este ked som nebrala antiku tak som tiez potrebovala oddialit kramy (dovolenka) a predpisala mi tabletky Lutenyl no a kazdy den jednu a ked bolo po dovolenke som ich prestala brat a dosli kramy az na to ze ma hrozne bolelo brucho co inokedy nie..ale ine neziaduce ucinky to nemalo sa mi zda..
Ak beries antikoncepciu, tak si oddialis bratim bez prestavky, ak nie, daj si predpisat uz spominany Lutenyl alebo Norethisterol, a mas po probleme Ten druhy menovany funguje urcite
dam ti jednu radu a teraz uz seriozne. ak mas otazky o antikoncepcii, najlepsie ti odpovie gynekolog. nevyhadzuj to na nejaky tinedzersky server, kde ti odpisu iba rozne uchylne individua.. ako napriklad ja
no a k veci ak potrebujes len oddialit tak staci ked si das predpisat ten Lutenyl al. Norethisterol
ak chces ale zacat uzivat antikoncepciu tak o tom aku ti najlepsie poradi ozaj tvoj lekar a zacat uzivat ju treba v prvy den menstruacie...zalezi od druhu tabletiek ako treba postupovat ked chces predlzit cyklus a to bude napisane v tom pribalovom letaciku...ja napr len uzivam vkuse tak dlho ako potrebujem a ked uz mam napr po dovolenke tak prestanem a v tej prestavke budes mat kramy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Injekcia neviem,ale hak áno,u mňa v pohode. Pri nízkohormonálnej sa môže vyskytnút ´špinenie´-môže,nemusí.
Sga dakujem ti
no a k veci ak potrebujes len oddialit tak staci ked si das predpisat ten Lutenyl al. Norethisterol
ak chces ale zacat uzivat antikoncepciu tak o tom aku ti najlepsie poradi ozaj tvoj lekar a zacat uzivat ju treba v prvy den menstruacie...zalezi od druhu tabletiek ako treba postupovat ked chces predlzit cyklus a to bude napisane v tom pribalovom letaciku...ja napr len uzivam vkuse tak dlho ako potrebujem a ked uz mam napr po dovolenke tak prestanem a v tej prestavke budes mat kramy...