pacia sa chalanom baby co miluju futbal??? je to lepsie ked idete niekam aide v telke futbala a sa zhodnu ze budu pozerat na futbal nez na romanticky film?? alebo ked chalan ide na zapas a baba ide nanho pozerat je vtedy chalan pred spoluhracmi hrdy na s
Mám kamarátku, ktorá hrá futbal, a to tak dobre, že v pohode prehrá aj skúsených chalanov. Takže prečo nie?
Na druhej strane však súshlasím s @3 , že ísť na futbal je niečo ako pánska jazda. (Ale pozerať futbal v nejakom podniku s kamošmi a kamoškami pri nejakom pive je tiež pohoda)
Ja odmalička som pozerala a hrávala futbal s bratom a jeho kamošmi. Ale kebyže mám ísť len s priatelom na futbal tak to nie, proste je to skor o partii ist na futbal a len tak o dvoch su krajsie a lepsie ine akcie.
A stáva sa mi častejšie, že sa stretávam s ľuďmi,kt. až tak futbal nemusia takže sledujem len s bratom.
ja futbal nazivo uz moc nemusim...odradzaju ma ti prijebani futbalovi fanusikovia...mnohi su psychicky naruseni ako trnavski, slovanisticki ci nitrianski alebo aj ti madarski(o anglickych a pod. sa nemusim ani vyjadrovat)...nie je prijemne ked ti nejaky 40 rocny kokot huci pri usiach ze rozhodca je jebnuty...v zivote by som frajerku na futbal nezobral, uz len pre jej vlastne bezpecie...
futbal je nieco, co je vecou partie ze sa ideme pozriet
ak chalan hra a v hladisku ma babu, tak je to ine, no ale ak ta ma byt sama, tak to by som ju urcite nepustil do hladiska
a pozeranie futbalu v tv miesto filmu len s priatelkou neznie uplne zle..ale hrozi, ignoracia zo strany chalana, kedze chalan nedokaze robit dve veci naraz..
a bud teda baba, alebo futbal v tv ;o)
inak si myslim, ze ak ta lubi mal by respektovat tvoje zaluby a ked ta raz bavi futbal tak aky problem
Sledujem futbal odmalicka Na stadiony chodim len ked tu hra nejake zahranicne muzstvo (takze uz vlastne velmi nie:p). Doma som schopna sledovat ho aj sama, samozrejme nazivo by mi chybal partak, takze to chodievam s niekym
Ale aj doma som radsej ked ho manzel pozera so mnou, kedysi som ho vela pozeravala s otcom, takze finale LM Arsenal-Barcelona, na ktore sme sa obaja tesili, ze ho spolu dame (robil medzinarodneho futsaloveho rozhodcu, takze sme sledovali futbal aj tymto rozmerom), som si absolutne neuzila...zomrel tyzden pred nim...paradoxne defacto prave kvoli futsalu...
Už od mala som mala rada futbal vďaka otcovi, a teraz dokonca hrávam.....
Neviem prečo by mali ľudí obmedzovať názory druhých v tom čo majú radi, čo ich baví a dokážu sa pri tom skvele odreagovať... Pre mňa je futbal niečím, pri čom sa dokonale uvoľním, spolu s kamošmi sa zasmejem, vybláznim a strávim tak skvelé chvíle..
Možno je to niečo neobvyklé keď vidíte dievča s kopačkami prevesenými na ramene s fľašou vody v ruke a loptou v druhej... Heh.. Ale poznám baby, ktoré sú vo futbale oveľa lepšie ako niektorí chalani.. Tak prečo to neskúsiť?
Veď dnes už sa svet nečlení na babské a chalanské povinnosti.. Ak môžu chalani variť (xD) prečo by nemohli baby hrať futbal? xP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Na druhej strane však súshlasím s @3 , že ísť na futbal je niečo ako pánska jazda. (Ale pozerať futbal v nejakom podniku s kamošmi a kamoškami pri nejakom pive je tiež pohoda)
A stáva sa mi častejšie, že sa stretávam s ľuďmi,kt. až tak futbal nemusia takže sledujem len s bratom.
futbal je nieco, co je vecou partie ze sa ideme pozriet
ak chalan hra a v hladisku ma babu, tak je to ine, no ale ak ta ma byt sama, tak to by som ju urcite nepustil do hladiska
a pozeranie futbalu v tv miesto filmu len s priatelkou neznie uplne zle..ale hrozi, ignoracia zo strany chalana, kedze chalan nedokaze robit dve veci naraz..
a bud teda baba, alebo futbal v tv ;o)
inak si myslim, ze ak ta lubi mal by respektovat tvoje zaluby a ked ta raz bavi futbal tak aky problem
Ale aj doma som radsej ked ho manzel pozera so mnou, kedysi som ho vela pozeravala s otcom, takze finale LM Arsenal-Barcelona, na ktore sme sa obaja tesili, ze ho spolu dame (robil medzinarodneho futsaloveho rozhodcu, takze sme sledovali futbal aj tymto rozmerom), som si absolutne neuzila...zomrel tyzden pred nim...paradoxne defacto prave kvoli futsalu...
Neviem prečo by mali ľudí obmedzovať názory druhých v tom čo majú radi, čo ich baví a dokážu sa pri tom skvele odreagovať... Pre mňa je futbal niečím, pri čom sa dokonale uvoľním, spolu s kamošmi sa zasmejem, vybláznim a strávim tak skvelé chvíle..
Možno je to niečo neobvyklé keď vidíte dievča s kopačkami prevesenými na ramene s fľašou vody v ruke a loptou v druhej... Heh.. Ale poznám baby, ktoré sú vo futbale oveľa lepšie ako niektorí chalani.. Tak prečo to neskúsiť?
Veď dnes už sa svet nečlení na babské a chalanské povinnosti.. Ak môžu chalani variť (xD) prečo by nemohli baby hrať futbal? xP