jaj to je az buducu nedelu no nevadi aj tak pojdem...
hmm niekedy uvazujem, je dobre propagovat stretko takto 12 dni dopredu? lebo to ludia aj zabudnu mozno ze tam chceli ist... nie je lepsie 3-4 dni predtym ho organizovat?
wtf? Hej donesem STOKU zebraci budete mat povinne citanie nebudete sa ulievat si myslite, ze sa tomu vyhnete? NIE! To presadim aj keby ste sa posrat mali Inak mozno pridem este dajte dako vediet neviem ci pridem, ale mozno hej Ak si chce niekto nazivo do mna zapicovat
@40 Buď neveríš že čo som napísala som aj myslela vážne, alebo neveríš že som schopná niekomu do očí povedať niečo, o čom viem že sa mu to nebude páčiť...
Nemas to teda moc lakavo naplanovane.Ked uz birdz stretko, tak poriadne mega, kdesik na dakom zvučnom znamom apeknom mieste.A nie ze pri vchode elektriciek
@84 hergot chlape, ja nic ja vobec nic, len ona vie o mne rozne doverne informacie - napriklad ako sa vola zastupca riaditela na mojej byvalej skole a tak.
ozaj som myslela feerinko ze v kurii bude zima, pivo by sme si mohli dat pre zmenu niekde inde, povedzme v oriente alebo smichovskej perle ci jak sa to tam vola...
a ked sa to pomaly rozpane a rozriedi (teda aj ked nie) za kazdu cenu vas aj za usi dotiahnem do my a mamy
@95 mno orientka ma zevraj srackovu kofolu :-! a komunitu v nej nemusim ... co sa tyka draka tak mirkovi nespravim taku zlobu a Slovak Pub by bol idealne asi ~_~ alebo kurvia? neviem dohodneme sa v medike
Datum som stanovil na medzi 18 az 22 decembrom moznost a) (tusim ma missmoneky plnoletoviny)alebo kratko po novom roku, teda niekedy okolo 3. az 8 januara. podla toho ako budete mat prazdniny
to bol pritom povodne vas napad a ako ste to na mna skaredo hodili
a ja mam organizovat sandrinu oslavu? :0
to uz radsej moje narodeniny, konajuce sa 6.novembra, planujuce sa oslavit 7.novembra.. a to je dost skoro, takze nie, radsej sandrine narodeniny, ktorych organizaciu ja ale nemam v pravomoci hahaa odo mna organizaciu nechcite, to by skoncilo tak, ze by sme sedeli v parku na lavicke a popijali lacny chlast z flias zabalenych do papierovych sackov.
Kares hovorim vseobecne ze niekde v cajovni hned o 15tej ~_~" ako lebo mne sa neoplati ist iba nachvilku a peti tiez nie xD najlepsie by bolo okolo 14/15tej niekde v cajovni sa stretnut ... a bol by klud tam pekne caj a vodna a klud ~_~
feri, nič proti, ale silno organizuješ a napokon s peťou odídete ako prvý. akiže stretnúť sa na obed, aby sme boli pred zotmením doma?? teda nič proti, len provokujem akurát je a prd, že s peťou ste vždy ako prvý preč
@106 ok buduce Stretnutie v cajovni niekde o 15tej najlepsie nedelu .... sa mozme stretnut niekde v cajovni vybavim si neskorsi deathline ... alebo piatok po skole ~_~" idealne sobotu nemozem
@110 : Nie, sú tam prevažne mladší ľudia (Tvoj vek), vlasy všetkých farieb a vyznávači všetkých druhov hudby a štýlov, určite nie iba milovníci kovov (tzv. metláči)...
