Baby co máte nohy 42 a viac(ja viem, že sa to zdá divne, ale v dnešnej dobe sú tieto čísla častejšie ako menšie, u dievčát)
Je tu nejaká taká? Ako si zháňate obuv? ČO nosíte? Odkial máte obuv? Objednávate si zo zahraničia? ak ano napíšte prosim zdroj.. Ja meriam 180 cm , bohužial po ocinkovi :/ a vysoka baba nemože mat malu nohu a tak mam "lode" 42..niekedy obujem 41, niekedy
Ja mám opačný problém, mám 35,5. Ale nesúhlasím s tým že vysoká baba nemôže mať malú nohu, nie je to zvyčajné možno ale poznám babu čo má necelých 180cm a nohu 38.
Ale tak veľkosť 42 je ešte normálne predávaná vo väčšine obuví, či nie?
tak ja mám 177 cm a nohu 37-38, asi som výnimka ale sesternica má dokonca 43 a viem, že kupuje také slušnejšie topánky v Gabore napríklad. Aj u Baťu mávajú nadmerné veľkosti... Čo sa týka amerických stránok, nie je na tom nič zložité, na nete by si určite natrafila na návod alebo by sa možno našiel niekto ochotný, kto by ti s tým pomohol
mám nohy medzi 35-36 a zohnať si čižmy na zimu, čo by mi boli dobré bolo peklo a chudinka maminka má nožky 34
ale myslím, že v tých väčších obchodoch ako Deichmann (či ako sa to píše) a podobne majú špeciálne aj nadrozmerné veľkosti. možno by ti v niektorých obchodoch vedeli z nejakého vzoru doobjednať to tvoje číslo, mne tak zháňali lodičky 35
@h8u to je divné-- a veľmi zaujmavé, lebo vačšinou všade, kde idem 42 nemaju, ani u vietnamca..ani v takých "luxusnejších" ani v značkových..všetko len v pánskom
@nihili jo ja si kupim na seba len v deichmane, ale záleži od toho čo chcem.. ale tam maju fakt veľké čísla, len som chcela vedieť ešte o inom..
btw- výnimky su všade..no a? nepoznám všetkých ľudí tak ako môžem vedieť..nikde som nenapísala,že je to pravdilom a ani to,že vysoké baby musia mat velku nohu..ja bohužial mam.. nie nemam 41.. mam 42 a viac, záleži od topánok..a som baba! nechcem chodit v gladach, mat plochu široku nohu..ale sa aj slušnejšie obliecť..tot este k uvodnemu komentu
aj ja mam 42-43 a meriam okolo tych 172cm.. jasne ze mam problem si zohnat topanky vsade väcsinou natrafim iba na panske.. malokedy sa stane ze maju moje cislo ale zatial to nejak vazne neriesim ved co uz narobim
Sladké časy, keď som mala 37 Teraz mám 41- 42 a nakupovanie topánok je horor. Všade sú len ženské topánky s opätkami a podobnými vecami.... čo zatiaľ nosiť nechcem
Ja mám asi 42 alebo koľko , ale v žiadnom obchode som tú ich slávnu 42ku ešte neobula :/ A nosím len kecky (ktoré sú mi prekvapivo dobré aj 42ky ) a tenisky, ktoré tiež ako ty kupujem v Deichmanne.
Zaujímavé však je to, že každé "chalanské" tenisky, ktoré som si tam doteraz kúpila boli o pár týždňov aj medzi dievčenskými, čiže to ani tak neberiem, že nosím chalanské tenisky (ktoré majú tú výhodu, že sú temer všetky neprekonateľne krajšie ako dievčenské).
A neskutočne ma jebe, že môžem nosiť len tenisky -.-
@idifferentgirl suhlasim! mna to tiež riadne stve..nohu budeme mat ako laby, lebo bude široka a neupravena..a ked niečo slušne.vieš čo to bolo na stužkovu najst topánky? alebo svadbu? jedine z deichmanu balerinky, lebo nechcem mat 190 cm je to des..malokto si to uvedomuje, len ten co to vidí tak ako my..
