nemáte pre mňa nejakú dobrú radu , ako sa rýchlo naučiť azbuku? do mesiaca by som ju chcel (teda mal) vedieť... takéto niečo som sa vživote neučil , tak neviem
@7 davaj pozor, ukraincina neje to iste ako rustina, ma jemnejsi prizvuk, ine niektore pismena ako rustina a niektore sa aj inak vyslovuju a vseobecne rus ukraincovy sotva rozumie..a fakt nedoporucujem hovorit po rusky na zapadnej ukraine
Ja sa ucim rustinu ale je rozdiel vediet azbuku a v nej aj citat. Ono to chce trening kym si clovek navykne na citanie ruskych slov v azbuke. Najlepsie je si zohnat nejaky clanok alebo text v azbuke, azbuku a pekne si jednotlive slova "prekladat". Na konci uz to pojde same
Ja som si nasiel na internete ucebnicu v PDF a isiel som normalne podla lekcii. Pisat som sa naucil cca za dva tyzdne a citanie islo s tym Este mi dost pomohla tabulka kde som mal napisane pismeno po slovensky - ruske pisane - ruske tlacene a v pripade potreby sa sem tam este na nu pozriem
Ja niektore teda vacsinu pismen z azbuky poznam ani neviem akym zazrakom som sa to naucila,ale tazke to vobec neni,niektore su take iste ako slovenske pismena,precitam slova vpohode,ale rustinu moc neovladam teda
to nieje pravda ze rus ukrajincovi nerozumie..su tam iste odlisnosti....napr v pisani i ....rusi ho pisu ako nase u a ukrajuncu normalne ako i ......ja sa ucim uz rustinu 7 rokov a je velmi lahke naucit sa citat .....len si k tomu sadni ...
Počujte ja mám taký problém azbuku zvládnem jedna radost písaným a trocha aj tlačeným ale newiem ako sa čo vysluvuje kde si to mám nájsť? poradte dakujem
som rus a mozem powedat ze rozumiem ukrajincovy.. je prawda ze rusi maju inu gramatiku a tak ale to je ako ceskii a slovenskii....ked ja som sa naucil po slovensky ta kazdy sa musi po rusky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov