Baby,myslíte si,že by sa mi mal chalan ozvať prvý,ešte keď to aj na konci nášho stretnutia (zo soboty na nedelu) povedal že sa určite ozve?Poznáme sa dosť krátko,nedávam tomu zatiaľ nejakú budúcnosť ale rada by som ho znovu videla...Čo by ste robili vy,č
bože zas tieto feministické sračky,že muž sa má ozvat prvý stále a muž má urobit prvý krok a muž sa musí prvý vysrat ráno...chodte s tým do riti...ked ho chces vidiet proste mu zavolaj a zavolaj ho von ,vybavené.
ja by som piekla alebo robila niečo iné : D , načo sa tým zaoberať. ak o teba stojí napíše.)
a ak je skôr taký hanblivko typ , tak napíš ty jemu.
nič zlé na tom nie je
@2 nechapem preco by sa mal ozvat ako prvy, ved ked ta to tak velmi zoziera, tak sa mu ozvi, je to len ozvanie omg, nie pozvanka na sex, naco to tak riesit
@iva199313 ja som mu naposledy napisala prva a zavolala ho von,ale vyzeralo ze je to v pohode medzi nami...a hanblivy mi teda vobec nepride...ale asi mas pravdu moc riesim
@elizabeth666 jáj takto. no tak mu občas napíš , keď ťa zavolá von rob sa že nemáš čas , že sa ti nechce teraz, to ho bude iritovať a skôr či neskôr sa bude ozývať on. ale tak medzičasom rob iné veci a nevenuj sa moc tomu)
Teda môj koment mal byt,ze to napísala @eutanazia . Žena jak ma byt.
@iva199313 "keď ťa zavolá von rob sa že nemáš čas , že sa ti nechce teraz" ....bože za toto hranie sa na dôležitú by som tak ženskú poslal do piči,že by to pekné nebolo
Neviem načo je dobré hrat sa na dôležitú a nedostupnú. Ked je tam sympatia proste ju vyjadrím nech druhá osoba o tom vie a nebudem trapošit,že nemám čas ked ho mám.
@jurito : D je to dopičeposlaniuhodné to máš pravdu, ale efektívne
ja osobne nemám rada..naozaj nemám keď sa o mňa človek príliš zaujíma, volá ma von.. a môže mi byť hociako sympatický. keby hral chvílu nedostupného tak ma to len bude tešiť.
ale to je len môj názor na toto.
@iva199313 nechápem čo je toto za zmýšlanie žien....chcem s niekým byt tak ju zavolam von aj kazdy den..a ona chce byt so mnou tak proste ide ne?...naco taketo pičoviny okolo toho,tvárit sa dolezito a zaneprádzneno....asi preto som slobodný,lebo ja ked sa ozvem raz zene a nejde tak už kašlem nanu a viackrát ju nevolám....ja sa nebudem nikomu prosíkat a vnucovat
@iva199313 lenze naozaj nerozumiem logike celého.....teraz si zober ze sme boli vonku a sa mi páčiš zavolam ta von,ty si hras svoju nedostupnu pozu a odmietnes aj ked som ti bol aj ja sympatický....tak ja sa na teba vyserem a ty sa neozves lebo sak "muz sa ma ozvat prvý".....teraz mi vysvetli tuto zensku logiku,ze zahodí nádejné priatelstvo/vztah len kvoli svojej póze ?
@jurito tak vždy závisí od situácie. ak by si sa mi páčil išla by som. možno nie na prvýkrát ale po čase, ale ak by si ma neustále otravoval a písal mi tak by ma to skôr odradilo , priom keby si to nerobil a komunikoval somnou trochu s odstupom tak by to mohlo skončiť inak. ale to všekto závisí od ludí. to sa nedá brať takto všeobecne, každý je iný.
ja by som počkala ešte ved do vikendu počkaj, možno mu bolo tak super, že zas chce rovnaký čas, miesto, všetko ale neviem či až takí romantici sú dnes tí chlapi
@jurito , peknú nádielku si tu dal .alebo tie dementné rady od ešte viac dementných kamarátok "neodpisuj mu hned a nech ti napíše ešte raz, objednaj si to najdrahšie ak pôjdete von"...nechápem ako môže existovať taký druh rozmýšľania :ble:
@19 ježiš veď nemusí sa stať hneď všetko naraz. prečo by sa to nemohlo odkladať, posúvať, veď všetko má svoj čas. a mňa tiež nebaví keď je chalan moc iniciatívny, otravuje ma to, ale keď nie je, začnem oveľa viac prejavovať záujem.
a s tým ozývaním sa po stretnutí - nezdá sa mi to nenormálne ak baba chce počkať, však keď sa chlap neozve tak asi nemá záujem, nie? Chlapi sú jednoduchí, keď niečo chcú, idú si za tým, a keď neprejavia záujem tak je hlúpe namýšľať si
@bludiacisvetom Ja nehovorím,že sa má stat všetko naraz. Hovorím o tom hraní sa na nedostupnú aj ked má čas,je to úplne trápne a detinské. Ženy stále ,že "chlap má urobit prvé hento,tamto,..všetko" .. Všetko máme urobit prví čo sa týka randenia a ked to urobíme tak odmietnete,lebo "ja som pani dôležitá". A potom sa nájdu typy ako ja,že ja sa na vás vyserem z vysoka ked nevidím žiadnu spätnú reakciu sympatii (lebo jej sa nechce von,ved je dôležitá opäť) a na birdzi vyplakávate "božeeeee mala som rande,on bol super všetko,potom ma pozval von,ja som odmietla aby som ho vyprokovala a už sa mi neozýva,čo mám robit?".... what the hell?
Ked s nim naozaj chces niekam ist tak mu zavolaj ty a necakaj ako hus doma ..
Nerozumiem preco by sa mal chlap prvy ozyvat, chlap by mal vsetko platit, chlap by mal robit vsetko.. Ved v tejto spolocnosti chcu byt zeny rovnocenne s muzmi tak preco sa tak niekedy nechovame?
rozhodne by si mala cakat, kym si gunara ulovi dalsia husicka.
Mozno sa s tebou vidiet nechce, mozno nema cas, mozno vyckava ako ty a nevie nabrat odvahu atd.... same mozno, ze? Ked chces aby sa mozno rozplynulo, tak necakaj a zisti si to sama, proste necakaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ak je skôr taký hanblivko typ , tak napíš ty jemu.
nič zlé na tom nie je
@iva199313 "keď ťa zavolá von rob sa že nemáš čas , že sa ti nechce teraz" ....bože za toto hranie sa na dôležitú by som tak ženskú poslal do piči,že by to pekné nebolo
Neviem načo je dobré hrat sa na dôležitú a nedostupnú. Ked je tam sympatia proste ju vyjadrím nech druhá osoba o tom vie a nebudem trapošit,že nemám čas ked ho mám.
ja osobne nemám rada..naozaj nemám keď sa o mňa človek príliš zaujíma, volá ma von.. a môže mi byť hociako sympatický. keby hral chvílu nedostupného tak ma to len bude tešiť.
ale to je len môj názor na toto.
a s tým ozývaním sa po stretnutí - nezdá sa mi to nenormálne ak baba chce počkať, však keď sa chlap neozve tak asi nemá záujem, nie? Chlapi sú jednoduchí, keď niečo chcú, idú si za tým, a keď neprejavia záujem tak je hlúpe namýšľať si
@champion tiež tomu nerozumiem,je to primitívne
Nerozumiem preco by sa mal chlap prvy ozyvat, chlap by mal vsetko platit, chlap by mal robit vsetko.. Ved v tejto spolocnosti chcu byt zeny rovnocenne s muzmi tak preco sa tak niekedy nechovame?
bodka. drzim palce
Mozno sa s tebou vidiet nechce, mozno nema cas, mozno vyckava ako ty a nevie nabrat odvahu atd.... same mozno, ze? Ked chces aby sa mozno rozplynulo, tak necakaj a zisti si to sama, proste necakaj.