Nenosím leginy, pretože ich má na sebe každa druhá, spolu s balerinami koženou bundou z podktorej vytrča nejake jednofarebné tričko, drdol a cross kabelka a nanajvýš niesú ničim zaujimavé..
mne sa legíny nikdy nepáčili a lesklé už vôbec nie ale je to tým že si to obliekajú tučné malé baby a ešte si k tomu dajú krátke tričká čo vypadá otrasne .....ale už som pár krát mala legíny a tuniku dlhú alebo teraz cez zimu to nosím namiesto silonok k suknia štucne
fuj uz sami ot zhnusilo som ot chcela aja raz si dat na sbea ale uz nedám proste kazdy toma! kazdy ot nosi ci 100kilova ci 50 tojejedno..nosia ot vseticjjak dake nohavice..
moc to nenosím, ak tak k dlhému tričku...najviac ma dojala jedna dievčina v autobuse vo veľmi priesvitných čiernych legínach s obyčajným krátkym tričkom, naviac mala biele nohavičky, ktoré jej krásne presvitali a nadváhu 15kíl (nič proti bacuľkám, každý ma svoje čaro, len sa treba vedieť obliecť).
Som napisal jasne, ze ak uz prispejes, budem sa pytat, ze preco... Takze skor ty nechapes... Ak nemas na to dovod, ide len o hlupy predsudok... Ale sak tvoja vec, nos si rifle...
@casanova7 načo sa tu pýtaš ľudí na názor ked tu chceš vlastne ibna povedať ako sa ti páčia lesklé legíny ....ľudí presviedčať nemusíš....tak je super že sa ti páčia tak vela ľudom sa to možno páči
Aj lesklé aj matné... ale zásadne si nedám na ne nic co mi nezakryje zadok, aj ked nie som tučná príde mi to nevkusné a ked to vidím na ženách zastrelila by som ich..ale aj tak najradsej asi take so vzhladom rifloviny
ci kokos asi prvýkrát v živote mám chuť niekoho poslať do piči na birdzi... milý zakladateľ.. choď do piče... neviem prečo .. ale asi preto, že ma naštvalo to slovo HA .. na konci vety reakcie na mňa.. také divné mi to prišlo, jak keby jak s handrou si sa so mnou bavil, aj keď si len písal.. a mám nervy ... tak toto ber s rezervou.. alebo aj nie... ja neviem .. ber to ako chceš .. mne vždy je lúto dakomu niečo také napísať , ale teraz neni, viem, že o pár minút bude, ale teraz nie
@casanova7 ok ako chceš. Nezdá sa mi tento druh oblečenia pohodlný, ja radšej rifle. Nenosím kabelku takže všetko po vačkoch čo legíny či ako sa tá vec volá nemá. Nevidím zmysel obliecť si iba legíny a dlhé tričko k tomu, príde mi to ako pyžamo. Lesklé veci v zásade nemusím ale hej ty chceš vedieť prečo - pretože sú z umelých materiálov a ja ako ťažký alergik také nosiť nemôžem. Stačí???
@casanova7 ako na teba všetky rifle môžu pôsobiť ako monterky ?! ... ak má baba super úzke rifle a vyzerá to ako keby mala legíny tak to nemôže vyzerať ako monterky ...
@casanova7 nemam leginy, ani jedny. Lebo sa mi to nepaci, vyzera to ako by sa zabudla obliect a k tomu baby ich nevedia nosit, tak aj preto. A na co som vazne ALERGICKA je sukna-najlepsie minisukna s leginami!!!:@za to by som dokazala vrazdit. To co je za picovinu? Napad za -100 bodov. Tak uz bud jedno alebo druhe, ale aj aj? Naco? Kvoli zime? zalozila som o tom aj forum, ale nic moc som sa nedozvedela
Pretoze ma zaujima aj preco sa im tie alebo tie pacia ci nepacia... A je jasne, ze aj ja mam svoj nazor... Mne sa pacia viac leskle, pretoze matne sice zvyraznia peknu zensku postavu, ale leskle pritahuju zrak ako magnet...
