Napíšte ako často chodíte ku svojej babke a hlavne, ako móóóc ju máte radi. Ja viem že je to trošku dementná téma, ale práve som u babky. xD. a máááááám ju radaaaaaa
s jednou bývame takže mi niekedy vie liezť na nervy a druhú ako kedy,ako je čas a tak všetko dokopy.. a ďalej sa nevyjadrujem,jednej by som musela ukrivdiť
neviem ako vy, ale ja svoju babku mYlujem hlavne, keď sa spolu pripijeme a chrapľavým hlasom mi rozpráva kadejaké voloviny a keď si robíme spoločne srandu z dedka. a za to, že presadzuje liberálnu výchovu v našej rodine
ty sa najskor nauc pisat spravne i/y A dneska som prisla od babky, rodinna oslava :p Cez tyzden k nej nechodievam, chodieva k nam ona a cez vikendy ako kedy, nie pravidelne
tiez mam jednu staru ok a druhu mierne .ebnutu ... byva vedla nas a neuspesne sa mi stara do zivota... ja jej to oplacam tym ze ked je napr pôst vypeckujem hudbu ako sa len da
jedna (od otca) byva v mojom meste a som u nej skoro kazdy den, chodim ju pozriet, mam ju rada.. a mam rada aj svoju druhu babku u ktorej som bola dneska v seredi ale tam sa tak casto nedostanem..su s dedkom sice dost svojski ale da sa s nimi vychadzat a cely zivot sa o nas staraju a lubia nas, cize nie je o com .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a dufam ze ta katastrofalna hrubka je tam naschval
a inac starku ,,mylujem,,len obcas mi vadi jej povaha ale co uz taky je zivot