ak by sa mi páčili, prečo nie?
Kvety mám rada a chúďatká nemôžu za to, kto ich poslal
(hoci by som bola desne zvedavá, kto to bol a dúfala, že neznámeho ctiteľa poznám a to neznáme ctiteľstvo je vzájomné, čo je takmer nereálne, ale vcelku vtipné
A potom prídeš za ňou a povieš "tak čo páčili sa ti kvety?" a ona "to si bol ty? hej boli krásne!" a v hlave si to dievča povie "kurva snáď mama ešte nevyniesla kôš možno ešte nebudú uplne zničené"
Ja nvm, asi ak by som si ich uz nasla pred dverami, tak ok, veznem si ich, ale tak na taketo anonymne moc nie som...
Raz mi dakto zazvonil u nas doma na mikulasa, zdrhol a nechal puding pred dverami tak jasne, že som to zjedla
no a ze. kvety za to nemozu.
okrem toho, neznamy ctitel moze byt nakoniec niekto uplne super. a ako budem raz manzelovi vysvetlovat, ze prvu kyticu od neho som vyhodila?
prijala by som hocake kvety!! maximalne kvety milujem a od nikoho ich nedostavam.. tak bars aj od okoloiduceho
btw. kamoska dostala od suseda ktoreho nepozna zaklopal jej na byt, ze tie kvety dal frajerke k statniciam ale idu na dovolenku a asi by ot neprezili, tak ci ju moze potesit kyticou
Tak asi hej, lebo by to inak bolo trapne a tak
Ale ked uz by som mala ctitela, tak by si o mne nohol aspon zistit fakt, ze umierajuce pohlavne organy rastin moc neocenim a mohol by mi radsej kupit Rafaello
ja som prekvapil svoju frajerku kvetmi... vykúpil som všetky ruže čo mali na predajni... ale frajerka nejak nadšená nebola... no neviem, reakcia ma dosť sklamala a odvtedy som už radšej žiadnej babe kvety nekupil.
@trtken hm, a teraz bude možno nejaká pre zmenu sklamaná, že sa v tomto smere nečiníš holku treba najprv trochu odhadnúť (za to, že je niekto žena, nemusí mať automaticky rada kvety - môže byť alergička; nemusí byť romanticky založená; môže mať striktné zásady voči trhaniu kvetín pre chvíľkovú radosť; atď atď), začať možno nejakým jedným kvietkom a nie celým výkupom kvetinárstva
@ohavnost
ruže mala rada, to som si istý možno len už nemala rada mňa
@lintu
máš pravdu, mal som byť menej megalomanský a začať trebárs púpavou finančne by to menej bolelo, ale človek sa aspoň učí na vlastných chybách.. a nie že by som s romantikou skončil, iba som opatrnejší. No z mojej skúsenosti, mladé baby tú romantiku nevedia až tak oceniť ako zrelšie ženy a vôbec prežívať ten vzťah...
@trtken no...keď kvet, tak snáď i tá púpava by mohla zaujať aj tak by som povedala, že ide skôr o to celkové gesto, ako o samotný druh kvetu...i keď spomenúť si na obľúbené kvety polovičky, sa samozrejme berie ako plusový bod k dobru a presne ako hovoríš, mladšie dievčatá majú zväčša oproti tým starším trochu iné priority a očakávania od vzťahu...ale aj oni z toho raz vyrastú a ich nároky sa zvýšia
@denix vlastne bola by som nesmierne rada. Veď čo je na tom pekné, že niekto zabije kvet, ostrieka ho nejakým odpadom (hnusným sprejom) a k tomu pridá nejaké stužky a mašličky, pričom sa celá krása kvetu strati?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Kvety mám rada a chúďatká nemôžu za to, kto ich poslal
(hoci by som bola desne zvedavá, kto to bol a dúfala, že neznámeho ctiteľa poznám a to neznáme ctiteľstvo je vzájomné, čo je takmer nereálne, ale vcelku vtipné
a samozrejme ,že by som prijala!
Raz mi dakto zazvonil u nas doma na mikulasa, zdrhol a nechal puding pred dverami tak jasne, že som to zjedla
okrem toho, neznamy ctitel moze byt nakoniec niekto uplne super. a ako budem raz manzelovi vysvetlovat, ze prvu kyticu od neho som vyhodila?
btw. kamoska dostala od suseda ktoreho nepozna zaklopal jej na byt, ze tie kvety dal frajerke k statniciam ale idu na dovolenku a asi by ot neprezili, tak ci ju moze potesit kyticou
Ale ked uz by som mala ctitela, tak by si o mne nohol aspon zistit fakt, ze umierajuce pohlavne organy rastin moc neocenim a mohol by mi radsej kupit Rafaello
ruže mala rada, to som si istý možno len už nemala rada mňa
@lintu
máš pravdu, mal som byť menej megalomanský a začať trebárs púpavou finančne by to menej bolelo, ale človek sa aspoň učí na vlastných chybách.. a nie že by som s romantikou skončil, iba som opatrnejší. No z mojej skúsenosti, mladé baby tú romantiku nevedia až tak oceniť ako zrelšie ženy a vôbec prežívať ten vzťah...