A teraz si predstavte situaciu ze ste doma sami a ziadny papier nemate a tak ho musite doniest z izby a v tom vsetkom vam zacne zvonit mobil na nabijacke alebo sused
takmer vzdy si beriem so sebou papierky,a ako uz bolo spominane,vzdy sa pozriem ci je toaletak
a vedla zachoda mame skrinku a na nej su toaletaky,lenze mi je to prd platne,je to vysoko musim to niecom dat dole,ako dnes rano som tam skackala a kartonom vreckoviek zhadzovala... disappointed:este oblecena
my doma máme vždy zásobu papiera priamo na WC takže som takýto problém nikdy nemala ale keby sa náhodou vyskytne tak by som zakričala nech mi aspoň nejaké servítky donesú
som si spomenula na taku historku ze jededen znamy na stavbe bol tiez na potrebe a zabudol si zobrat toaletak tak musel pouzit nahladu -sklenu vatu (ti co vedia co to je pochopia ) ....dva tyzne sa nemohol posadit ...
@6 este doplnim tuto modelovu situaciu o fakt, ze ked uz tak nadivoko zsraty clovek beha po byte a zhana hajzlak, tak moze v tom momente vojst domov niekto z rodicov aj s kolegami z prace prediskutovat nejaky podnikatelsky plan
Kamarát mi raz ukazoval peckový spôsob..a to vám stačí len malý papierik.. Bohužiaľ, sa mi to tu nechce rozpisovať a bolo by dobré to aj vidieť, nie len počuť...
mmh staci skocit rovno do kupelne... po velkej potrebe to aj tak kazdemu odporucam ist si aspon rit umyt ..ked nemame v nasich domoch bidety aspon ze mame kupelne hh
Akonahle rodicia s kolegami otvorili dvere, na zlomok sekundy uvideli bezat po chodbe svojho naheho syna, ktory sa nasledne zamkol do obyvacky a obsadil im tak miesto, pricom na konci chodby by sa svietilo na otvorenom hajzli s poriadnou srackou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a vedla zachoda mame skrinku a na nej su toaletaky,lenze mi je to prd platne,je to vysoko musim to niecom dat dole,ako dnes rano som tam skackala a kartonom vreckoviek zhadzovala... disappointed:este oblecena
Akonahle rodicia s kolegami otvorili dvere, na zlomok sekundy uvideli bezat po chodbe svojho naheho syna, ktory sa nasledne zamkol do obyvacky a obsadil im tak miesto, pricom na konci chodby by sa svietilo na otvorenom hajzli s poriadnou srackou