Hm Tak ma napadlo co toho 21 ,,, je to piatokje to naprd ... Dajme 22heho ... pred hlavnym vchodom na nivy ... a pojdeme do tej cajovne ako bolo v plane ... Missmonkey ucast povinna jelikoz asi jedina si budes pamatat tu eroticku cajovnu
a este mi vysvetli preco davas na oktober ked sme sa jasne dohodli ze to bude 20. decemmbra na monkyenine narodky.. ~_~ kks si odveci.. myslis ze ti tam dakto (viac ako 9 ) pride pak ked to je kezdy mesiac?!
to bude lepsie kedze BIRDZaci aj z inych miest budu chciet kuknut v BA trhy vianocne a zastavia sa na stretko ...
lepsie by bolo velke kde nepride zasa len ten koho bud pozname z ineho zivota ako BIRDZackeho alebo uz tradicne zo stretiek ,ale aj niekto novy.. (podotykam viac jak 4-5)
Ak tu budem a budem mat cas, tak mozem dojst.. aj ked vodna fajka ani cajovna moc nie je pre mna,..ja som za klasicke krcmy Len musis dat zretelne na javo cas a miesto stertnutia
A mne je jedno aj keby to bolo kazdy druhy tyzden, ak to mam po ceste a mam par hodin cas, tak preco nie.. a ak tam budeme dvaja-traja vzdy mozem odist
no ja som bola na moment uplne vpč z toho nadpisu že šak... to už bolo dávno založené... ale toto ešte len bude... kua... toto mi už viac nerobte odumrie mi z toho bunka
Podľa mňa je čajovňa fajn, ale vzhľadom na môj momentálny nedostatok času a vzhľadom na to že aj minule som tvrdila že prídem a nakoniec sa mi podarilo nedostaviť sa, tak môj názor do úvahy neberte
Hmm, prečo ma nikto neupozornil, že sa tu dohadujete?! Okej, jasné . . . chápem . . . prestal som sem chodiť často, pochybujem, že si ma eče niekto pamätá . . .
Medická? Hmm, mám to asi 2o minút cesty . . . 22.11.? Mal bych mať čas . . .
Nakoniec asi nie, kamarátka má v piatok oslavu narodenín, takže to vidím na rušnú noc... Čo sa vylučuje so schopnosťou v sobotu sa dostaviť na stretko... :S
feerinko ma pravdu...po pravde povedane idem si vypocut aka som neschopna skareda tucna hlupa a nevychovana v podani mojej milovanej babky a aj to v takom zapadakove ze budem rada ak budu mat otvorene potraviny
@193 : To akoze ona ma tel. cislo na kazdeho, kto ma dojst? Lebo da sa to brat ze medicka, ale par hodin pred tym to menit... A aktualne pocasie v Ba su 4 stupne a fucka studeny vietor..
No este ze som necestoval z humenneho, ale iba z ruzinova. diky pol hodku predtym to zrusit, ked uz som siel z domu. tak ale 15 min cakania v mraze nikoho nezabiju
Čo tak dať nabudúce miesto stretnutia niekde, kde sa mrznúť nebude? A koľkí prídu, toľkí prídu, pokiaľ je viac než jeden človek, vždy sa to dá označiť za stretko. A väčšia skupina nie je zárukou príjemnejšie stráveného času...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
217 komentov
@12 ka dojdi tiez xD
cize 4ia somnou 5ti ZATIAL xD
nj....tak potom pada moja ucast ked nieje cas v piatok alebo sobotu...
@9 LV sa stali asi vyhladavanou destinaciou, zhodou okolnosti tam bude tiez .
hmm niekedy uvazujem, je dobre propagovat stretko takto 12 dni dopredu? lebo to ludia aj zabudnu mozno ze tam chceli ist... nie je lepsie 3-4 dni predtym ho organizovat?
Nechcem aby KE zaostávali
ninus
black_soul
tikalok
Hajzel od kosti
Tomas
Might-sphere
wewo
ja
cize + Zimuska
a @14 tikalok nestraš, tá stále sa opakujúca reklama na nástenke bohate stačí
@38 cize
+ Zimuska
+ Galinka
"to kde v pici byvas pol hodinu som sa jebala cez kukuricne pole"
Takto: dátum vyhovuje, cca aj čas, dojdem ak tam budú nejaké pekné baby.
@41 Čia prítomnosť ťa odrádza?
@peterkoo
@ygor
@peeter
inak tie LV vyzeraju slubne.. ten vikend sa tam chystam prist i ja
tak LV stretko ;o) a myslim ze este par ludi by sa zohnat dalo..