Ak vies, co je predsudok, tak potom si odpovedz sama... Ale pochybujem, ze ty vies, o com pises... Preto spominam rifle, lebo mnohe nenosia leginy, ale rifle si natiahnu v pohode... lebo tie nie su napasovane, uzke a tak dalej... Sa uvedom, co pises...
To uz si rovno mozes dat rifle, hm? No mne sa praveze paci, ked si baba zadok nezakryva, ze sa nehanbi za neho... Aj ked naznacene je niekedy zaujimavejsie ako odhalene, nieco na tom bude... fantazia pracuje...
Sak preto sa pytam, lebo chcem aj dovod... Ja ked nieco nenosim alebo nosim, ma to dovod... Nieco ta skriabe, necitis sa v tom dobre, nepaci sa ti, ako v tom vyzeras a tak... proste vzdy to ma dovod...
Dychaj, pusa... nikto ti nekaze, aby si tu pisala... HA pouzivam casto, zvykaj si... Alebo odid, je to na tebe... Napisal som jasne, ze budem reagovat na prispevky... je to moje pravo, ja som zalozil toto forum...
Sak to je najlepsie, napisat svoj... Co budem pisat cudzi? Ja som tiez napisal svoj... pacia sa mi baby v lesklych aj matnych (viac v lesklych) a nehanbim sa za to...
Nemozem poznat vsetky druhy rifli, ale proste mi pripadaju ako keby si mala na sebe monterky ako synonymum pre pracovny odev... proste na mna posobia sedlacky, zavan vidieka... Ak rozumies... Tiez len nazor...
No ja nie som modna policia, neriesim co sa k nim hodi a co nie... Ja proste registrujem, ze sa mi to na babe paci, to je hlavne... A ci si ku nim da to alebo ono, je mi v zasade jedno... hlavne nech je to sexi, hehe... myslim nohy a zadok v leginach... to si vsimnem vzdy... sak som chlap...
A ty si na baby, hm? Pokial ozaj nema 100 kil a 60 rokov, tak sa mi v nich bude pacit... a odhaleny zadok posobi fakt sexi... Mam to odkukane, kedze mnohe v meste nosia... ale zasadne nikoho na ulici neobtazujem... len sa divam...
Vzdy, ked idem po meste, vidim vela peknych bab, co by sa im leginy aj hodili, ale nenosia... Ale jasne, ze stretnem aj take, co maju na sebe aspon matne leginy a vzdy to vyzeralo dobre... Minule som siel po chodniku pri Americkom namesti a oproti sli tri pekne mlade studentky... A ta v strede mala na sebe krasne cierne leginy... ostatne ani netusim, ako vyzerali, lebo som si vsimal len tu strednu... a to nebola ziadna tucnota, ale krasna tmavovlaska... asi tolko...
rozdiel je v tom ze leginy su inej latky a niesu take hrube ako obycajne rifle , preto sa napr: leginy na leto hodia nez na zimu . Ale tak ked nemam rada ani leskle ani matne tak co uz s tym narobím, A zatial take leginy ako ja mam som take rifle nevidela
Sak ok, ako myslis... Mna urcite zaujme skor baba v leginach, ci uz matnych alebo lesklych, ako v rifliach... Pridu mi tuctove, to si na seba natiahne kazda... Ale na leginy musis mat aj pekne nohy...
Niekto sa pokusa byt vtipny, no haha... Podla mna ty to nepochopis nikdy, lebo nehces... A takych je vela... Ale to je VAs problem... Mna zaujimaju tie, co nosia a neriesia nezmyselne predsudky...
Podla mna su na peknej babe vzdy sexi... vulgarne su podla mna skor prilis kratke suknicky, podvazky ci samodrzky a roztrhane gate... Vratane rifli... Sak to je dobre, ze je tvoj ten nazor...
