farbím a aj budem, lebo mi je na grcanie z mojej prirodzenej farby - o ktorej som už ani nevedela aká je, tak som si nechala vyrásť aspoň 3 cm a keď som to videla, tak...... maj gad, už nikdy viac
@atropabelladona nerozumiem prečo by sa mal človek takýmto spôsobom na niečo hrať
@sabnacke vzhlad je ukazkou genov a nafarbene vlasy su klamliva reklama. vacsina muzov dnes ani netusi, ake prirodzene vlasy ma ich dievca a ake geny vybral pre svoje deti. to je z toho biologickeho hladiska.
mne vzdy pridu vtipne vsetky vyperoxidovane individua s farebnymi sosovkami tvariace sa ako najsexi stred vesmiru, ktore si celu svoju krasu postavili na niecom, co nikdy nemali a nikdy mat nebudu.
@atropabelladona s tým prvým odstavcom nesúhlasím. skôr sa ľudia mňa sústredia na dedičné choroby, určité predispozície v rámci zdravia potomka, nie farbu vlasov
s druhým odsekom čiastočne súhlasím. ale nejdem to rozpitvávať viac.
@atropabelladona veeeeeeeľmi pichybujem, že nejaký muž si vyberá ženu na základe farby vlasov, kvôli budúcim potomkom.. to je..smiešne
skôr by som povedala, že vlasy sú na posledných priečkach a keď už hovoríme o génoch, radšej si vyberie niekoho, kto dokáže so sebou existovať aj bez farbičiek a je prirodzené pekný
@nikkaaa farba vlasov je odraz genov a vyjadruje omnoho viac nez len farbu, napr. hladiny hormonov. 90% dnesnych pseudo-chlapv ma mozno v riti, ale starsie generacie na to maju iny nazor.
porovnavat permanentnu farbu na vlasy a tvar na par hodin natretu make-upom.. ale tak kludne si davaj na vlasy "nieco normalne", dufam, ze vies o zlozeni toho niecoho normalneho. pre mna je ideal rano vstat a byt na 99,9% prirodzena, bez cohokolvek umeleho, ale kazdy si musi najst svoju cestu sam.
@sheily dalsia z tych, ktore nepochopili, co pisem.. a kazda mi vycita, ze pouzivam make-up. nic to vsak nemeni na tom, ze mam svoju prirodzenu podobu najradsej a nikdy by som na ziadnu cast svojho tela nepovedala, ze je "na grc" alebo "ze mi nepasuje". mam dost hrdosti na to, aby som dokazala chodit po ulici s prirodzenymi vlasmi a nenamalovanou tvarou, co vsak mnohe nedokazu.
@atropabelladona no ja neviem poznam dost chlapov aj rozumnych aj hlupejsich aj kadejakych a nikto to v zivote neriesil ja neviem,
proste ked ma niekto otrasnu prirodzenu farbu vlasov a je ovela krajsi s nafarbenymi tak sa farbit logicky bude
a celkovy vzhlad ovplyvni menej farba na vlasy ako nater na tvar ked sisi dala fotku kde mas zvacsene pery tou turbosomarinou to je ako prirodzenost? prosim ta...
mne je to jedno len proste strasne si vo vsetkom protirecis
@nikkaaa pozri sa, kazdy si bude hajit svoje. ty svoje, ja svoje. ja som na sebe vyskusala milion experimentov a kazdy z nich sa po case vratil k prirodzenosti. natriet si pery drazdivym leskom, nasledkom coho sa vytvori viac medzibunkovej tekutiny a tym sa pery zvacsia.. bol to zaujimavy pokus. tam to skoncilo a pery mam opat take ako predtym. nenapichala som si ich nicim umelym, len som vyvolala prirodzenu reakciu organizmu, ktora za par hodin zmizla.
lenze tazko to vysvetlim cloveku, ktory tvrdi, ze niekto ma prirodzene otrasnu farbu vlasov a je krajsi, ked si ich nafarbi. NIKTO nema prirodzene skarede sfarbenie vlasov, kazde vlasy su jedinecne a krasne. to len zenska jesitnost taha zeny v drogerii k stojanu s farbami.
Melír sa ráta? Ale to preto, lebo že vraj sa mi budú menej mastiť... prd. A čakám, kým mi to odrastie, ale nevyzerá to zle, sú to len pramienky, nie nahusto a keďže mám blond vlasy, vyzerá to prirodzene. A nechcem si v budúcnosti farbiť vlasy.
