Ja nechcem žiadneho chalana,ale keby som mala mať tak určite nie nejakú citlivku...vlastne ..heh..aj ja patrím medzi tú druhú skupinu......nosím chalanské oblečenie,mám SK8 a vyzerám tak trocha ako chalan...takže ak je aj pravda že protiklady sa priťahujú,v mojom prípade by to určite nefungovalo...
určite by mi to vadilo =D... žena má byť vo vzťahu jedna =D... ak mi má chalan rumádzgať na pleci tak nech si dá pohov =D... nech sa pritúli k mackovi v ženskej sukni a skutočným ženám nech dá pokoj =D
žena má vyzerať ako žena a správať sa ako žena ( mala by byť podľa mňa stále upravená, pekne učesaná a jemne nalíčená a chlap má byť zasa chlapom ale myslím že ak je "citlivka" tak to neprekáža pretože každý jeden človek má city a je už len na ňom či ich dá najavo alebo ich bude dusiť v sebe ....
Proste aj do voza aj do koca... Chalan, ktory babu vypocuje, jej prejavi city, je k nej dobry... ten moze tak isto chodit na vysokohorsku turu, byt siliny, a spinit si ruky od motoroveho oleja...
A dievca, ktore sa namaluje, da si saty, ci suknu, ide do divadla s priatelom, moze tak isto ist aj na viacdnovu stanovacku, ci?
Aspon ja sa citim rovnako dobre aj v obleku, aj v monterkach...
Každý jeden človek je osobnosť bez ohľadu na to ako sa oblieka alebo čo má rád. Pokiaľ by ma ten človek oslovil svojím správaním alebo intelektom tak prečo nie?! I keď môj vkus je úplne iný ale zaľúbiť sa dá do hocikoho a častokrát na to netreba ani dôvod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Proste aj do voza aj do koca... Chalan, ktory babu vypocuje, jej prejavi city, je k nej dobry... ten moze tak isto chodit na vysokohorsku turu, byt siliny, a spinit si ruky od motoroveho oleja...
A dievca, ktore sa namaluje, da si saty, ci suknu, ide do divadla s priatelom, moze tak isto ist aj na viacdnovu stanovacku, ci?
Aspon ja sa citim rovnako dobre aj v obleku, aj v monterkach...