Myslím že za zmienku to stojí, keďže ide o slovenskú tvorbu Nedávno sa mi dostal do "rúk" tento nový track od B-complex. Volá sa to Beautiful Lies a chalanisko to vymakal na BBC Radio 1 ... Čo na to poviete? Aký je váš názor? - či už DNB počúvate, aleb
no neviem neviem... high contrast je viac medializovany , podla mna ma aj komercnejsi sound ... zas uhol pohladu ... ci si undergroundovy drumer ktory vychytava experimentalne namotavky alebo vymetac klubov ktory preferuje hitovky....
pre mna osobne nic lepsie ako Zamcania (blackrain crew) , B-complex , Soundphreakers neexistuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
whatever
B-complex patri k jednym z najlepsich SK/CZ dnb producentov (osobne si myslim ,ze aj europskych)
ale aj tak ma od neho najviac zabija Break the silence a Girl with flower
Nuz co sa tyka europy, tak hadam si to troska prehnal, pretoze producenti ako High Contrast, Brookes Brothers... to je uz nieco ine
Ano tracky ako Break the silence a Girl with flower su sice naozaj dobre, ale na tento sa podla mna fakt nechytaju
pre mna osobne nic lepsie ako Zamcania (blackrain crew) , B-complex , Soundphreakers neexistuje
ja mam od neho vsetky sety potahane co ma na myspace, takze urcite sa priklaniam k nazoru, ze jeden z najlepsich DJov na slovensku..
btw neviete niekto kde sa da stiahnut od neho song Passage? lebo on to ma v setoch, strasne sa mi to lubi, ale ani na youtube to nema ani nikde..