mne sa už aj snívalo že som zistila že som tehotná a volala som na kliniku vybaviť si termín na potrat chvalabohu ma zobudil močák .... (už soms i aj prežila v sne 4 roky s deckom co ma prinutila vynosit mama a potom ho nechcela )
hej isla by som asi na potrat ALE - robim vsetko preto aby som nikdy nemusela dospieť k takémuto rozhodnutiu! , žiadne "však ho vytiahol" alebo meranie si teploty, ovulácia neovuliácia - vzdy aspon jedna antikoncepčná možnosť aplikovana + moja choroba by mala znamenať mimo iného mam cca 3% šancu na otehotnenie, ale aj tak nezaspávam na vavrínoch.
Tak bol by to takmer zazrak,kedze mam to,co lawey a preto by som ho nechala,kedze dalsia prilezitost uz nemusi byt a viem,ze aj partner by si ho chcel nechat....ale nemuselo by to byt no
som za život, pokiaľ mamička by mala mať čo ponúknuť a vedela, čo s dieťaťom robiť...
Ja myslím, že by som sa oň vedela postarať, prebaľovať, kŕmiť aj kúpať viem, poznám detské choroby, mala som vývinovú psychológiu, viem sa s nimi hrať a viem čo robiť, keď mi prasknú nervy... Priateľ by bol najskôr v šoku, ale nakoniec by sa tešil (počas študijného obdobia sme mali istý mesiac, kedy som si myslela, že som tehotná, lebo som nemala krámy, aj keď test bol negatívny) ale tak po troch tyzdnoch mi povedal, že sa naň aj teší. Nakoniec však krámy prišli, takže sa nám uľavilo, ale teraz by sme sa báť nemuseli, kedze obaja už zarábame, nejaké to bývanie by sa už poriešilo ale ak nebude bábo ešte takých 5-6 rokov, vobec nevadi
Nebola by som z toho extra nadsena, ale nechala by som si ho..treba sirit super geny dalej
Trochu som zarazena z odpovedi, akoby ist na potrat bolo ako ist k zubarovi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. samovrazda
3. utek do zahranicia
hej isla by som asi na potrat ALE - robim vsetko preto aby som nikdy nemusela dospieť k takémuto rozhodnutiu! , žiadne "však ho vytiahol" alebo meranie si teploty, ovulácia neovuliácia - vzdy aspon jedna antikoncepčná možnosť aplikovana + moja choroba by mala znamenať mimo iného mam cca 3% šancu na otehotnenie, ale aj tak nezaspávam na vavrínoch.
ale nie, urcite pre mna neprichadza do uvahy byt tehotna dlhsie ako do najblizsieho volneho terminu na umele prerusenie, sorry not sorry
Ja myslím, že by som sa oň vedela postarať, prebaľovať, kŕmiť aj kúpať viem, poznám detské choroby, mala som vývinovú psychológiu, viem sa s nimi hrať a viem čo robiť, keď mi prasknú nervy... Priateľ by bol najskôr v šoku, ale nakoniec by sa tešil (počas študijného obdobia sme mali istý mesiac, kedy som si myslela, že som tehotná, lebo som nemala krámy, aj keď test bol negatívny) ale tak po troch tyzdnoch mi povedal, že sa naň aj teší. Nakoniec však krámy prišli, takže sa nám uľavilo, ale teraz by sme sa báť nemuseli, kedze obaja už zarábame, nejaké to bývanie by sa už poriešilo ale ak nebude bábo ešte takých 5-6 rokov, vobec nevadi
Sama sa neodhodlám ešte roky.
Trochu som zarazena z odpovedi, akoby ist na potrat bolo ako ist k zubarovi..