Vcera ma dostala v Cesko Slovensko ma talent skupina Ladylicious... Hlavne ta krasna brunetka v tych sexi modrych lesklych leginach... A nech mi niekto tvrdi, ze nebola sexi! Presne taketo leskle leginy sa mi na babach pacia, aj ked skor cierne... Tu babu by som hned bral za frajerku... Ale pochybujem, ze by ona chcela mna, ak je vobec volna... Uzasne sexi baba...
@casanova7 cítim sa v nich (poväčšine) najpohodlnejšie.. najmä teraz................á sexi sa už pár mesiacov necítim...ale predtým aj to bolo .....a lesklé ee..nepamätám sa, že by som také skúšala...asi som na také nejaké môjmu oku lahodiace ešte nenatrafila...nvm.
No mam podozrenie, ze ak sa mlada baba neciti sexi, tak je bud tehotna alebo je nieco zle, hehe... A ver tomu, ze leskle treba skusit... Budes v nich sexi... A ked nie, aspon mozes povedat, ze si to skusila...
@casanova7 ani ja nie som modna policia.. lebo dnes je ,,dovolene,, a nosi sa uz vsetko ... hovorim l en svoj osobny nazor, ze sa mi to fakt nepaci proste ...
a zmysel toho ked si da baba s peknou postavou minisuknu a pod to leginy nepochopim asi nikdy... kebyze som chlap tak sa mi to nepaci... ved nevidim pekne nohy
a nie kazdemu chlapovi sa pacia leginy si jeden z vynimiek, ktorym sa to paci ... skor poznam c halanov co sa im to nepaci ...
A rifle ti nepridu nenavideniahodne? Sak to nosi kazda a vyzeraju otrasne... Leginy su aspon sexi, ked uz... Naha si skor v sukni alebo v pancuchach, nie? Sak tvoja vec, rifle som spomenul prave preto, ze mnohe pisu, ze leginy su napasovane a ze to im vadi... Lebo rifle nie su...
@casanova7 : mne legíny na sebe neprídu vôbec sexy, pretože sa v nich cítim zle, a keď sa v nich cítim zle, jednoducho si nedokážem prísť v nich príťažlivá To že vyzerajú otrasne mi je v zime, kedy ich hlavne nosím úplne jedno, hlavne že sa v nich cítim pohodlne
no ale v zime nosiť pančuchy a sukňu, to až tak moc nezahreje
Nie všetky rifle sú napasované a aj keď sú, tak tak inak ako legíny... legíny máš ako druhú kožu, úplne všade ťa obťahujú, ale rifle sú predsa len troška voľnejšie, ak si zrovna nejaká pipka nedá o 3 čísla menšie aby jej z nich vybiehal zadok
Ok... Uz len tolko, ze prave preto su tak sexi, ze su obtiahnute... Keby na tebe viseli, to sexi nebude... To si mozes dat rovno vytahane teplaky alebo storocne rifle...
@spidy Čo som robil v UPS v lete, tak mi hovorili že chalan spal u frajerky, a nemal svoje nohavice, tuším si ich roztrhol, tak prišiel na nočnú v jej leginach
@casanova7 : jasné, už miznem nakoniec sme si len každý povedali svoj pohľad na vec želám veľa šťastia pri omrkávaní báb v lesklých legínach ja si pôjdem pohľadať ďalšie pohodlné rifle
baby su v tomto vypatlane. ani netusia co je pre chalnov na nich sexy...tieto tu sa obliekaju ako chalani a myslia si, ze sa to chalanom paci...skoda no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
178 komentov
a neznášam, keď niekto nosí legíny namiesto nohavíc. že legíny a krátke tričko k tomu. to vyzerá dosť... nevkusne.
ono už aj chalani nosia leginy?!?!
Ok a co konkretne ti vadi?
Tomu celkom nerozumiem, ze nieco medzi... A zalezi aj na materiale...
To znamena leskle?
