Baby ktoré máte dlhé vlasy aspoň po pás, ako sa o ne staráte?
Zaujímalo by ma aké výrobky sa Vám osvedčili, keďže som sa dopracovala k dĺžke takmer po zadok, no prídu mi také suché, končeky sú lámavé.. ako často sa podstrihávate, ako často umývate vlasy... ďakujem.
myslim si ze je to celkom normalne, kedze tie vlasy maju uz svoje odzite a odzrkadluju sa na nich chyby z minulosti..
mala som po pas, boli znicene, postupne som sa dopracovala az k chalanskej dlzke..
na zacatie odznova nepouzivam silikony, zehlim na mensej teplote s protectorom a nefarbim az tak casto ako kedysi
ak to mas znicene tak to podstrihni.. nech su tie dalsie pekne ale pokial budu zdrave nebudes musiet podstrihavat nejako casto, aspon ja som sa nikdy nestrihala
Keď tie moje dorástli po pás, šmykla som ich o 15 centimetrov, pretože som mala pocit, že ich to príliš zaťažuje a nepristane im to. Ale odporučila by som label.m, s kondicionérmi som spokojná.
@miow Kupovala som v kaderníctve, tam som si aj nechala odporučiť, ktorý z nich by sa najviac hodil na moje vlasy. Netreba ho nanášať veľa, dávam si ho hlavne na konce vlasov, môžem ho nechať pôsobiť aj pol hodinu, kedy to zafunguje podobne ako maska a za pol roka som minula ešte asi len pol 300 ml fľašky.
keď sa mi dĺžkou blížili tak nejak nad zadok, tak samozrejme som ich podstrihávala, schovávala pred prílišným teplom alebo zimou, samozrejme občas nejaké tie masky, takmer vôbec som nežehlila, nefarbila a ak už tak iba odrasty...tak nie je to nič extra ale celkom pomáhalo
Aj ja som mala po pás, riadne husté s nepoškodenými končekmi... Ale chcelo to zmenu tak som si ich dala o polovicu skrátiť a preriediť ale aj tak sa mi zdajú husté....a teraz mám taký zlatý copík. Nežehlím, nefarbím, nič špeciálne s nimi nerobím, ale mám lupiny takže vždy kupujem inú značku šampónov. Väčšina šampónov mi moc premasťuje vlasy. Ak viete nejaký dobrý šampón ktorý nepremasťuje tak poraďte
wella professional sampon a kondicioner ... umyvam kazdy den, zehlim ale na co najnizsej teplote.... a cojaviem... nic extra no este obcas taky balzam pouzivam ale to neviem co je zac
Po pás nemám, ale starať sa treba o ne bez ohľadu na dĺžku
Strihám si sama raz za rok a umývam si vlasy dva krát do týždňa, nežehlím, nefénujem, nefarbím (na končekoch mám zbytky starého melíru, ale to sa neráta), nekulmujem a tak, no
no ja som rada že sa ten skurvený strih "na postupno" vyrovnáva a mám ich cca po lopatky väčšinua nie len 2 pramene a rob si domáce masky na vlasy, bezsilikonove šampony a kondicionery a podstrihujsa troška ...a je to
@miow no zatial len takú univerzálnu no tak teda jeden dosť zrelý banán rozmixujem, vždy zabudnem dať vajíčko, trocha olivového oleja, trocha kávy, kakaa a trocha balzamu na vlasy... a zabúdam dávať aj žihlavovú vodičku a to nechám na lebenke (predtým treba umyť vlasy, usušiť len uterákom a na vlhké vlasy to dávať) tak polhodku a zmyjem
Cim kratsie vlasy mam, tym viac som nutena sa o ne starat
Ked som mala po zadok, obcas som sa ucesala.
V sucasnosti pouzivam sampon bez sulfatov (resp. s prirodnymi sulfatmi), ktore podporuju vymyvanie farby, kondicioner v spreji taktiez bez penivych zloziek a silikonov, panicky sa bojim zehlicky a fenujem len ofinu a sidecut, aby mi neodstavali. A snazim sa nenosit pokryvku hlavy, ked je teplo.
milujem svoje vlasy mám ich asi po zadok, ale jediná moja starostlivosť je umývanie asi 3 krát týždenne a používam detský šampón na vlasy zistila som, že mi vyhovuje, pretože mi nedráždi pokožku, hydratuje vlasy, rozčesáva a zabraňuje masteniu
ešte používam rozčesávač na vlasy v spreji a občas si vlasy umyjem s pomarančovou šťavou alebo končeky si potriem avokádom alebo banánom (je to super proti štiepeniu!) a podstrihnúť sa chodím asi len 2 krát do roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mala som po pas, boli znicene, postupne som sa dopracovala az k chalanskej dlzke..
na zacatie odznova nepouzivam silikony, zehlim na mensej teplote s protectorom a nefarbim az tak casto ako kedysi
ak to mas znicene tak to podstrihni.. nech su tie dalsie pekne ale pokial budu zdrave nebudes musiet podstrihavat nejako casto, aspon ja som sa nikdy nestrihala
A starám sa tak, ako vždy, chemicky ich neničím, mechanicky ich neničím, teplom ich neničím a občas na ne kydnem nejaký olej alebo tak.
a » www.birdz.sk/vyhladavac/blog...
Mám tento
» labelm.com/uk/product/288/...
zatial som ich zehlila asi 3krat za zivot, obcas si nkucervim ale inak nic spesl. mam nejke masky, kury, oleje atd ale komu sa chce
Inak používal tu niekto kokosový olej na vlasy?
(síce častejšie ho využívam ako odličovač
Strihám si sama raz za rok a umývam si vlasy dva krát do týždňa, nežehlím, nefénujem, nefarbím (na končekoch mám zbytky starého melíru, ale to sa neráta), nekulmujem a tak, no
Ked som mala po zadok, obcas som sa ucesala.
V sucasnosti pouzivam sampon bez sulfatov (resp. s prirodnymi sulfatmi), ktore podporuju vymyvanie farby, kondicioner v spreji taktiez bez penivych zloziek a silikonov, panicky sa bojim zehlicky a fenujem len ofinu a sidecut, aby mi neodstavali. A snazim sa nenosit pokryvku hlavy, ked je teplo.
ešte používam rozčesávač na vlasy v spreji a občas si vlasy umyjem s pomarančovou šťavou alebo končeky si potriem avokádom alebo banánom (je to super proti štiepeniu!) a podstrihnúť sa chodím asi len 2 krát do roka