Baby, máte skúsenosti s vlasovou výplňov v účese (vo vypnutých vlasoch)
Nemám na mysli pripnuté umelé vlasy, ale výplň okolo ktorej sa omotávaju vaše vlastné. Idem na oslavu, chcela by som si dať vyčesať vlasy, ale nemám moc husté vlasy, aby bol ten drdol bohatý a objemný. Kaderníčka mi preto radí túto možnosť, je to bežné (ž
ja som to tak mala na e riateľovej stužkovej a ver mi, že ti to tak uchytí a tak zalakuje, že to budeš mať problém dať dolu druhé ráno a nie že by ti to spadlo aspoň mne to teda poriadne uchytil kaderník..
už som to niekde videla, ale nepoznám nikoho kto by si to dal... podľa mňa je najlepšie tupírovanie a veľa laku a sponiek... a bude ti to držať možno aj lepšie lebo tam budeš mať len svoje vlasy.
No a ? pohoda..40 sponiek je ešte nič ...ked som si dávala dole sponky z vlasov po stužkovej napočítala som ich do 100...tak si vieš predstaviť akú ťažkú som mala hlavu...inak ja som mala klipy, a vyzeralo to úžasne
V tvojom prípade sa nemáš čoho báť,kaderníčka vie,čo robí..a ked ti dá na vlasy kvantum laku,neni možné ,aby sa ti vlasy "rozpadli"
mali to baby na stužkovej a žiadnej to nejak nepadalo alebo podobne. ak máš jemné vlasy, je to asi najlepšie lebo tupírované a nalakované by ti aj tak splasli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V tvojom prípade sa nemáš čoho báť,kaderníčka vie,čo robí..a ked ti dá na vlasy kvantum laku,neni možné ,aby sa ti vlasy "rozpadli"