Malujem sa kazdy druhy den, inak na to nemam cas. Vlasy mi vdakabohu nemastneju rychlo, tie umyjem raz za tri-styri dni. Od kedy pracujem, dlhe nechty su luxus, cize zarovnane uplne na kratko a nenalakovane, inak sa lamu. Najviac ma asi sere obocie, to by som snad kazdy den musela upravovat, ale nestiham. Tot vse.
No jasné. Si rovnako krásna ako keď nemáš tonu make-upu a 3 litre voňavky.. Vôbec nechápem baby, ktoré ani so psom nejdú bez hodinovej úpravy.. Ja bežne idem v teplákoch, s kruhmi pod očami a s vlasmi ako po elektrickom šoku a to aj do obchodu! napokoju.. A na skúšky som sa napríklad nemaľovala vôbec, jedine že som sa slušne obliekla to bolo celé
tak vlasy si umývam každý deň a keby čo bolo ale nebaví ma už ich žehliť dlhú dobu, a čím som staršia tým menej sa mi chce maľovať, len keby som nemala takú prekliate mastnú pleť ale v lete si dám slnečné okuliare a v zime čiapku a vtedy nerobím nič A môj chalan aj tak chce aby som bola nenamaľovaná
Ja inak tiež, aj keď som chalan, ale mám dlhé vlasy a občas sa mi nechce česať. Ale fakt sa vykašlem na starostlivosť (zase nie úplne) tiež len keď viem, že som celý deň doma a nikto ma neuvidí zarasteného a strapatého.
Nemalujem sa vôbec. (naposledy na karnevale pred 2 týždňami-aj to bolo len v rámci masky a pred tým strašne dávno) Ale vždy musím byť čistá, upravená, umyté vlasy, čisté nechty... Samozrejme že ked' som sama na intráku a viem že odtial nevystrčím riť tak to mám na saláme Ale zase ked som doma nemám problém chodiť po vonku (so psom, do obchodu, vyniesť smeti, umyť auto...) v teplákoch Ja som taká rôzna
suhlasim s @kuchta , som zastanca prirodzenej krasy, a ked sa mi zena naozaj paci, tak sa mi bude pacit aj rano po zobudeni s vlasmi vsade, bez omietky na ksichte a usmiata, ze ma vidi
vždy mám takých pár týždňov keď mrzne...keď jednoducho nemám náladu sa v tej zime, ktorú nevykúria ani radiátory sa malovať alebo si niečo robiť z vlasmi a už vôbec sa nejako obliekať. Rifle, pohodlné tričko a mikina, najlepšie chalanská, sú najteplejšie
Samozrejme...keď som chorá, PMS, keď som unavená zo všetkého občas Ale som zistila, že keď sa v týchto obdobiach starám o seba ešte viac ako normálne, tak sa aj lepšie cítim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Keď som chorá, zdeptaná, nestíham ráno alebo nevidím v tom zmysel práve v ten deň.
Ale nevidím to ako nejakú katastrofu, samozrejme, základná hygiena vždycky, nesmie ju byť cítiť na sto honov a tak
ale ak je slečna v pohode, vysmiatá, príjemná, vtipná a inteligentná, niekedy si človek ani nevšimne, že vyzerá kus inak .
Jednoducho sa mi nechce. Načo? Pre koho? Radšej ten čas využijem lepšie.
A občas sa mi vôbec nechce o seba strať, tak aj do školy som chodila nenamľovaná.
nenávidím zimu