zvyklo to byť tak 3-4, ale klimatizácia im neprospieva a kleslo to na 2-3
Snažím sa to udržať na tých 3, pokiaľ ten tretí deň vyslovene nemám ísť niekam, kde chcem vyzerať dobre, ale inak...
kazde 2-3 dni, ale zavisi od dlzky. teraz mam moc dlhe, nechce sa mi ich moc casto, hlavne ked ich nosim v drdole, sa mi nemastia az tak. kratke mavam rozpustene, viac ich chytam, rychlejsie sa mastia.
a vela zavisi aj od samponu, jebnute sampony z drogerie su uplny humus, uz aby mi dosiel moj milovany tuhy, z ktoreho mam krasne vlasocky a vobec sa mi nemastia
na strednej som si ich umývala každý deň, potom kvôli tabletkám sa mi prestali mastiť úplne tak som to obmedzila na raz týždenne a teraz tak každý druhý - tretí deň, myslím, že tak je to najlepšie
no väčšinou tak každé 3-4 dni a ešte aj v ten piaty deň je to ok. Mám suché vlasy takže sa len málo mastia a umývanie vlasov je u mňa proces na dve až tri hodiny ak to celé zrátam a teda každý deň by som to určite nerobila.
ako @momoglamorous väčšinou práve stredu a nedeľu, ktorú bývam zvyčajne doma alebo na intráku, že nechodím moc von medzi ľudí, tak nejak mi to vychádza 2x týždenne
ked som ich mala farbene stacilo mi ich umyvat dvakrat do tyzdna. teraz ked mam svoje sa mastnia ovela rychlejsie :/ takze niekedy aj kazdy den, kazdy druhy..
každý druhý-tretí. pokiaľ je možnosť, pokojne to potiahnem aj na 4-5 dní (ak nikam nemusím a tak podobne. alebo mám proste zrovna u prdele). nemyslím si, že je dobré umývať vlasy často.
Ako kedy ale tak 2-3 krát. Viac nie. Aj keď to mám hrozné lebo vlásky mám po dĺžke suché a pri korienkoch mastiace sa. Keď už niekam idem a nestíham umyť tak si dám suchý šampónik v spreji a je to ok :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Snažím sa to udržať na tých 3, pokiaľ ten tretí deň vyslovene nemám ísť niekam, kde chcem vyzerať dobre, ale inak...
a vela zavisi aj od samponu, jebnute sampony z drogerie su uplny humus, uz aby mi dosiel moj milovany tuhy, z ktoreho mam krasne vlasocky a vobec sa mi nemastia
(a vonkaju mi stale)
a dobre je tým, čo im stačí umyť si vlasy 1-2x do týždňa .... bohužiaľ, ja k nim nepatrím.
ale keď si predstavím, že sú baby, čo si ich ráno umyjú a večer ich majú mastné, tak na tom až tak zle nie som
nijakooooooo
prosím ťa aký tuhý šampón používaš? chcela by som nejaký vyskúšať, ale vôbec sa tomu nerozumiem
» www.maprovence.com/index.php/Notre...
od tejto znacky, ten prvy som mala. vyborny
a kebyze ich neumyjem aj 2 tyzdne, sa nemaju sancu zamastit