čo sa mi na chalanoch páči? tak na každom niečo iné, prvé ma zaujmú oči a celková postava, páči sa mi, keď sa chalan o seba stará (nemusí mať zrovna tehličky na bruchu, ale nech je vidno, že mu záleží na tom ako vyzerá) a osobne sa mi viac páčia krátkovlasý (nič proti dlhým
@lowinqa To je debilina. Tým pádom by sa ti zákonite musel páčiť každý NBA hráč...alebo hráč basketbalu či volejbalu...
Dokonca i ja...
takže...výška...hej hej, určite
Ako čo si najviac všímam? Charakter samozrejme, výšku a oči... oči sú všetko, nikdy neklamú, akokoľvek sa ten dotyčný správa a akokoľvek chce vyzerať, oči ho vždy prezradia
vacsina len vzhlad pise..ani sa potom necudujem, ked baby oplakavaju, ze akych debolov si nasli je dolezite si pozriet vzhlad, ale je dolezite nazriet aj pod obal a zistit, ze ci to nieje skazene
@misiak182 jo presne tak...len dnes to už nikoho asi nezajíma...myslím tie vnútorné atribúty, povaha, atď. To sú len plytké reči čo vedú niektorí ľudia, ale vonkoncom sa i tak vždy rozhodujú na základe fyzickej príťažlivosti a sympatií.
@misiak182 ja viem že je to pravda, ale proste chceš povedať, že sa ti páčia len milé baby aj keď ťa fyzicky vôbec nepriťahujú?
samozrejme vzťah je už iná otázka a vždy tam musí byť tá chémia, ako sa hovorí (čo v zásade neznamená že ten človek musí byť uber krásny, ale proste mala by ťa priťahovať niečím)
@poke
Je to tak dané, že človek /či žena, či muž/ si najprv všimne vzhľad. Samozrejme sa z krásy nenaje . . .to sú tie povrchné, chvíľkové vzťahy, ale keď je človek zamilovaný tak je preňho jeho polovička tým najkrajším človekom pod slnkom a páči sa mu čím ďalej tým viac....dokonca viac ako na prvýkrát
paci sa mi, ked su pekni, staraju sa o seba, maju podobne nazory, ktore nevylucuju tie moje a ked viem ocenit to, co ich tesi. bolo by asi dost blbe, keby som napr chodila s majstrom sveta v hokeji a bolo by mi to ukradnute. a tiez on by mal byt rad tomu, co robim ja. aspon mne by taky typ vztahu najviac vyhovoval.
@misiak182 to mas jasne ale proste prvy dojem je 100 percent o vzhlade.. si myslis ze dievca si skor prisadne ku 185 cm modrookemu vysportovanem chlapcovy ktory je v skutocnosti vrah malych steniatok a tiez kradne po nociach starym babkam kabelky alebo 150 kilovemu s s tvarou plnou je.akov a chlpatemu ako opica anjelovy ktory chodi darovat krv, kazdu nedelu je v kostole, chodi pomahat do domova dochodcov atd.. proste nejaky filip D
prvy dojem je 10000 percent o vzhlade! prvy dojem! dalej samozrejme je to coraz viac a viac o povahovych vlastnostiach..ale fyzicka pritazlivost aj tak stale musi byt..
A teraz ja konkrétne-oči, keď sa muž o seba stará /nie prehnane/, keď má vkus, je citlivý, múdry, vtipný,cieľavedomý, ambiciózny, má rad deti a rodinu, filantrop. Človek užívajúci života, ktorý je úplným opakom stereotypu.
a vzhlad povedzte mi zeny ako to je ten prvy dojem, mne kamaratky hovorili ze musi jednou vecou velmi zaujat aspon( bud velmi pekne oci, alebo pekne vypracovane ruky, alebo super uces pripadne neskutocne krasny usmev atd.. proste musi aspon jednu vec na sebe mat super peknu.. je to tak??
...alebo aj hej. mám rada takých, čo sú sčítaní, s ktorými je o čom sa baviť, ktorí sú aktívni a ambiciózni, neboja sa prvých krokov... výzorovo to je straašne individuálne, páčia sa mi maličkosti
Tak výzorovo. Predstav si nejakého vysokého, vypracovaného 25- ročného chlapa v obleku s polodlhými tmavými vlasmi (mierne zarastený a žiarivým úsmevom a ja ti garantujem, že 90 percent báb nad ním začne slintať. A neviem ako ti to pomohlo. Ale je fakt, že aj tak by si s ním len pre toto ani polovica nezačala a je s niekým priemernejším kedže berú do úvahy aj iné veci.
