tak ono sa to dá kúsok aj ovládať, ale to si musíš uvedomiť, na čo prehnane reaguješ a pod a na koho a skúsiť si kusnúť do jazyka...ale zas niekedy to podľa mňa nejde. pri pms sa ti proste nahromadí toľko hormónov a u mňa je to napr tak, že sa vyburcuje všetko z posledného mesiaca, čo som v sebe držala a potom sa ťažko udržíš. ale naučila som sa, aspoň sa o to snažím a niektoré mesiace okolie ani nevie, že mávam vôbec pms
ja na toto radu nemam, pri poslednom pms som sa rozplakala pri pohlade na decko, potom pred zakaznikom, lebo mi povedal, ze som hnusna, a nakoniec doma pred frajerom, lebo mi povedal, ze mam hormony jak tehotna zena. a medzitym som po vsetkych kricala, ospravedlnovala sa, a navyse som si ani nedokazala uvedomit, co vystrajam
@6 čokolada je velmi zlá vec.. nemala by sa jesť počas PMS lebo ešte viac podporuje v tele tvorbu tých zlých hormonov vdaka ktorym vyšilujeme..
čítala som o tom článok cez víkend... PMS sa dá zvládnuť úplne v pohode, stačí nejaký pohyb alebo šport 40 min denne ktorý podporí v tele tvorbu endorfinov, nejesť čokoladu aj ked na nu máme neviem ako veľmi chuť, a obmedziť mastné jedlá, aby bola lepšia pleť ( u niektorých sa totiž zvyknu robiť nadmerne jebaky v tomto období) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale na druhej strane, ja sama som si uvedomila vela krat ze mam mat kramy o par dni, az ked som bola v plnom prude revania a precitlivosti
pice jebnute, viac k tomu nemam co dodat
čítala som o tom článok cez víkend... PMS sa dá zvládnuť úplne v pohode, stačí nejaký pohyb alebo šport 40 min denne ktorý podporí v tele tvorbu endorfinov, nejesť čokoladu aj ked na nu máme neviem ako veľmi chuť, a obmedziť mastné jedlá, aby bola lepšia pleť ( u niektorých sa totiž zvyknu robiť nadmerne jebaky v tomto období) ...