozte mi prosim.dakujem.
aha, dik, vidim..aj ostatne baby su pekne.. ako vidim bude aj party, ked chces mozes sa pridat 26. marca, mozno ze budeme mat prilezitost sa s finalistkami zoznamit
no ja s tym starosti nemam, iba pracovne povinnosti, ale s tym skoncim , a ked nie, raz aj ja si zasluzimtroska zabavy ak dobre pozeram, tak 26. je piatok, takze no problem..keby si si to rozmyslel, tak sa tu ozvi.. a videl si tie vypisy, ci co su to, rady pre muzov, pozri si paraaada mozme si to vyskusat..
hehe mozno, ale neviem ako sa da tak dvorit dievcatam? ja taketo nepouzivam, ale dobre sa zasmejem nad tym, pozrite si to vsetci : » www.axe.sk/#/lines/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
pouzivam aj ja Axe
-n a kto bude tvarou AXE?
A jedna je moja kamoska
Hlasujte!!!! Prosim.
Nalejte to do plechovky , napiste tam fixkou AXE a usetrite vyrobne naklady , ludia uz aj tak poznaju tak kupovat budu stale
Dufam, ze nás budú informovat!
Pekné sú nase baby!
Najnaj je Natália!
Akoze tie "axe typy" sú dost dobré! Ani nie sú trápne!
Veris v lásku na prvy pohlad, alebo sa tu okolo teba mám prejst este niekolkokrát..?"
Inač ano, verim ale možno že tam je chyba že ideš stale za mnou ...
Idete do Blavy v marci?
Minuly rok som tam bola, a po finale boli rozne akcie na Slovensku s tymi babami. Ani tento rok by som urcite nevynechavala..
Teraz hlasujem skoro kazdy den na Máriu!!!
Aby sme nevinechali ani česke
baby z fóra
Ty si to myslis vazne?!
Idem hlasovat rychla, ked uz mám na to sancu!
Blondinka, ktorá je uplne na zaciatku filmu!
Inač holky su naozaj pekne, vidim tu rajšie baby ako na miss sk
No este by som mal dat urobit stk na skodovku
Krásné sú, to je teda podstata!
Idem s tebou tou skodovkou!
Bude to sranda!
Kolkátého bude presne!
Dufam, ze budem mat volno...
Silné sú pre mna tie vone...ale dobry marketing a dizajn majú.
Bude iba jeden axe angel???