Akože, podľa toho či by som ho chcela, ako dlho by som ho už pred daným rande poznala...
Ak by som ho poznala, že by to nebol nový človek a ak by ma priťahoval tak,,ANO "
inak NIE
na prvom rande poväčšinou pusa na líčko, to nič nepokazí... ale väčšina chcela rovno francuzák, tak sa dosť čudujem, že anketa tu vychádza presne naopak.. ale to sú proste baby... povie, že nie a pritom myslí áno
nie, preto to ani nenazývam "rande" ale "stretnutie", to je neutrálnejšie prípadne retrospektívne keď sa na to pozriem, tak to možno nazvem "rande" (a v takom prípade zvyčajne aj padla pusa, resp. nebolo to obyčajné kamarátske stretko)
ale asi tak +-rok som chodila von s jedným chalanom, on to považoval asi celý čas za randenie a ja som si myslela, že sme kamaráti... a nepokúsil sa ma pobozkať (našťastie) ani raz takže asi by som to ani normálne neočakávala :ehm: teda pokiaľ by to bol niekto koho poznám a od koho by mi tá pusa nevadila
skôr to nečakám ako čakám, ale ak by som toho človeka dlhšie poznala ako kamaráta a zrazu ideme na rande a chápem, že ide o niečo viac, tak by mi to možno nevadilo, ale podľa mňa je inak na prvom rande na pusu skoro, tak na druhom ok, na treťom v pohode, teda ak toho človeka chcem
ale si zober, že prvé rande je také oťukávajúce, väčšinou sa človek ešte len rozhoduje, či toho človeka chce ešte vidieť
na prvé rande nechodím, na rande nechodím
rande je fuj
pusu očakávam, keď ju chcem
ale ešte lepšie je, keď ju dostanem a ani ju neočakávam, ale chcem ju
@coleshepter a ako sa spoznavas s chlapmi ked na rande nechodis? ci si este panna?
bozkavanie je zaklad, ked spoznam holku a sme spolu je uvolbnena atmosfera a nieco sme popili a obidvaja citime ze je medzi nami chemia tak ju pobozkam. pre zeny je to prirodzeny reflex chcu sa bozkavat. a od bozkavania potom prejdeme aj k niecomu inemu vacsinou sa zo zaciatku bozkavam so zavretymií ocamni ale potom ich otvorim a ked vidim ze sa jej to paci tak sa bozkavam dalej ked vidim ze je nadrzana usmieva sa tak az potom riesim dalsie stretnutia. Rande to nevolam to je prilis klise, nechcem aby si namyslala ze mi ide o vztah len ze ju chcem lepsie spoznat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ak by som ho poznala, že by to nebol nový človek a ak by ma priťahoval tak,,ANO "
inak NIE
ale asi tak +-rok som chodila von s jedným chalanom, on to považoval asi celý čas za randenie a ja som si myslela, že sme kamaráti... a nepokúsil sa ma pobozkať (našťastie) ani raz takže asi by som to ani normálne neočakávala :ehm: teda pokiaľ by to bol niekto koho poznám a od koho by mi tá pusa nevadila
ale si zober, že prvé rande je také oťukávajúce, väčšinou sa človek ešte len rozhoduje, či toho človeka chce ešte vidieť
rande je fuj
pusu očakávam, keď ju chcem
ale ešte lepšie je, keď ju dostanem a ani ju neočakávam, ale chcem ju
bozkavanie je zaklad, ked spoznam holku a sme spolu je uvolbnena atmosfera a nieco sme popili a obidvaja citime ze je medzi nami chemia tak ju pobozkam. pre zeny je to prirodzeny reflex chcu sa bozkavat. a od bozkavania potom prejdeme aj k niecomu inemu vacsinou sa zo zaciatku bozkavam so zavretymií ocamni ale potom ich otvorim a ked vidim ze sa jej to paci tak sa bozkavam dalej ked vidim ze je nadrzana usmieva sa tak az potom riesim dalsie stretnutia. Rande to nevolam to je prilis klise, nechcem aby si namyslala ze mi ide o vztah len ze ju chcem lepsie spoznat.
normálne sa s nimi spoznávam, chodím von
so svojim bývalým som nebola na rande ani raz, síce ma pozval, ale odmietla som