Co mam spravit chcem babu ale som chudy a zatial ma nechce ziadna,pribrat mam problem bud mam traviace problemy alebo prejedam sa a nepriberam,najdem si babu ktora ma bude chciet? az tak extremne chudy niesom ale to tenke telo a tie ruky a nohy no nemozem
hmm no...nic si z toho nerob...( ono to ci je niekto chudi alebo ..pekny :d je viec menej dane aj genetikou. to mas ako z kazenim zubou....mozes umyvat jak blazon kaze 2 hodini a aj tak bude smat kazy ked mas na to geneticke vlohy, z tym nic nenarobis. to by si musel asi zmenit svoju strukturu gennou...alebo rovno dna, co sa..da. v dnesnej dobe..ale..dost brutalnim sposoboum ( ozarovanim ) takz eked to prezijes tak budes mat zmenenu dna ale neodporucam aj ked..moze to bit zaujimave si zmenit alebo pozmenit dne ( ja by som chcel mat zelene oci ) )
Ako som tak počúval minule spolužiačky na telesnej tak vraveli, že nemajú radi veľmi také chudé typy! Ale rečmi 16 ročných pubertačiek by som sa netrápil! Ja som bol kedysi tiež chudý...žral som dobreženie každú polhodinu a nič z toho..asi mám dobrý metabolizmus...Teraz už asi pol roka cvičím,pribral som na váhe aj svalovej hmote a hneď to inak vyzerá mám vyššie sebavedomie a tak..takže ak sa ti nedá pribrať skús cvičiť...ak si to skúšal tak neviem...existujú aj tablety na zvýšenie svalovej hmoty alebo telesnej vahy ale tie by som ja nežral...držim palce
začni chodiť do fitka, neviem ale komu to ako vadí, a do módy idú zas chudí ale pokiaľ máš fakt 19 tak neviem, možno to len preháňaš, choď si dávať B12 do zadku, niekedy do pomáha
Fakt neviem ako moc si chudý ... ale píšeš že nie moc !!! Takže ťažko toto posudzovať ... každopádne v prvom rade si musíš vážiť sám seba takého aký si a potom môžeš očakávať že si ťa budú vážiť aj iný !!! A keď nepomáha to jedenie - pravdepodobne fakt rýchly metabolizmus, tak začni cvičiť ako tu už bolo avyzovanné !!! Skús aj nejaké tie veci na priberanie svalovej hmoty - majú aj niečo presne pre tvoj typ (tí čo ľahko nepriberú z bežnej stravy) ... kúp si nejakž Gainer a to vyjedaj a cvič - ak sa pre toto rozhodneš tak fakt bež do obchodu nech ti podrobnejšie poradia !!! - pribrať by si z tohoto určite mal !!! Hodne štastia !!!
Ved nie vzdy zalezi natom ako clovek vyzera..zalezi natom aky si a ked pride ta prava tak jej nic z toho nebude urcite vadit- ked ta bude uprimne lubit a mat rada.
jej dik ze ste napisali svoje nazory,cenim si to velmi,skusim ako pisal mythos a uvidim,ale uz sa nebudem trapit kvoli tomu tie vase nazory ma prebrali,predtim som sa nenawidel a vsetko na mne ,teraz uz je dobre vdaka vam,dik moc uz mi je lepsie.
@wtt kamos sme na rovnakej lodi. Som chudy jak spajla. Pozri na webke moju vysku a vahu. A pre inspiraciu za cely zivot som mal asi 5 frajeriek. Z toho 2 decke a 3 normalne. Teraz mam tiez priatelku a nic, byvala tiez nic, a tej predtym to tiez nevadilo. A vec, ze jedna bola hrozna zena, krasne telo (o takom sa malo komu sniva - ale to nie je priorita). Ide o to, ze aj ked si chudy baba sa da najst. Lenze ty mas taky komplex z toho, ze sa bojis. Co ti jebe?! NEBOJ SA! Kukni na baby ake su vychrdle! A este sa s tym chvalia Skus to premenit na vyhodu. Napr. moju postavu by chcelo vela bab, tak si ma tak obzeraju a s ich nadvahou mi len tisko zavidia.
Neries ci si chudy. Ak babu zaujmes a zalubi sa do teba tak jej to je jedno.
Ja som mal podobné problémy a začal som sa venovať cvičeniu, presne ako to tu predniesol @mythos. Za 4 mesiace išiel vzhľadový objem hore dvojnásobne, takže určite odporúčam.
nie, určite nezmätkuj.. na svete je tolko pošahaných ľudí, tak prečo by sa nenašla baba, ktorej sa budeš páčiť? a inak by si sem mohol dať svoju foto, že ako veľmi chudý si.. ono je to strašne relatívne povedať že som chudý, ale zas nie moc..
prosto no stress
a mne osobne sa síce chudí chalani nepáčia moc.. takí trošku svalnatí
Ja som vazil 50kg a nebolo to vobec az tak davno...uz to hranicilo(!) s anorexiou...uz nikdy viac! Jedz, cvic, budes fit! Ale nezacal som cvicit a priberat kvoli okoliu...tomu to bolo jedno aj predtym...ale, tak musim priznat, ze nejaky ten respekt tam bol citit a dobre padlo, ked z mesiaca na mesiac bolo vidno zmeny a pacila sa mi aj chvala Ale robil som to v prvom rade kvoli sebe, niek kvoli niekomu.