A vies aj preco?
No aj matne su z roznych materialov... Ako aj leskle... Mne sa viac pacite v lesklych...
No pre chlapa urcite... Milujem pekne sexice v lesklych... No mne sa pacia aj v tunike a cizmickach...
Neriesim postavy, ale ci nosis aspon jedny...
No ono to su nohavice, to bude tym... A poznam aj horsie kombinacie oblecenia...
Ono zalezi aj ake tricko a ake leginy... A na kom, ze?
No to sa nepaci ani mne, nepozeram sa na tucne a stare... Ale ako pozeram, taka tu ani nie je, ci?
No sak ako myslis, ale pre nas chlapov je to skoda, ked si zakryjes zadok v nich, hehe...
Diky za velmi rozsiahlu a inspirativnu odpoved...
No ak mas ozaj taku super postavu, nemas dovod nenosit ani leskle, ci?
Ako som uz pisal, nie su leginy ako leginy... A ver tomu, ze zaujimave su, pre mna urcite, na peknej babe obzvlast...
No ved v tvojom veku zatial ani nemas co ukazat...
Ok, leskle si ani neskusila?
No ja neviem prist na chut tym napodobeninam rifli, to uz si mozes rovno dat tie, nie?
A dalsia ukecana, diky...
Urcite? A vies aj preco?
To by som chcel vidiet, moja... Silne reci...
No vidis, to bude tym, ze mna zaujimaju chude a stihle v nich... A po BA ich beha dost... A garantujem ti, ze leskle sa mi na nich pacia viac...
A mas aj dovod?
No a vies aj preco?
No vidis a mne sa zase nepacia baby v rifliach... Viac ma oslovi pekna baba v leginach... Rifle na mna posobia ako monterky...
Budem sa opakovat, ale kazde su ine... Tvoja vec, nikto ta nemoze nutit to nosit...
Ako som uz pisal, tucnoty ma netrapia... Ja si vsimam stihle, ktore sa vedia obliect...
A co mas proti lesklym, ha?
TAk ruzova sa nepaci ani mne a co? Ale ak sa mi nieco nepaci, tak aspon viem, ze preco... logicky... Ruzova je pre mna buzerantska a ja som na baby...
Tak 9? Sak ty vies...
Ty si nepamatas, co si napisala, hm? Ked sa ma pytas...
Som napisal jasne, ze ak uz prispejes, budem sa pytat, ze preco... Takze skor ty nechapes... Ak nemas na to dovod, ide len o hlupy predsudok... Ale sak tvoja vec, nos si rifle...
skôr ty máš predsudky, že človek môže nosiť buď elasťáky alebo rifle, akoby nič iné neexistovalo... len pre tvoju informáciu, normálne rifle nenosím
a keď už vidím kombináciu legíny+kratke tričko tak ma ide jebnúť... fuj fuj fuj
ale každý má svoj názor a ja ti ho neberiem ...
Vždy to vyzerá divne keď si dá krátke tričko a k tomu legíny.... Už predýcham, keď majú to tričko aspoň do pol zadku ale hento nikdy,fuj ! grc !
Pretoze ma zaujima aj preco sa im tie alebo tie pacia ci nepacia... A je jasne, ze aj ja mam svoj nazor... Mne sa pacia viac leskle, pretoze matne sice zvyraznia peknu zensku postavu, ale leskle pritahuju zrak ako magnet...
Ak vies, co je predsudok, tak potom si odpovedz sama... Ale pochybujem, ze ty vies, o com pises... Preto spominam rifle, lebo mnohe nenosia leginy, ale rifle si natiahnu v pohode... lebo tie nie su napasovane, uzke a tak dalej... Sa uvedom, co pises...
No ty vies... Mne sa na babach pacia... je to sexi... a to mi staci...
A ja som nikdy netusil, ze to je potreba... ved ta nikto nenuti...