Take stretko by bolo dost o pic....
dohodnute ...
pokial ti tam dojdu viac nez 20 birdzakov
takže ak chcete Stephana Tak viac než 20 ludi
Akurat ma trochu mrzi, ze nikoho z toho zoznamu nepoznam ani len virtualne
Pockam este chvilku a potom pripadne potvrdim
Moje cislo ludia 0902803856 , CIZE
NEDELA 15:00 MEDICKA
kto bude chciet dojst neskor nech brnkne
ak vas tam chytim,tak preco ne...
deniss niekto tam bude urcite o to sa neboi
@ninus
@zimuska
nech tam niekoho aj poznam
@sexylove14
a neskor asi aj @darklady666
hergot chlape co ty mas so zimuskou?
a tiez by ma zaujimalo, kam sa potm pojde, pretoze mozno tiez dojdem neskor
a ked sa to pomaly rozpane a rozriedi (teda aj ked nie) za kazdu cenu vas aj za usi dotiahnem do my a mamy
diky moc
M.
Datum som stanovil na medzi 18 az 22 decembrom moznost a) (tusim ma missmoneky plnoletoviny)alebo kratko po novom roku, teda niekedy okolo 3. az 8 januara. podla toho ako budete mat prazdniny
Organizuje tikalok
a ja mam organizovat sandrinu oslavu? :0
to uz radsej moje narodeniny, konajuce sa 6.novembra, planujuce sa oslavit 7.novembra.. a to je dost skoro, takze nie, radsej sandrine narodeniny, ktorych organizaciu ja ale nemam v pravomoci hahaa odo mna organizaciu nechcite, to by skoncilo tak, ze by sme sedeli v parku na lavicke a popijali lacny chlast z flias zabalenych do papierovych sackov.
no ale je pravda, že ešte neviem, či najbližšie dojdem, či mi to bude vyhovovať.
toto ti neodpustim .. uz 19 oct. som hovorila ze zorganizujem stretko.. tak preco ty ? ...
ja tam nedojdem ...
to bude lepsie kedze BIRDZaci aj z inych miest budu chciet kuknut v BA trhy vianocne a zastavia sa na stretko ...
lepsie by bolo velke kde nepride zasa len ten koho bud pozname z ineho zivota ako BIRDZackeho alebo uz tradicne zo stretiek ,ale aj niekto novy.. (podotykam viac jak 4-5)
preto by boli lepsie vacsie casove rozmedzia..
a kaslem na cele vecerne hadky na icq
Kto by siel 22.11. Na pseudobirdz stretko len tak sadnut na caj a vodnu do cajovne?
A mne je jedno aj keby to bolo kazdy druhy tyzden, ak to mam po ceste a mam par hodin cas, tak preco nie.. a ak tam budeme dvaja-traja vzdy mozem odist
Samozrejme musm suhlasit aj s @133.
22.11. by sme sa stretli na nivach a pak sli do tej cajovne co minule ... pohoda pri caji a vodnej ~_~
miesto je, este cas by to xelo: 11.00 a.m.?
tak ludia prihlasujte sa ze kolko vas bude
a nebojte sa, ak budem na obtiaz tak nedojdem
takze dufam ze nezabudnete namna ?
@157 oO
Medická? Hmm, mám to asi 2o minút cesty . . . 22.11.? Mal bych mať čas . . .
@161 stretavka na nivach pak smer zamocka
tiez by ma zaujmalo odkial ma ze mala hviezdicka a ja stale nist a som tu ako dlho?
nj ked mysli ze ma pozna a vie posudit vcom som neskuseni?asi v 16 je dost expit?
teda podla toho ako to myslel aby to nezklzlo do niecoho ineho....
a po druhe ti, co Ta nepoznaju by Ta radi spoznali
-----------------------------------
SOBOTA STRETNUTIE
15:00 - Medicka Zahrada - Vchod pri Elektrickach
SMER - Zamocka Cajovna
KTO DOJDE? www.birdz.sk/forum/prides-birdz-stretko-22-11-v-sobotu/20787-anketa.html
niektori uzivatelia to brali ze tam ... a neprecitali si ze nivy aspon ako mi chodili tsky ... mno ...
A ani ja neviem ci dojdem
teda dufam ze tam aspon niekto okrem mna aj nahodou bude..
chapem to tak ze prist do medickej
@187 ja jo
@all kks ~_~ organizacia nulova.. sak pockajte na moje vianocne stretko davam si predsavzatie ze tam bude apson 20 BIRDZakov
nemali sme byt vonku ...