Vzhľadom k mojej vlastnej farbe, ktorá postupne z pôvodnej blond nadobudla neidentifikovateľný odtieň (niečo medzi blond, hnedou, tmavo sivou, plavou a ja ešte neviem akou...), si vlasy farbím - na hnedú s odtieňom do tmavo medena.
Dlho som si dávala blond melír až než som dospela k odhodlaniu prejsť na tmavé vlasy - blond sa mi totiž nikdy nepáčili, aspoň na mne nie, lebo som strašne bledá a úplne som s nimi zanikala.
Keby moja vlastná farba bola aspoň trošku normálna, tak by som si ich ale nefarbila.
@atropabelladona ked ma niekto nezaujmavu hnusnu hnedu a ku tomu este dooost znicene vlasy tak radsej bude mat znicene vlasy ale s normalnou farbou (znicene niesu nasledkom farbenia ale prirodzene
jediny neprirodzeny zasah co idem teraz vykonat je zazehlit keratin
@nikkaaa to vravi kazdy.. ty mas hnedu a zda sa ti nezaujimava, komentar nad tebou spomina neidentifikovatelnu plavu ako tu zlu, prirodzena rysavka ti povie, ako velmi neznasa svoju farbu, ciernovlaska by chcela nieco svetlejsie... malokto sa dokaze zmierit so svojimi vlasmi a este menej zien s nimi dokaze zit v laske. ale neviem preco to tak je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale je to silnejšie ako ja.
znie to ako keby som bola na nejakej drogovej odvykačke a predstavovala sa tam
aj keď váham,pretože mám ísť na svadbu a chcem vyzerať normálne
@atropabelladona nerozumiem prečo by sa mal človek takýmto spôsobom na niečo hrať
Za seba: predtym ano teraz uz nie
mne vzdy pridu vtipne vsetky vyperoxidovane individua s farebnymi sosovkami tvariace sa ako najsexi stred vesmiru, ktore si celu svoju krasu postavili na niecom, co nikdy nemali a nikdy mat nebudu.
s druhým odsekom čiastočne súhlasím. ale nejdem to rozpitvávať viac.
90% chlapov ma uplne v riti ci si jeho zena farbi vlasy a vobec to neriesi
lepsie si je farbit vlasy ako si farbit celu tvar
a ano farbim si vlasy a aj si ich farbit budem do konca zivota ale nie kadejakymi farbiaci shitmi ale niecim normalnym
skôr by som povedala, že vlasy sú na posledných priečkach a keď už hovoríme o génoch, radšej si vyberie niekoho, kto dokáže so sebou existovať aj bez farbičiek a je prirodzené pekný
porovnavat permanentnu farbu na vlasy a tvar na par hodin natretu make-upom.. ale tak kludne si davaj na vlasy "nieco normalne", dufam, ze vies o zlozeni toho niecoho normalneho. pre mna je ideal rano vstat a byt na 99,9% prirodzena, bez cohokolvek umeleho, ale kazdy si musi najst svoju cestu sam.
proste ked ma niekto otrasnu prirodzenu farbu vlasov a je ovela krajsi s nafarbenymi tak sa farbit logicky bude
a celkovy vzhlad ovplyvni menej farba na vlasy ako nater na tvar ked sisi dala fotku kde mas zvacsene pery tou turbosomarinou to je ako prirodzenost? prosim ta...
mne je to jedno len proste strasne si vo vsetkom protirecis
a ja viem cim sa farbim a aku kozmetiku pouzivam
lenze tazko to vysvetlim cloveku, ktory tvrdi, ze niekto ma prirodzene otrasnu farbu vlasov a je krajsi, ked si ich nafarbi. NIKTO nema prirodzene skarede sfarbenie vlasov, kazde vlasy su jedinecne a krasne. to len zenska jesitnost taha zeny v drogerii k stojanu s farbami.
Dlho som si dávala blond melír až než som dospela k odhodlaniu prejsť na tmavé vlasy - blond sa mi totiž nikdy nepáčili, aspoň na mne nie, lebo som strašne bledá a úplne som s nimi zanikala.
Keby moja vlastná farba bola aspoň trošku normálna, tak by som si ich ale nefarbila.
jediny neprirodzeny zasah co idem teraz vykonat je zazehlit keratin
Aj tak mám pocit,že mojim vlasom už nič nepristane -.-