Sak fajn, tvoja vec... Mne sa baby v nich pacia, mnohym chlapom sa to paci... A mnohym nie...
A preco myslis, ze by si sa pacila len uchylom, ha? Ved to je nezmysel...
Ciganky nosia kadeco... Ale tie ma netrapia...
Len doma? A vonku nie? Skoda neukazat peknu postavu, ci?
To uz si rovno mozes dat rifle, hm? No mne sa praveze paci, ked si baba zadok nezakryva, ze sa nehanbi za neho... Aj ked naznacene je niekedy zaujimavejsie ako odhalene, nieco na tom bude... fantazia pracuje...
A ktore radsej? Aj sa v nich citis sexi alebo pohodlne?
No sak mne sa to tak paci, to je podstatne, ci? Aby sa to pacilo chalanom na tebe, nie babam... ak nie si na baby... hehe...
Nie si out... KAzdy nosi to, co sa paci jemu... Ja sa pytam na leginy preto, ze sa mi pacia baby v nich... a rifle zase nemusim ja...
A citis sa v nich pohodlne alebo aj sexi? Alebo ako? A leskle si ani neskusala?
Sak preto sa pytam, lebo chcem aj dovod... Ja ked nieco nenosim alebo nosim, ma to dovod... Nieco ta skriabe, necitis sa v tom dobre, nepaci sa ti, ako v tom vyzeras a tak... proste vzdy to ma dovod...
Dychaj, pusa... nikto ti nekaze, aby si tu pisala... HA pouzivam casto, zvykaj si... Alebo odid, je to na tebe... Napisal som jasne, ze budem reagovat na prispevky... je to moje pravo, ja som zalozil toto forum...
Ale hej, nebudem ta dalej trapit... No ja uz som pocul x dovodov, takze tieto poznam... A su aspon logicke... dik...
Sak to je najlepsie, napisat svoj... Co budem pisat cudzi? Ja som tiez napisal svoj... pacia sa mi baby v lesklych aj matnych (viac v lesklych) a nehanbim sa za to...
Nemozem poznat vsetky druhy rifli, ale proste mi pripadaju ako keby si mala na sebe monterky ako synonymum pre pracovny odev... proste na mna posobia sedlacky, zavan vidieka... Ak rozumies... Tiez len nazor...
No ja nie som modna policia, neriesim co sa k nim hodi a co nie... Ja proste registrujem, ze sa mi to na babe paci, to je hlavne... A ci si ku nim da to alebo ono, je mi v zasade jedno... hlavne nech je to sexi, hehe... myslim nohy a zadok v leginach... to si vsimnem vzdy... sak som chlap...
A ty si na baby, hm? Pokial ozaj nema 100 kil a 60 rokov, tak sa mi v nich bude pacit... a odhaleny zadok posobi fakt sexi... Mam to odkukane, kedze mnohe v meste nosia... ale zasadne nikoho na ulici neobtazujem... len sa divam...
lebo lesklé sú nechutné?
rozdiel je v tom ze leginy su inej latky a niesu take hrube ako obycajne rifle , preto sa napr: leginy na leto hodia nez na zimu . Ale tak ked nemam rada ani leskle ani matne tak co uz s tym narobím, A zatial take leginy ako ja mam som take rifle nevidela
samozrejme,že som na baby... vďaka tebe som konečne pochopila,prečo to tie baby tak nosia,Ďakujem za objasnenie....
To ma tesi, leskle sa mi na babe pacia viac... Dik za nazor...
Len smelo do toho... aj tak je najlepsie dat na seba, nie na druhych...
A vies aj preco, hm? TO ma zaujima...
A ty si ich jedla, ked su nechutne? Nechutne na tebe urcite nebudu, si mlada a pekna baba...
Sak ok, ako myslis... Mna urcite zaujme skor baba v leginach, ci uz matnych alebo lesklych, ako v rifliach... Pridu mi tuctove, to si na seba natiahne kazda... Ale na leginy musis mat aj pekne nohy...
