co hovorite na to ked si nejaky ludia pisu na azete....a jeden sa chce strasne stretnut a ten druhy nie ....napr. somnou sa uz vela ludi (chalanov) chelo stretnut ale ked ja sa nejako hambim .......asi sa hambim postavit sa mu zoci voci co mam robit ?....
ja som už spoznal 8 ludí, a z toho so šiestimi som stale v kontakte a aj kamoš takže tak.. mne sa take stretka pačia ale neboli to len azetove, aj z birdzu ĎAKUJEM BIRDZ za spoznanie nových ľudí
Ja som sa stretavala najskor z ludmi z jednej RPG stranky ..tych bolo vela..., potom ma to preslo Stretla som sa len s jednym clovekom z pokecu a voooobec nelutujem na ostatnych zatial nejako nemam odvahu tiez netusim ako som nazbierala odvahu ...ale stalo sa A jeden chalan ma stale niekde vidi, ale kedze som dodnes nemala jeho fotku, ja som ho nikdy nevidela ale je to celkom mile, ked pridem domov a uz po niekolky krat mi pride sprava na icq ze ma niekde videl D
mixelle nie všetci su tak enormne vyspelí a k teme ja som tam už spoznal dosť veľa ľudí tak ako som zažil sklamania som sa stretol aj s celkom pohodovými stvoreniami voči azetu nemam nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dnes sa snažím tomu človekovi priam vyhýbať, aj keď s kamarátkou im to funguje už asi dva roky...