Škoda, že tam mám nail, ktorý všetci poznajú... Pokec je pimitívny a chodia naň len primitívni ľudia. Tu je to ono! Aj keď... aj BIRDZ má svoje muchy... alebo čierne ovce...
Pawlo - no, normalne by sa mi to ani mne nezdalo, ale videla som to. Ale pozor, to je Mladez proste su dobri, myslim ze to dosiahnu daleko... bud oni daleko, alebo Nitra dlho nevydrzi alebo maju zleho brankara... oboch? no neviem, sme dorbi
Ani v jednej. Cez azet neerpeckujem. Zasadne ho pouzivam len ako stredisko na e-mail. priapdne posta ale nidky nie rp. s tym som uz koncil. Iba dakedy tam zajdem a aj daka rp. tak to mazem a tam mi je jedno. do akej miestnosti vstupim. aj tak to zmazem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
odkedy chodievam na birdz tak sa mi zda pokec strasne primitivny...a miestnosti su tiez onicom..a ten akoze pokec s tymi ludmi..no uz koncim radsej...
miestnost- vacsinou Hokej, alebo Punk´s not dead ...prinajhorsom Kosice
ja mam hokej rada.. aj dnes som bola pozriet na mladez HC Kosice - HK ARDO Nitra ...a kedze sme vyhrali 12:1 tak to bolo super
Sklo sa tam už čítať nedalo ale napísali aj iný ľudia
A mám tam dosť albumov...tie sú tiež oveľa lepšie premyslené ako tu...len ma vždy mrzelo že sa tam nedali dávať komenty...
a tiez kecam s kamosmi a tak
a je to dost popularna stranka nielen pre mladych
a berte to pozitivne aspon tu nie je kazdu chvila tema, kto sa zoznami a nechces sex?