Niekto sa pokusa byt vtipny, no haha... Podla mna ty to nepochopis nikdy, lebo nehces... A takych je vela... Ale to je VAs problem... Mna zaujimaju tie, co nosia a neriesia nezmyselne predsudky...
A vies aj preco? Alebo to je zase len pocit, hm?
Podla mna su na peknej babe vzdy sexi... vulgarne su podla mna skor prilis kratke suknicky, podvazky ci samodrzky a roztrhane gate... Vratane rifli... Sak to je dobre, ze je tvoj ten nazor...
Sak ty vies... A pancuchy nie su tensie? Alebo ked mas hole nohy?
Sak jedine v pohode... Mne sa to bude pacit aj keby to tu kazda ofrflala... Pokial sa vzdy najdu take, co nosia...
Prosto sa v legínach necítim dobre .
Sak ty vies... Podla mna mate v leginach sexi aj nohy, aj zadok...
Sak je... Iny nemam... je moj...
No mam podozrenie, ze ak sa mlada baba neciti sexi, tak je bud tehotna alebo je nieco zle, hehe... A ver tomu, ze leskle treba skusit... Budes v nich sexi... A ked nie, aspon mozes povedat, ze si to skusila...
Sak som si aj tipol, hehe... No a podla mna su aj tehotne zeny sexi... Zalezi, v ktorom mesiaci...
A preco nenosis? No matne su mozno pre zaciatok fajn, ale mne sa viac pacite v lesklych...
a zmysel toho ked si da baba s peknou postavou minisuknu a pod to leginy nepochopim asi nikdy... kebyze som chlap tak sa mi to nepaci... ved nevidim pekne nohy
a nie kazdemu chlapovi sa pacia leginy si jeden z vynimiek, ktorym sa to paci ... skor poznam c halanov co sa im to nepaci ...
No vidis a ja zase poznam mnohych, co sa im to paci... Je to cele divne... Sak ked dojde koniec sveta, tak nam to bude aj tak jedno, ci?
nenávidím legíny!
Siedmom nebi, zeby? hehe...
Ako sa daju nenavidiet? Ved neziju... Ale rifle si das, ze?
no, nemienim chodiť v zime nahá, takže áno, nosím rifle ale najradšej mám kraťase a sukne v lete
A rifle ti nepridu nenavideniahodne? Sak to nosi kazda a vyzeraju otrasne... Leginy su aspon sexi, ked uz... Naha si skor v sukni alebo v pancuchach, nie? Sak tvoja vec, rifle som spomenul prave preto, ze mnohe pisu, ze leginy su napasovane a ze to im vadi... Lebo rifle nie su...
no ale v zime nosiť pančuchy a sukňu, to až tak moc nezahreje
Nie všetky rifle sú napasované a aj keď sú, tak tak inak ako legíny... legíny máš ako druhú kožu, úplne všade ťa obťahujú, ale rifle sú predsa len troška voľnejšie, ak si zrovna nejaká pipka nedá o 3 čísla menšie aby jej z nich vybiehal zadok
Ok... Uz len tolko, ze prave preto su tak sexi, ze su obtiahnute... Keby na tebe viseli, to sexi nebude... To si mozes dat rovno vytahane teplaky alebo storocne rifle...
A co to bude, az to bude, hm? Ak to nie je tajne...
To nerob, to ti nepomoze, cica...
No parada... Uz len ju naucit na leginy, hehe... Moja segra ma tri dcery...
Asi zle vidis, moja...
Naco sa hned podrezavat? Len aby to nebol skor NEmo styl...
Ale dobre vidím, môj...
Sak ok... Nikdy som nechapal tu riflovu "modu"...
Velmi zle... Sak si len piseme, takze si uplne mimo, pusa...
Kolko veci na svete sa neda pochopit a deju sa... normalka...
Sak ano, kazdemu, co jeho je... Ty si nechaj rifle a ja budem obdivovat sexice v leginach...