mozno to niekedy podstupim, ale opacnym smerom, ze by som si ich dala zmensit.. ale neviem, take zasahy do ludskeho tela su dost krute, asi bych sa toho bala
pokial ide o moj pocit zo seba, tak ano, kebyze je to vyhradne z mojej hlavy, moja doslova potreba aby som sa citila stastnejsie tak to urobim, nato to je
ale kebyze to vznikne z nejakeho vonkajsieho popudu tak nie, nebola by som si ista
...ja som spokojna s poprsim, mam ine partie, ktore mi vadia, ale to sa da vylepsit aj inak, takze nie ..a keby som nebola spokojna, tak asi tiez nie, teda dufam, ze by som netrpela takymi silnymi komplexmi
@pa3cek Je to nelogicke. Niektori chlapi maju radi zeny s velkymi prsiami a ini s malymi prsiami. Ak si da zena s malymi prsiami zvacsit prsia logicky sa stane nepritazlivou pre tych, ktori maju radi male prsia a pritazlivou pre tych , ktori maju velke prsia.
Je to len ako keby si sa prezul z jednych tenisiek do inych.
Btw susedovi sa stal uraz , ktory mu zohavil polku tvare a nema na plasticku operaciu, lebo poistovna mu to nechce preplatit. Dost sa preto trapi, zena sa na neho nemoze ani pozriet.
Ale hlavna vec, ze Dara Rolins si dala za 5000 sk zdvihnut opadnute viecka, lebo si nepripadala sexi.
@serioznybloger Veď práve preto som to napísal a máš čistú pravdu ohľadom @22
Mám rád ženy od prírody(od boha krásne) a nie trapošky s implantátmi. Aj to je len prvý dojem či sa mi dievča páči a ma zaujme vzhľadom, ďalej ma zaujíma či má niečo v hlave a aká je po intelektuálnej stránke. Čiže nikdy nepochopím určité typy žien čo majú v hlave prázdno, že načo im je pekné telo, jasné ako biznis to hej, ale inak na nič a potom nepochopím tie staré nalpy ako Helena Vondráčkova, že si dá naťahovať kožu na hlave aby sa jej vyrovnali vrásky, boha to je rozum. Veď každý človek starne tak to je prirodzená vec ale u niektorých ľudí asi nie, ale to je ich vec. K 20 ročnej dievke sa rovnať už tiež nemôže.
ja asi tiež v opačnom zmysle,teda zmenšiť...lezú mi na nervy ...ale nejak som nad tým nerozmýšľala...predsa len je to zásah do ľudského tela....radšej sa vyrovnám s tým aká som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale kebyze to vznikne z nejakeho vonkajsieho popudu tak nie, nebola by som si ista
ale nic take neplabujem, zatial
Je to len ako keby si sa prezul z jednych tenisiek do inych.
Ale hlavna vec, ze Dara Rolins si dala za 5000 sk zdvihnut opadnute viecka, lebo si nepripadala sexi.
Typicka kktnost sveta.
Mám rád ženy od prírody(od boha krásne) a nie trapošky s implantátmi. Aj to je len prvý dojem či sa mi dievča páči a ma zaujme vzhľadom, ďalej ma zaujíma či má niečo v hlave a aká je po intelektuálnej stránke. Čiže nikdy nepochopím určité typy žien čo majú v hlave prázdno, že načo im je pekné telo, jasné ako biznis to hej, ale inak na nič a potom nepochopím tie staré nalpy ako Helena Vondráčkova, že si dá naťahovať kožu na hlave aby sa jej vyrovnali vrásky, boha to je rozum. Veď každý človek starne tak to je prirodzená vec ale u niektorých ľudí asi nie, ale to je ich vec. K 20 ročnej dievke sa rovnať už tiež nemôže.
v 18tich si spomen co som ti tu dnes hovoril