aha teraz som pozrela zátvorku....takto..s pôvodnou farbou sa už neviem predstaviť ale bolo by to horšie než teraz a do solárka nechodím....čiže to závisí od toho či mám flakatý ksicht, v akom stave mám vlasy a tak ...ale s farbenými vlasmi je to ok
Tak ja nosievam teraz už len púder,špirálu a pod iba výnimočne a rúž tiež vlasy som farbené nemala,ale tak chlapovi sa páčim aj strapatá a nenamaľovaná a zvyšok ma nejako extra netrápi...
1. Pekná je subjektívny pojem. Pokiaľ za pekné považuješ silikónové štetky, tak iste, že dievčatá tu ti nebudú vyhovovať. Podľa mňa je tu sympatických (čiže u mňa cca = pekných) dievčat pomerne dosť.
2. S avatarom Johnnyho Brava a nie vlastnou fotkou ani nemáš objektívne právo tu kritizovať vzhľad niekoho druhého.
@ridiculousnotion vzhľadom na to, že sú tu hlavne mladí ľudia a (dúfam) všetci s ušami/očami namieste, takáto možnosť není treba
@night ono ide skôr o to, s čím to porovnávaš. Ak to porovnávaš s reálnymi dievčatami, je ich tu pekných dosť. Ak to porovnávaš s "nenamalovanými" herečkami a dievčatami z reklami na Garnier a pod. čo očividne nasebe nemajú štipku mejkapu (akurát ich na to líčia 2 hodiny) tak potom ti prídu všetky škaredé...
ale čo ja viem, pri pohľade do zrkadla bez všetkých tých somarín neodpadávam od zhrozenia ani od úžasu ke´dže líčidiel a prípravkov do vlasov nepoužívam veľa...takže až taký rozdiel to nie je
@carbonevo nechaj ho, možno nevie, že pokorný a milý pohľad dokáže u dievčat (toho typu, ktorý je zaujímavý pre mňa) získať viac, než dvojmetrový chrbát a vzpieranie auta jednou rukou.
@danica123 porovnávam s tým, ktoré dievča sa vie ako prirodzene a milo usmiať a či pri pohľade na ňu sa svojvoľne usmejem (nie vzruším) aj ja. Mejkap ma netrápi, práveže uprednostňujem tie, ktoré necítia potrebu si každú vyrážku alebo jazvu zhrozene a vystrašene schovávať, lebo svoju hodnotu budujú na niečom inom.
Nepáčim sa moc sama sebe, ale ani si nemyslím, že som nejaká extra škaredá Ako určite by som rada na sebe zmenila niektoré veci, ale som vďačná za to, že nevyzerám horšie Mejkap nenosím, do solárka nechodím a už nemám ani nafarbené vlasy
Nemaľujem sa, nefarbím si vlasy, nedávam si tužidlo. Proste nič. Tvár mám asi celkom v pohode. Zvykla som si na seba tak a mám pocit že to vyzerá rovnako ako s make-upom. Prečo by som nemala byť teda pekná? Ale telo ako celok sa mi fakt že nepáči.
tazko povedat, na postavu sa nestazujem a zvysok.. zalezi na to ako sa vyspim, niekedy mam pocit ze to celkom ujde niekedy je to des. ale mam pocitze ked sa tak jemne namalujemje to vyrazne lepsiie
nepouzivam nic okrem make-upu bez ktoreho si zivot neviem predstavit. sama sebe sa nepacim. kedysi sa mi ludia smiali aka som skareda a ako zle vyzeram. odvtedy sa nedokazem vidiet pekna. nech robim co robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Miss zrúda Birdzu 2012....prvý ročník (aj posledný)
pre mňa sú najväčšie plus asi vlasy takže by som nemenila ani farbu ani účes
a solárko nepotrebujem, ja sa opálim aj na tieni.
1. Pekná je subjektívny pojem. Pokiaľ za pekné považuješ silikónové štetky, tak iste, že dievčatá tu ti nebudú vyhovovať. Podľa mňa je tu sympatických (čiže u mňa cca = pekných) dievčat pomerne dosť.
2. S avatarom Johnnyho Brava a nie vlastnou fotkou ani nemáš objektívne právo tu kritizovať vzhľad niekoho druhého.
A ja to hovorím podla svojho názoru. A ten je názor väčšiny. Ostatný chlani tu baby chvália len preto, aby neboli urazené a stúplo im sebavedomie
@night ono ide skôr o to, s čím to porovnávaš. Ak to porovnávaš s reálnymi dievčatami, je ich tu pekných dosť. Ak to porovnávaš s "nenamalovanými" herečkami a dievčatami z reklami na Garnier a pod. čo očividne nasebe nemajú štipku mejkapu (akurát ich na to líčia 2 hodiny) tak potom ti prídu všetky škaredé...
a podla mna su tu baby docela fajn ... okrem par pre-piercingovanych
ale čo ja viem, pri pohľade do zrkadla bez všetkých tých somarín neodpadávam od zhrozenia ani od úžasu ke´dže líčidiel a prípravkov do vlasov nepoužívam veľa...takže až taký rozdiel to nie je
aj ked si myslim ze v real life je to nejaky ubozak ..
tak mu verím, no...
zato mama mi nedávno povedala, že keď nie som namaľovaná, vyzerám na 5 rokov
...A niekedy presne naopak