Keď ma niekto bude vyzliekať, myslím, že mu bude dosť jedno, či to k sebe pasuje, ak je to pekné. A keď ma nikto nebude vyzliekať, tak to bude jedno úplne všetkým
V mojom prípade a postave je nerelne kúpiť si nejaký set, lebo ak mi úplnou náhodou sedí podprsenka, tak nohavičky nie.. Keď mám čas tak vyberám, aby k sebe aspoň pasovali, ale nikdy sa mi nestalo, že by mal dakto výhrady voči mojej kombinácii podprsenky a nohavičiek Aj keď k tigrovanej podprsenke by som si nohavičky s iným vzorom nedala, veď byto vyzeralo kokotne
ja ked som bola mladsia, cca.15rocna, som si vzdy myslela ze to je strasny trapas ked sa dievca vyzlecie pred chlapcom a kazdy diel sp.pradla ma inej farby..... som chodila po obchodoch a kupovala len supravy (ze keby nieco)
potom som zistila ze to je uplne ale uplne jedno lebo to aj takk pojde dole
Bezne viditelne kusy odevu nosim tak max v styroch tmavych farbach, ale na pradle sa realizuje vsetok moj zmysel pre oranzovu, zelenu a cyklamenovu, cize vacsinou je to desna kombinacia toho najkriklavejsieho, foco viditelne spektum ponuka
ako kedy ... mám všelijaké podprdy ale mám také 2-3 obľúbenejšie a tie nosím najčastejšie ale toto leto som sa podprseniek moc nenanosila ... nechala som ich dýchať občas sa mi podarí zladiť, občas nie keď idem do roboty nejak sa nezamýšľam nad tým, či k sebe idú
a napr. aj naposledy ,čo ma nejaký chlap videl v spodnom prádle,tak to bola nejaká šialená kombinácia fialových nohavičiek a krikľavej oranžovej podprdy a... smiali sme sa na tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nemyslím tým doma.
srsly grlz?
nekradnem takze nemam 50 setov tak ale aspon sa tvarim ze to ma ist k sebe pokial to originalne neni kupene spolu
potom som zistila ze to je uplne ale uplne jedno lebo to aj takk pojde dole
ale inak mám p....
@hysteric ?????? :'D
a napr. aj naposledy ,čo ma nejaký chlap videl v spodnom prádle,tak to bola nejaká šialená kombinácia fialových nohavičiek a krikľavej oranžovej podprdy a... smiali sme sa na tom