@chidori tak ja som už zo skazenejšej generácie. My keď sme započuli to slovo, začali sme sa nenápadne chichotať... ale slovo samotné bolo tabu najtabuovanejšie
ked mi v trinastke niekto povedal chlapec a pusa dokopy v jednej vete ta reakcia bola typu "fuuuuuuuuj, nikdy nechcem chalana, navzdy zostanem sama, prisaham"!!!!!
chcem ten cas vratit a zase verit v to co som si prisahala
@majuri ja som to síce povedala v 11tich ale tiež mi to chýba! a ešte že fuj ako môžu nadávať veď je to hnusné. a ešte ako tie cigarety páchnu a alkohol tiež...ach ja nevinnosť
@Lenkaska1 iná doba ktorá sa stihla zmeniť o šesť - sedem rokov? Keby si povedala, že sa doba zmenila od komunistov, ako dobová zmena tak tomu chápem, ale nie dobu šiestich rokov. Kruci, teraz sa cítim staro
byť tvojou mamou tak ťa vozím do školy, zo školy a vezmem komp a mobil...bože také decká by som vraždila...čím to mladšie začína, tým je to väčšia kurva...v tvojom veku som sa hrala s bábikami... a chalanov mlátila po hlave...nenapadlo ma ani slovo láska..nie to ešte sex...
@33 Musíš trpieť ťažkou schizofréniou, keď si myslíš, že si „každý“. A práve to, že nepatrím medzi nejaké úbohé, slabošské, zvrátené socky, čo všetkých, ktorí sa nepodriadia ich tupej hlave, považujú za „prijebaných“. Pre vlastné dobro by si sa mohol zmieriť s tým, že tvoj primitívny názor nemá absolútne žiadnu váhu a hodnotu a len podporuješ moju hrdosť, odhodlanie a zábavu a sám seba zhadzuješ. Nuž, ale ako vidím, tak to tak skoro nebude, tak sa môžme ďalej baviť na tom, ako sám seba nezmyselne nasieraš.
no vy tu pisete ze: "ke som mala 13 ani som nevedela co je to sex!".. ale my v skole mame toto uz ako beznu temu na etike... uz druhy rok!!! takze aj piaty rocnik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
najlepšie sa mi na tom páči " abo dačo také"
chcem ten cas vratit a zase verit v to co som si prisahala
» www.birdz.sk/forum/myslim-na...
xD (teraz napise ze to nepisala ona alebo ze sa preklikla.... 3x xD)
Fake jak cip...
@faino no to zas nie, si co o mne myslis, tsss
a to zasa nie je taká bolesť, to je taká dobrá bolesť
zaujímavé že presne rovnake percento(v pomere) sa bojí že to bude bolieť ako tie čo to fakt bolelo.