@darkkizz no to aby som sa konecne pozrel uz som zas doma,len teraz som este v handlovej ,ale zajtra. pridem do novejsi..a potom dakedy sa mozno uvidime
jasne, ze to beru ako lichotku....ak im to teda povie ich kamarat alebo sympatak...a co sa tyka cudzich ludi, tak to zavisi od fazy menstruacneho cyklu
nenávidim keď mi to povedia napr. nejakí roboši na ulici,necítim sa dobre,keď ma berú ako sexuálny objekt,ale ak mi to povie niekto kto ma pozná,tak sa poteším
Lol totoby sa nestalo zeby mi to niektopovedal a ak hej tak by som si mzlela ze je bud slepy alebo ma nike naroky na zensky zadok...ale inac celkom suhlasim s @19 teda komplimenty ma neurazaju ale som radsej ked ma niekto pochvali v tomco mozem ovplivnit teda humor,intelekt povaha aboco ako ked ma pochvali za vyzor za kt vlastne nemozem a nicim som sa k nemu nepricinila teda az na postavu..
@11 presne, vacsinna sa vzdy narve o 1-2 cisla mensich gati (ach) ja som skor vynimka, vacsinnou si kupim vacsie cislo nez potrebujem, alebo sa mi neskor gate aj tak roztiahnu...no stale lepsie, ako tie, ktorym sa horny pas nohavic prikvaci o faldy
podla mna ma kazda baba pekny zadok teda ked nema nieco taketo:
ale tak to su extremy za ktore fakt tie baby mozu same
ja napriklad akoze nehovorim o zadku lebo niesom zena ale mam hroznu postavu a to nemam ani 100 kilo no ale ked ma baba nejakych 80 kil alebo tak nejak tak nemoze vyzerat zle podla mna ale tak ked ma 150 kilo to uz je jej chyba ze vyzera tak ako vyzera
tak asi hovori pravdu ... lebo aj ja si myslim ze mam dobry zadok, aj ked mohol by byt aj lepsi ale ja som so sebou spokojna tak nejak celkovo... neviem len ci je to spokojnost, ci som sa so sebou uz tak nejak zmierila...
@torpedo08 tak 80kg je dost na priemernu zenu podla mna... sice zavisi aj od vysky ale nemyslim ze vacsina zien meria 180cm .. no ale 100 ludi 100 chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale ja sama si myslím, že mám dobrý zadok takže aj keby mi niekto povedal, že neni dobrý tak tomu neverím
a nesed na chodniku ale lepsie ako keby si ho mala mat velky..
muzi rozlisuju zadky: v pohode a velky
a zeny : ci boha mam velky zadok za kazdych okolnosti kedze si kupuju o jednu konfekciu mensie gate
a povedzte ze ne
Nemám dobrý zadok.
A od neho to beriem ako .... šak on vie ako
(samozrejme ak nevyzera ako ropucha)
Všetky komplimenty na výzor ma urážajú...
Viac by ma potešilo, keby pochválil niečo, za čo môžem ja, a nie niečo, čo je geneticky dané....
inak asi ako @12 či @18
náh, ako dôkaz, že na tom moja riť nie je až tak zle, kým som oblečená
ale ta cast o tych gatiach uz nepatrila len tebe..tak vseobecne som to myslel
Ale nie, asi tak ako @anzu - pokiaľ mi to nepovie nejaké prechľastané indivíduum, beriem to ako kompliment (teda keď prekonám počiatočný šok )
Ktora chce mat dobru rit nech vela drepuje
ale tak to su extremy za ktore fakt tie baby mozu same
ja napriklad akoze nehovorim o zadku lebo niesom zena ale mam hroznu postavu a to nemam ani 100 kilo no ale ked ma baba nejakych 80 kil alebo tak nejak tak nemoze vyzerat zle podla mna ale tak ked ma 150 kilo to uz je jej chyba ze vyzera tak ako vyzera
ale keď mi to povedal tretiak na základke tak som skoro zletela zo schodov