trochu mimo, ja viem, ale také dačo by som si na seba nikdy neobliekla, za prvé to má už strašne veľa báb v tvojom veku a nezaškodí trochu sa odlíšiť a za druhé je to podľa mňa totálne nevkusné...
@snehovavlocka@istsinka po 1.kto povedal ze to chcem nosit v zimee, alebo vonku???!co ked to chcem nosit vnutry alebo na vystupenie...dam vam radu ked neviete okolnost tak tu nep*cujte!! po 2. tie vase recicky boli uplne trapneee
@istsinka akoo ja poznam take baby co ked je -5 stupnov si daju minisukne a newem coo... ale dost ma uraza ze ma knim prirovnavaas!!!! "milujem" takkyych ludi co prd vedia a staraju saa..aa inac newem o tom ze by forum znelo "Čo si myslíte o leopradích legínach? " tak uz len tolko..
@istsinka to sa mi už určite nestane, som dostatočne poučená... musím mať rešpekt, veď to predsa nie je MOJE fórum
fuj, zas odbočujem od témy, takže... skús New Yorker, tam majú kopu super vecí. zajtra tam možno skočím, tak môžem potom napísať, či som tam niečo také videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a kto povedal, že som reagovala presne na teba?
ale aj tak to je jedno lebo ty v svojej hlúpej zasranej hlavičke by si kritiku ani nikdy neprijala
a po ďalšie asi som si to vydedukovala .. ale to je už moja osobná vec
a nereagovala som na to, že čo si myslím o leopardích legínach ... ja proti nim nemám nič, kým si ich neoblečie našpekovaná baba
ja som si len spomenula nato, že vonku je mínus neviem koľko a EXISTUJU baby ktoré si to oblečú
24
istsinka včera 20:58
vonku je pod nulou a dajú na seba toto ... bože
toto bola reakcia na MOJE forum tak fakt neviem co by som si o tom mala mysliet
nemám poňatia kde chceš tie legíny nosiť a je mi to u riti
ale keby si napísala, že teraz a vonku tak by som to určite mierila na teba
(a ja tiež )
fuj, zas odbočujem od témy, takže... skús New Yorker, tam majú kopu super vecí. zajtra tam možno skočím, tak môžem potom napísať, či som tam niečo také videla