Odkedy som zacala brat antikoncepsiu..som dost pribrala ..na vahe to neni tak vidno ale na tele hej.... ja som bola zvyknuta ze mozem jest setko a teraz sa to zmenilo.. a ked vidim baby s tymi malymi zadockami a stehnami... aj ja chcem naspat take.. baby
Veď máš normálnu váhu a keď sa to neprejaví na váhe tak to asi nie je nejak extra vidno... možno si to len namýšľaš a nie je to také strašné ako to tu popisuješ...
no, ale ono to moze byť aj tým, že antikoncepcia ma takú danosť, že udržiava v tele viac vody. mozes jest aj úplne rovnako, hýbať sa rovnako ako predtým a aj tak sa to prejaví. buď privítaj samú seba v novom šate, alebo skús inú, alebo vysaď úple a kašli na to
@13 niečo na tom pravdy možno je, ale moja postava sa napríklad nezmenila vôbec a to som nejedla ani menej ani viac a ani žiadnu fyzickú aktivitu nevyvíjala... takže to musí byť individuálne..
to ise so mnou, tiez som tak pribrala, ked som to brala a chutilo mi jest, len tie tuky sa usadzali tam de nemaly a to hlavne zadku P, tak som s tym skoncila, aj ked bez toho, potom zacaly opet tie hrozne krce pri mojich ,,cervenych,, dnoch
ZA to nemoze HAK ale ty sama...Ved sa ovladaj, ked mas chut na sladke daj si ovocie.Pi vela tekutin, ziadne sladke napoje. A jedz mensie porcie viackrat za den a v pravidelnych intervaloch. A samozrejme cvic. Vyhovarat sa na HAK ti nepomoze. Hak nesposobuje priberanie len zdrziava vodu v tele a moze zvysovat chut na jedlo. Ale ty si predsa panou svojho tela a HAk zasa nie je droga aby si sa nevedela ovladat. JA som nepribrala s HAk ani deko a jedalnicek som nezmenila.
cvičenie nie je nikdy na škodu a pravidelné rovnaké dávky jedla (samozrejme primerané) sú tiež len nápomocné pri udržiavaní rovnováhy. Ja by som však odporučila trochu do seba investovať a poradiť sa s lekárom o kvalitnejšej antikoncepcii (tá však aj niečo stojí). Ak nechceš míňať viac peňazí, tak ju radšej vysaď.
#26 Neda sa urcit ktora HAk je kvalitnejsia ako ostatne...ich cena je urcena aj davkou hormonov v nich a pouzitimi latkami na vyrobu. Vyssia cena u HAK neznamena vyssiu kvalitu ani vyssiu spolahlivost. To je dokazane. A mimochodom ja beriem Regulon, ktory stoji na 3 mesiace len 550,- cize patri medzi najlajnejsie, a nepribrala som ani deko ked som ju zacala brat. Je to vec cisto individualna a nezalezi vobec na tej HAK ale na tej babe ktora ju uziva. Na tom ako dokaze potlacit tu prehnanu chut na sladke ci na cokolvek. Vyhovarat sa na HAK je najjednoduchsie.
@28 Ja beriem HAK za 700,-/3mes. a tiež som nepribrala. Nie je to tá najdrahšia, ale ani najlacnejšia. Cena je samozrejme určená hladinou hormónov a ich druhom a práve o to ide. Menej hormónov má totiž menej vedľajších účinkov a takáto HAK je preto väčšinou lepšie znášaná.
HAK s vyššou hladinou hormónov môže mať vedľajšie účinky, ktoré sa môžu prejaviť nárastom hmotnosti. Neznamená to však, že pri užívaní kvalitnejšej antikoncepcia (s menej vedľajšími účinkami) dievča nepriberie. Priberie každý, kto svoje chute nedokáže udržať v primeraných medziach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a tak sa tomu inak hovorí.
kedy to konečne pochopíte, dámy?
Jednoznačne cvičiť. V jedle sa obmedz jedine po 18 h. ale inak jedz normálne ...
Cvičiť cvičiť a cvičiť
a ono je to individualne, napriklad mojej sestre po prvej tabletke opuchly nohy jak svina
Ak si myslíš, že aj antikoncepcia je vrada nenarodených detí, tvoj problém. Aj takmám iný názor:
» www.birdz.sk/webka/xyz666/bl...
HAK s vyššou hladinou hormónov môže mať vedľajšie účinky, ktoré sa môžu prejaviť nárastom hmotnosti. Neznamená to však, že pri užívaní kvalitnejšej antikoncepcia (s menej vedľajšími účinkami) dievča nepriberie. Priberie každý, kto svoje chute nedokáže udržať v primeraných medziach.