musela som dať 185 a viac, pretože tým pádom, že ja mám IBA 14 a k tomu 176 cm, chcem mať istotu, že bude vyšší. i keď v podstate na tom nezáleží, ale keď si takto môžem vybrať, takto by to bolo najlepšie
@jemino Myslím, že nielen v KE s bežne stáva, že pre nič za nič niekoho zmlátia aj počas bieleho dňa...V tomto svete nikdy nevieš čo za idiotov na teba môže natrafiť na ulici a ako dievča by som sa určite neubránila. Preto je dobré mať pri sebe nejakého "ochrancu"
tak mne by teda nebolo jedno, keby bol odomňa nižší.. ja by som si asi takého chalana ani nevšímla. ja sama som veľmi krpatá... a potrebujem chlapa, ktorý je vysoký.. mám pri ňom väčšiu istotu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
174 komentov
...ale bolo mi povedané, že výškové rozdiely v rozmedzí od 30 do 40 centi, ktoré sa v mojich vzťahoch vyskytovali bežne pôsobili vtipne
asi je to dosť divné, myslím si.. ale ked sa ma niekto spýta čo si na chalanovi všimnem ako prvé.. odpoviedm vždy a jednoznačne : výšku..
..potom schytým zvláštny pohľad..ale čo narobím.. je to tak..
može byt pre mna chalan aj neviem aký fajny a pekne, mat krásne vlasy oci ruky ci zuby.. ale kým nemá vysku.. 0 bodov..
@mezomus a namysleny
jak mne bude fajneeee nebudem musiet vyberat
ja som videl ako 160 cm chlapcek spraskal dvoch 190 cm ako hrusky