clenkove ponozky do ciziem ale v ostatnych rocnych obdobiach nosim topanky na podpatku a nie tenisky tak niekedy mam silonky, niekedy pancuchy a niekedy nic
@snehovavlocka hrube zimne ponozky su dobre, ja mam take hunate ale to len obcas na doma, von by som si ich asi nedala ale tie sobove musia byt velmi pekne
@pumaamravec ja takých úplne hrubých nemám veľa, nosím ich len do čižiem, ak je veľmi zima... ty nosíš členkové?
nohy mi ale nikdy nikto nevidí, takže je to jedno, čo mám na sebe - a aj keby, nevadí mi to, aspoň by to bolo zábavné (ale iste k elegantným topánkam si také niečo nedám) tie soby sú celkom vtipné, možno mi ich aj niekto videl, keď som niekde sedela a mala tenisky
@lacike90 ale ved je to uplna debilina.. tak nebudem si davat v zime len silonky ale aj ponozky si dam nie? boha ved to je uplne odveci anketa... a zas ku sukni si dam silonky alogicky že nie podkolienky, ale pod nohavice si zas dam podkolienky ked je zima
ano, rada nosim ponozky....vacsinou clenkove, sem tam normalne...obcas aj take makkucke, hrube ...farbu? to je jedno...kam? vsak do obchodu, do skoly, jeda to je otazka...a kedy? vtedy! a mam jedny cervene a oranzove a su na nich oci a usmev
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
co si das na tie pancusky? cgčky? asi som nepochopil...
nohy mi ale nikdy nikto nevidí, takže je to jedno, čo mám na sebe - a aj keby, nevadí mi to, aspoň by to bolo zábavné (ale iste k elegantným topánkam si také niečo nedám) tie soby sú celkom vtipné, možno mi ich aj niekto videl, keď som niekde sedela a mala tenisky
a mam silny pocit že mas nejakú úchylku!
a nadkolienky
preco k sukni nie podkolienky? to je nahodou pekna kombinacia teda k minisukni nie k dlhej...
sak klasicke ponozky su normalne...