ani jeden sa mi sice nepaci, ale dam ti fajn radu - skus si to najst na ebayi alebo na aliexpress, je to uplne to iste, ale tam to najdes za 10 eur, mozno aj menej. ja som si tiez objednala vela triciek za 5ku a na slovenskych strankach to predaju kludne za 30
takze v podstate sa nemusis rozhodovat a ked si ich tam najdes mozes si objednat vsetky tri za cenu jedneho, mne sa hladat nieco ine nechce kedze mam uplne iny vkus, ale snad som ti pomohla
Ako, tie svetríky nie sú zlé. Moja mamička by povedala, že štýlové. Bud chlap.sk, to mi pripadá ako instantnymetrosexual.sk alebo niečo na podobný štýl
@skillet fuha a to uz preco? ja si odtial objednavam pravidelne a este ma nic nesklamalo, treba vediet od akeho predajcu si objedavat. povedat, ze cela stranka je podvod je trosku odveci no ked si niekto objedna lv tasku za 5 eur od predajcu s nulovym hodnotenim tak moze cakat maximalne zemiak zabaleny do krabice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takze v podstate sa nemusis rozhodovat a ked si ich tam najdes mozes si objednat vsetky tri za cenu jedneho, mne sa hladat nieco ine nechce kedze mam uplne iny vkus, ale snad som ti pomohla
Proste nos co sa ti paci a kasli na nazor vsetkych
z hentych troch je najlepsi klasicky čierny prvý, ale unesena som z neho teda neni
» www.gamisport.sk/mikiny-a-svetre...