Jednoducho , páči sa mi môj učiteľ ktorý je odomňa o 15rokov starší. Kto vie čo si omne pomyslíte, ale je to tak. Baby , mám u neho šancu ?? Aspoň nejakú ? Chodili sme spolu na zastávky a do školy sami dvaja. Už mi veľa krát povedal , že ma má rád. Ale ja
@kristinakostiviarova nie nemáš u neho šancu, pretože ak máš fakt 14, tak ak by s tebou niečo mal, zaprvé je to trestné z hľadiska že si maloletá, a zadruhé je to trestné z hľadiska že si jeho žiačka a už za každú z tých vecí samostatne by z toho bol škandál a okamžite by letel zo školy a dosť možno by ho už nikde ako učiteľa nevzali.
a ak nie si blbá, tak sa ani o nič pokúšať nebudeš, lebo ho tým postavíš do EXTRÉMNE nepríjemnej situácie.
@midnight Ja chcem počkať až ked odýdem na strednú . VIem je to čudné . A pomyslíš si že som iba 14ročná soplana. Neviem či ma chápeš , ale on je uplne iný ako ostatný . A pri ňom sa cítim úplne inak , lepšie. A on ma vždy rozveselí a sním si pripadám viacej hodnotnejšia a cennejšia
A ako tu pišu šancu nemaš ,ak by si aj uspela čo očakavaš od vztahu držanie za ruky a podobne taky chlap mysli len na jedno neboj kamaratom by ta nepredstavil ani rodičom bola by si len bokovka na odreagovanie. Ak by si mu to dovolila
@kristinakostiviarova
Ak má chlap 29 rokov a začne sa vláčiť so 14 ročným dievčaťom, tak je to len znak toho, že je nevyspelý, nezodpovedný, prípadne emocionálne narušený s nesprávnymi prioritami. Zrelý takmer 30-ročný muž vie, že niečo také by ho mohlo dostať do basy a zničiť mu život.
Vopred ti vravím, že ak sa nechceš sklamať tak na neho radšej zabudni. Aj keď odídeš na strednú, nemyslím si, že si s tebou niečo začne, je to príliš veľký vekový rozdiel a ty si ešte príliš mladá. Možno kebyže máš o nejaké 3-4 rôčky viac, tak to by bolo o inom.
Ale myslíš si, že 29 ročný bude chcieť len také chodenie za ručičky po meste? Zabudni, ten vzťah s ním by vyzeral trocha inak a myslím, že tvoji rodičia by neboli nadšení. Radím ti, radšej teraz zabudni. Bude to menej bolieť.
Btw, sama mám o 10 rokov staršieho, takže ťa neodhováram kvôli vekovému rozdielu. Ale kvôli tomu, že ty si ako 14ročná úplne inde ako on.
@tralalibang Ďakujem za názor. Nie ,nemyslím si že to bude chcieť .. A chápem ho , že to nechce. Ani ja by som nechcela. Je pravda , že ked on mal 15rokov, ja som sa narodila. Chápem , že si o mne myslíš , no ani neviem čo. Ale tak , pokúsim sa na neho zabudnúť . Ale moc sa to nedá , keď som s ním v styku každý jeden deň..
@tunidlo No hej... Má ma iba rád... Nič viac, vieš kolko ja mám chalanov , starších - mladších rada a nechcem s ním chodiť , ani nič podobné? Ano máš pravdu , zamotal mi hlavu.. Ale už sa stalo , a čo sa stalo sa už neodstane....
@kristinakostiviarova to čo ti ponúka on ti može ponúknuť velmi vela mladších chalanov ... len musíš hladať ... nezťažuj si život keď nemusíš, hladaj si rovesníkov...viem že je to ťažké ti takto hovoriť pretože ho vnímaš ako niečo výnimočné ale vaše svety sú proste nezlučiteľné (nehovorím že by to nešlo) ale určite nie teraz ... porozmýšlaj nad tým...časom ti život sám ukáže máš naozaj len 14 ... sama uvidíš ,ale aj uvažuj
Nič zlé si nemyslím, ja keď som bola 14 som horšie veci vystrájala, to bola len priateľská rada, aby si radšej zabudla Začni s nejakým športom alebo tak
@melancholik Asi by som to nenapisala lepsie iba dodam ze, 29 rocny clovek uz predsa len ma nejaku tu urcitu cestu za sebou a uz je ak ako tak vyprofilovany.