vzhľadovo... také tie klasické stokrát opakované veci ako vyšší ako ja, nech neni extrém (extrémne chudý, extrémne obézny), nech sa naňho dá proste pozerať...
a potom osobné úchylky ako tmavé oči (musia byť , potom sa mi lúbia veľké ruky, a keď mu vonia krk... a keď vidno žily na rukcáh, ako nie také tei nechutné vypuklé keď je chlapec namakaný úplne tak moc, ale tak normálne že má prirodzene žilnaté ruky a lúbim sa hrať s vlasmi takže nech neni vyholený
Z vonkajšej stránky ma vždy zaujme úsmev, úprimný úsmev s takými iskričkami v očiach a potom ruky, musí mať čisté ruky, nechty atď.. a samozrejme vôňa.. A ak by medzi nami malo byť niečo viac, tak je potrebná samozrejme fyzická príťažlivosť, čo je teda u mňa aspoň trocha mužná postava.. A vnútorne musí byť optimista.. chlap ktorý by ma stále zahlcoval len jeho zlým pohľadom na svet, negativizmom a pod. by nemal šancu.
Mám pocit, že niektoré fóra zakladá jedna a tá istá osoba, pretože v poslednom čase je v každom fóre "a blbé komentáre si odpusťte". O.o Inak, nie je to odpustite, alebo to len ja som taký maďar?
A po ďalšie, takéto fórum je tu už 50000000 x, tak si to nájdi ,keď ťa to tak zaujíma.
Tvár...mám rada ked chalanom vidno pekne obrysy tváre Inak mi je to jedno či vlasy dlhe či krátke, farba očí a neviem čo všetjko..proste musí ten chalan čosi vyžarovať zo seba, čo mňa zaujme...ale hovoím, ti obrysy tváre sú prvou vecou čo si všimnem
tiez ako vyssie - IQ a potom aj vedomosti (nie nutne zlucitelne s IQ), ambicie, priebojnost, rodinny cit, teda povedzme, laska, ked ma hudobny sluch, hra na jeden/viac nastrojov, ked nosi kosele a kabaty, ked super vonia, ked ma om nom nom strnisko, ked ma vacsie dlane ako ja, ked sa krasne usmieva, ked ma vyrazne oci, vacsie pery..
a IT-CKARI
achjajajajajajaj
Ja ked vidím chalana tak si vždy všimnem ako prvé oči ,tvár a vlasy a potom postavu .. ale samozrejme vzhlad nie je všetko .. ked je to magor,sukničkar,narcis,,,..tak u mna klesne na 0.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Dokonca i ja...
takže...výška...hej hej, určite
@trdelniiiq neviem prečo ale komplet som si oplula ntbk vodou
do kelu! ruky, krk a charizma.. už si to zapamätajte
samozrejme vzťah je už iná otázka a vždy tam musí byť tá chémia, ako sa hovorí (čo v zásade neznamená že ten človek musí byť uber krásny, ale proste mala by ťa priťahovať niečím)
Je to tak dané, že človek /či žena, či muž/ si najprv všimne vzhľad. Samozrejme sa z krásy nenaje . . .to sú tie povrchné, chvíľkové vzťahy, ale keď je človek zamilovaný tak je preňho jeho polovička tým najkrajším človekom pod slnkom a páči sa mu čím ďalej tým viac....dokonca viac ako na prvýkrát
/úú aká RomanTička zo mňa /
filip
prvy dojem je 10000 percent o vzhlade! prvy dojem! dalej samozrejme je to coraz viac a viac o povahovych vlastnostiach..ale fyzicka pritazlivost aj tak stale musi byt..
ok, nie
...alebo aj hej. mám rada takých, čo sú sčítaní, s ktorými je o čom sa baviť, ktorí sú aktívni a ambiciózni, neboja sa prvých krokov... výzorovo to je straašne individuálne, páčia sa mi maličkosti
hlavne že keď chodím zarastený tak počujem 79889 krát denne že sa mám oholiť.
@lowinqa hádaj, koho myslím!
A mal by mať zmysel pre humor, vedieť so zo seba spraviť srandu a rozum.
ale som opísala svojho priateľa,na ktorom milujem úplne všetko. . .
a potom osobné úchylky ako tmavé oči (musia byť , potom sa mi lúbia veľké ruky, a keď mu vonia krk... a keď vidno žily na rukcáh, ako nie také tei nechutné vypuklé keď je chlapec namakaný úplne tak moc, ale tak normálne že má prirodzene žilnaté ruky a lúbim sa hrať s vlasmi takže nech neni vyholený
A po ďalšie, takéto fórum je tu už 50000000 x, tak si to nájdi ,keď ťa to tak zaujíma.
a IT-CKARI
achjajajajajajaj