to, ze si chudy nie je fyzicka vada....ja mam tiez rychly metabolizmus a som chudy ale zmieril som sa s tym, niekedy som sa ani do zrkadla nemohol pozriet na seba ale teraz je to uz lepsie, hoci nie som svalnac, za to som vylepsil na sebe ine veci vdaka ktorym sa mi lepsie pozera do zrkadla...
baba, ktora ta nechce kvoli vyzoru ani nestoji za to, aby si sa na nu pozrel ako uz bolo spomenute....
vies ako sa hovori:
" co z peknej misky, ked je prazdna" toto plati pre obe pohlavia
je pekne mat okolo seba "pekneho" partnera no pokial ma v hlave "sennik" tak to radsej utekat kade lahsie alebo nosit v taske sluchadla pre kamosov pocas rozhovorov....
Mlade zaby sa obzru za peknymi chalanmi takisto ako sa obzrie chalan za peknou babou, ale je to len fyzicka pritazlivost, pokial chce baba dobreho chalana tak sa urcite neuspokoji len s fyzickou strankou chalana
@wtt pozeram,ze celkom stara tema ..ale co uz..ak mas este zaujem o pomoc napis mi TS ..mozes mi polozit nejake otazky ohladom posilnovania a vyberem ti "pripravok" presne pre teba
kebyže mňa niekto odmietne lebo som chudá, asi by som bola najšťastnejšia na svete... ....ale inak netráp sa tým, je kopa báb, ktorým sa páčia práve chudý chalani...
nemyslim si ze zalezi na tom ci si chudy alebo opacne....dolezita je povaha !!! pokial si dobry mily chalan tak nieje co riesit a urcite si najdes nejake dievca. Je vela dievcat ktorym sa pacia prave chudy chlapci takze hlavu hore !!!
Pozri sa na to tak ked uz sa daš fakt na tuto cestu ze chceš priberat tak začni cvičiť ....ja som bol chudy jak patika a teraz mam čerstvých 17 a vyše 90 kil ...a poviem ti jedno bez cvičenia a pevnej vole na priberanie zabudni ak maš taketo problémi ...maj sa
Ja som chudy jak lata a nikdy som nemal problem si nabalit babu To mas na zaciatku o charizme,image a sile tvojej osobnosti - moze vedla teba stat aj namakany nadherny tipek, ale 95% zenskych uprednostni radsej teba, ak sa s tebou ma o com rozpravat (zvysnych 5% su zvycajne tie najkrajsie a najsprostejsie . Ak niesi moc komunikativny alebo sa hanbis tak zainvestuj do satstva - ked si dobre doriadeny tak nielenze uputas, ale este aj zakryjest cast svojej chudosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mne sa páčia viac chudší chalani, resp. viac s chlapčenskou postavou ako s chlapskou ...
takže určite je nás takých viac
či?
Neries ci si chudy. Ak babu zaujmes a zalubi sa do teba tak jej to je jedno.
Ja byt tebou hned sa jej ozvem
zmysel zivota nie je v tom najst si babu v mladom veku a tak..
myslel si niekedy na to tak, ze mozno si nestretol este tu pre teba sudenu..
mozno to vyznie ako staromodny dryst, ale je mi zle z toho ako kazdy kladie doraz na krasu tela a to ci je niekto chudy/tucny..
ano krasa je dolezita, lebo s priserou nechce nikto nic mat, ale nieco take ako nemam sancu u bab /chalanov/ lebo to ci ono je blbost..
ak si hladas partnerku ktoru chces milovat a chces s nou zit, tak krasa nie je to na co by si mal hladiet..
ak si vsak len hladas niekoho aby si "mal s kym chodit po meste" ci "ukazat ze i ty mas na to mat babu" tak mi ta je luto..
teda nestazuj sa a vydrz.. hladaj a nevymyslaj hluposti!
posilňuj...aj ja som bol chudý a pribral som pár kilov...
ja mám špatný ksicht a tiež ma baby nechcú
prosto no stress
a mne osobne sa síce chudí chalani nepáčia moc.. takí trošku svalnatí
ale čo vás to nepoteší, keď si s niekým rozumiete a ešte má aj pekné telo
no ehm, čo takto zájsť za doktorom a popýtať si nejaké rady?
2. veela zrat (velke vykony si ziadaju vela zradla)
3. mozes si kupit aj proteiny, spytaj sa nejakeho trenera, on ti poradi nejake dobre.. ja mam zle skusenosti s Peruanskymi
lepsie je byt chudy ako tucny.
baba, ktora ta nechce kvoli vyzoru ani nestoji za to, aby si sa na nu pozrel ako uz bolo spomenute....
vies ako sa hovori:
" co z peknej misky, ked je prazdna" toto plati pre obe pohlavia
je pekne mat okolo seba "pekneho" partnera no pokial ma v hlave "sennik" tak to radsej utekat kade lahsie alebo nosit v taske sluchadla pre kamosov pocas rozhovorov....
Mlade zaby sa obzru za peknymi chalanmi takisto ako sa obzrie chalan za peknou babou, ale je to len fyzicka pritazlivost, pokial chce baba dobreho chalana tak sa urcite neuspokoji len s fyzickou strankou chalana