Caute,chcem sa spytat ze ci niekto nevie o neakom internate v BA kde sa da ubytovat na 3 dni.Co som hladal internaty tak vsetko to je len na letne ubytovanie,a co mi prisiel list z UK tak tam mi nedali ziadne info ohladom moznosti ubytovania.Od 7.6.2015 d
tak na mlynoch sa mozes kedykolvek ubytovat ako navsteva, najlepsie ak niekoho z intraku poznas osobne, lebo ta asi daju do akejkolvek izby s neznamymi ludmi, kedze su po trojkach resp. cez leto tam vela ludi nebyva a neviem vobec ako to chodi, lebo nebyvam na intraku, ked studujem na SR, ale za jednu noc, ked som prespavala po beaniach, ma to vyslo do 3 e tusim
@momoglamorous No viesco praveze nie nepoznam,aspon mam taky pocit A treba to neako rezervovat alebo staci tam prist niekde na vratnicu a oni mi uz ukazu a povedia. Snazil som sa aj napisat mail na adresu co mala UK na internete ale napisali mi ze jedine od 1.7.2015 do 23.8.2015,takze to nemaju asi v celku doriesene
no to neriesi vratnica, ale ubytovacie oddelenie a ja ked som tam isla prespat na noc, tak som to riesila v ten den, treba tam ale zajst v urcitom case, lebo vecer neskor tam uz nie su a hned za to aj zaplatis, ale to bolo cez akademicky rok normalne a spala som u spoluziakov oni sa nepytali an izbu ani na blok, cize neviem akoby ti pridelili lozko a v podstate som nikdy o internat nemala zaujem, lebo byvam blizko BA, ani cez prijimacky som to neriesila, tak ti moc neporadim :/ kazdopadne by som tam zavolala vpred, to je asi najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov