raz som tak učinila pretože som nechcela mať blonďavé pramene vyblednuté od slnka a stala sa zo mňa takmer černovláska a dodnes tento krok ľutujem, pretože mi to poškodilo vlasy
nemám dôvod farbiť si vlasy...som spokojná so svojou farbou taká aká je ... no nevylučujem, žeby som si v blízkej budúcnosti zafarbila kedykoľvek len tak na to môžem dostať chuť a bude to
Nafarbila som si vlasy, lebo som chcela zmenu. Opičiť sa asi neopičím, keďže nikto v mojom okolí nemá nič podobné na hlave, a väčšina ma od toho odhovárala..
heh keď som mala asi 7-8 rokov tak mi mama dovolila na karneval si zafarbiť vlasy tou takou prírodnou farbou henou či jak sa to volá. brr je to hnus a nakoniec som si vlasy drhla a odfarbovala lebo mi tie červené vlasy liezli na nervy. vôbec nikdy by som si svoje jemnučké blonďaté vlásky nedala zafarbiť. proste nepáči sa mi to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov