raz či dvakrát sa mi sníval a musím priznať, že ma to trochu vydesilo
ale myslím, že to bolo silno ovplyvnené tým, že som sa deň predtým opila som svojou kamoškou, ktorá mi potom vo vysokom štádiu opilosti rozprávala rôzne veci z jej sexuálneho života a frajerkou a ďalšími inými ženami...a asi to nejako ostalo zakorenené v mojom podvedomí...
Ja by som chcela vediet že prečo sa mi snivaju take sny s babou .. dufam že nebudem lesba ale niekedy si predstavujem že ake by to bolo s babou, hereckou ... ale prečo to neviem .. :/ boskavala som sa uz s dievčou 2-3x ale take čudne to bolo .... ale nelakaju ma baby .. som na chalanov .. prečo mám tie sny?? Chcela by som to vedieť... nechcela by som byt lesba .. nemám nič proti nim .. ale ja chcem mat dieta a mať muža ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nie...
ale myslím, že to bolo silno ovplyvnené tým, že som sa deň predtým opila som svojou kamoškou, ktorá mi potom vo vysokom štádiu opilosti rozprávala rôzne veci z jej sexuálneho života a frajerkou a ďalšími inými ženami...a asi to nejako ostalo zakorenené v mojom podvedomí...