@niklinka Môj partner má veľmi malu nohu 38-39 a na jeho nohu zohnat obuv iba na internete a ja zase velku nohu 42 co mi pripada trochu blbe ale asi to mám v rodine lebo otec má 46 a mama 43 a on tiež lebo mama má 35 a otec 38 a jeho brat je siedmak a nosí 34,5
ja mam strasne malu nohu 38 a žabky mám aj 37 moja partnerka tiež 32 ale asi to mame v rodine lebo oco nosí 39 mama 35 ale 14 rocna sestra má zasa velku nohu 42
Ahojte...ja mam tiez problem s najdenim malych topanok...mam nohy velkosti 34-35.... ( Nasla som na webe takyto prieskum trhu » www.dattazza.com/market-research...
@ada93
Dobrý deň.
Ak mate problém kúpiť topánky vyskúšajte našu firmu Barons ktorá vám usije topánky na mieru podľa vašich predstáv. Ak máte záujem naša firma sídli na Michalskej 2 v Bratislave alebo volajte na tel : 0948377084 alebo bližšie informácie nájdete na stránke www.barons.sk
@michal89Dobr ý deň.
Ak mate problém kúpiť topánky vyskúšajte našu firmu Barons ktorá vám usije topánky na mieru podľa vašich predstáv. Ak máte záujem naša firma sídli na Michalskej 2 v Bratislave alebo volajte na tel : 0948377084 alebo bližšie informácie nájdete na stránke www.barons.sk
@niklinkaDobr ý deň.
Ja mam nohu 39 a priatelka ma 43 trocha blbe ano viem aj ma jedny co su jej dobre ale nepacia sa jej a mne sa vyzuvaju proste velke dost ale aky obchod mam najst priatelka moja nevie kupit topanky na jej velkoost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale tak veľkosť 42 je ešte normálne predávaná vo väčšine obuví, či nie?
Aj Paris Hilton má taký istý problém ako ty lenže jej stačí zavolať Louboutinovi a má tie najkrajšie topánky na svete -.-
Ani to nekričí nejako (iba v snehuliach a topánky tiež väčšinou majú mojej veľkosti..
mám nohy medzi 35-36 a zohnať si čižmy na zimu, čo by mi boli dobré bolo peklo a chudinka maminka má nožky 34
ale myslím, že v tých väčších obchodoch ako Deichmann (či ako sa to píše) a podobne majú špeciálne aj nadrozmerné veľkosti. možno by ti v niektorých obchodoch vedeli z nejakého vzoru doobjednať to tvoje číslo, mne tak zháňali lodičky 35
btw- výnimky su všade..no a? nepoznám všetkých ľudí tak ako môžem vedieť..nikde som nenapísala,že je to pravdilom a ani to,že vysoké baby musia mat velku nohu..ja bohužial mam.. nie nemam 41.. mam 42 a viac, záleži od topánok..a som baba! nechcem chodit v gladach, mat plochu široku nohu..ale sa aj slušnejšie obliecť..tot este k uvodnemu komentu
Zaujímavé však je to, že každé "chalanské" tenisky, ktoré som si tam doteraz kúpila boli o pár týždňov aj medzi dievčenskými, čiže to ani tak neberiem, že nosím chalanské tenisky (ktoré majú tú výhodu, že sú temer všetky neprekonateľne krajšie ako dievčenské).
A neskutočne ma jebe, že môžem nosiť len tenisky -.-
Tak, tak, presne, málokto si to uvedomuje a neznášam ľudí, ktorí si z toho robia srandu -.-
A som si akurát spomenula na kamaráta, ktorý má nohu niečo medzi 51-52 a neskutočne dlho hľadal zimné topánky. Nakoniec ich našiel, ale tá cena... :/
nechoď k Baťovi, tam je pár ohavných kusov
veľké obchody s mnohými značkami sú najlepšie, napr. v Poluse na prízemí taký býval
nemecké značky robia veľké topánky, aj poľské........
sak to ked vojde do vody plutvy mu netreba urcite sak plavit sa moze s takymi vojnovymi lodami !
foto?
vyplnte...a mozno sa nieco zmeni
ahoj! pozri na shop-chic.eu, mam podobny problem..maju topanky velkosi 42 a 43. maj sa, laura
Dobrý deň.