bola som z hnedej na čiernu ale medzitým som tam ešte hodila čokoládovú, nie tak naraz...a čiernu som mala tak pol roka, teraz ju dávam dole naspäť, a je to dosť náročné...momentálne kráľuje dvojfarebnosť čiernej s pôvodnou hnedou...
prekvapivo, som na tom do písmenka rovnako ako @sajuri007 .... dlho som mávala iba tmavohnedé šampóny, ktoré sa rýchlo vyzmývali a potom som si raz dala čiernu... teraz po pol roku ju dávam pomaličky dolu, na hlave mám zmes čiernej, hnedej a na slnku dokonca aj červenkastej... takže si dobre rozmysli, či to naozaj chceš, lebo dolu to ide dosť ťažko, pokiaľ si nechceš úplne zničiť vlasy
ja som tak mala, ale ja mám veľmi tmavohnedé vlasy, ktoré niektorí považujú za čierne (aj keď podľa mňa sú slepí), takže som sa o to nemusela starať.
môžeš skúsiť šampón, existuje aj taký na 6-8 umytí. je veľmi pravdepodobné, že sa úplne nevymyje, ale keby si sa prefarbila, tak sa o to aj tak musíš starať, takže ti môže byť jedno, ak ich prípadne budeš mať o niečo tmavšie. ale ak to bude vyzerať hrozne, rýchlo sa toho najhoršieho zbavíš
tiež mám svoje vlasy hnedé, moja prvá farba bola čierna a reakcie okolia boli priaznivé...a ako už bolo spomínané čiernej sa veľmi ťažko zbavuje, nechávala som si to odrastať a vyzerala som jak totálny idiot, tak som si na tie odrastené konce dávala tmavšiu hnedú nech to nie je také výrazné...
čierna farba sa mi páčia ale ak máš bledší odtieň vlasov tak to musíš stále dofarbovať lebo odrastené konce vyzerajú veľmi zle
ja som čiernu získala keď mi zle chytila tmavá jnedá aj keď v podstate som čiernu vždy chcela skúsiť. ale dllllho sa jej už neviem zbaviť, keďže si nechcem vlasy dodrbať peroxidom... takže si to radšej premysli.
@iwka555 aj ja som riešila podobnú dilemu.... tak som najprv skúsila iba farbiaci šampón. Prvý deň to bol menší šok, no potom to bolo dobré Vyskúšaj aj ty..... neboj
viacej pokusov o Čiernu som mala ale ani jeden mi nechytil tak ako som chcela (bud vobec alebo len tmavohnedo alebo dokonca aj naznak tmavo sedej som nasla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
môžeš skúsiť šampón, existuje aj taký na 6-8 umytí. je veľmi pravdepodobné, že sa úplne nevymyje, ale keby si sa prefarbila, tak sa o to aj tak musíš starať, takže ti môže byť jedno, ak ich prípadne budeš mať o niečo tmavšie. ale ak to bude vyzerať hrozne, rýchlo sa toho najhoršieho zbavíš
Nebolo by najlepsie dat sampon? a ked to bdue ok potom to proste prefarbit??
čierna farba sa mi páčia ale ak máš bledší odtieň vlasov tak to musíš stále dofarbovať lebo odrastené konce vyzerajú veľmi zle
keď ti bude tvoja hnedá farba vyrastať :/
preto si ja už farbiť nechcem!
v kazdom pripade asi som mala sksit kadernicku