Tetovania uplne zboznujem. Samozrejme nic netreba prehanat,ale znesiem viac ako jednu-dve kerky. byvaly ich mal asi 6 a dali sa naozaj vsestranne vyuzit
pokial ich nema na tvary alebo tak nejako nemam voci kerkam na chlapoch vobec nic
Jedno dve pekné tetovania áno, ale nie celé telo, alebo tie tetovania typu, som veľký čávo. Na ramene, lýtku atď. tie sú fajn, pekné. Nemám proti tomu nič.
mne sa to páči,samozrejme nie úplne celý potetovaný. Môj frajer má zatial jedno na ramene a plánuje ďalšie a ja sa teším lebo si vybral fakt pekný motív.inak jedno tetovanie mám aj ja
no.. mne by islo skor o to, ci je chalan potetovany cely alebo ma 1-2 tetovania v pripade jedneho alebo dvoch mi to nevadi, mozno by sa mi to dokonca zdalo sexy. to je mozno ako s piercingom. ked to bude prehanat, bude to fakt strasne ale jedno tetovanie alebo jeden pierc. je sexy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2.kde
3.na kom
pokial ich nema na tvary alebo tak nejako nemam voci kerkam na chlapoch vobec nic
no musi to byt kvalitnee x)
a nie kazdemu pristane x)