@melancholik Fajn , Ďakujem ti . Ano idem uvažovať. Nebaví ma to už dalej ..Nebaví ma sťažovať sa, a nič neriešiť .. Hej naozaj začnej s niečimm iným s niečím novým.. No , bude to ťažkké..
Zlatíčko moje malé, 30 ročný chlap je v štádiu, že si pomaly zakladá rodinu, ty si 14 ročné kuriatko, ktoré má pred sebou strednú, vysokú a ešte kopu všetkého možného... ak sa ti páči dospelé správanie, tak si nájdi niekoho o kúsok staršieho od teba, koho už opustila puberta Učiteľa ber ako fajn človeka, ale ty si nájdi iný objekt záujmu
@melons @kristinakostiviarova samotrejme že to nebude lahke ... nemusíš hneď začínať, len svoj pohlad zameraj trochu inam, nemusia to byť spolužiaci ... môžu to byť kludne aj chalani starší, dajme tomu o rok o dva roky odteba ... len si ich začni trochu viac všímať, akí sú a tak ... (aj keď ti dám radu, skôr sa zameraj na rovesníkov)
@dominikskohel ...skús sa spýtať nejakého vysokoškolského profesora či by bolo v poriadku keby chodil a spával so svojou študentkou, či by ten vzťah v pohode mali verejný
@kristinakostiviarova Ale on keby s tebou niečo chcel mať, myslím fyzické tak by sa to považovalo za sexuálne zneužívanie , tak je to v zákone. Samozrejme, že nemáme na mysli, že by ťa zneužíval...
@dominikskohel Nuž , vidím že si omne myslíte že som nejaká 14 ročná soplaňa .. A že som mladá a bláá blááá bláá . Máte pravdu ale ,ja ho ľúbim jednoducho ..
Keď ho ľúbiš tak počkaj ešte rok aspoň, dovtedy budeš vedieť či ho naozaj ľúbiš a on nebude mať traumu z toho, že ho môžeš neskôr natrieť za vaše spoločné intímne chvíle ...
@dominikskohel Takže podla tvojej rady (ako podla každého) sa mám na neho vykašlať , a nájsť si mladšieho , pretože som mladá a onj e starší .. A nefungovalo by nám to atd.. Tak potom by so mnou chcel ísť napr . do kina, na kúpalisko ,na pizzu .. prečo by mi veavel že ma má rád ?
to ta prejde...muzom v tomto veku sa uz nechce babrat s neskusenou pubertackou, ked chce zenu, tak co najskor bez prosikania, skusenu, co to vie v postely
Poviem ti to takto...jeb na to. Úplne ťa chápem, viem ako sa cítiš, ale predsa len, má 29 rokov a ty štrnásť. Akože, podľa mňa, nebolo by na tom nič také hrozné, kebyže máš aspoň o čosi viac...lenže proste..máš štrnásť. A ešte k tomu si jeho žiačka. Môžeš sa s ním cítiť fajn, lepšie, cennejšia, ale to je málo na to. A myslíš, že bude ten rok, dva čakať práve na teba? Prd veľký, nebude. Nechaj ho proste napokoj, ak nechceš obom narobiť obrovské problémy.
slečna zlatá v 14tich je to dosť nereálne, prepáč. neviem si predstaviť niektorého s mojich kamošov okolo 30, že by si začal s babou pod zákonom. si mladá, chalanov bude ešte takááá kopa tak kašli naňho, toto by isto nefungovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a ak nie si blbá, tak sa ani o nič pokúšať nebudeš, lebo ho tým postavíš do EXTRÉMNE nepríjemnej situácie.
A ako tu pišu šancu nemaš ,ak by si aj uspela čo očakavaš od vztahu držanie za ruky a podobne taky chlap mysli len na jedno neboj kamaratom by ta nepredstavil ani rodičom bola by si len bokovka na odreagovanie. Ak by si mu to dovolila
Ak má chlap 29 rokov a začne sa vláčiť so 14 ročným dievčaťom, tak je to len znak toho, že je nevyspelý, nezodpovedný, prípadne emocionálne narušený s nesprávnymi prioritami. Zrelý takmer 30-ročný muž vie, že niečo také by ho mohlo dostať do basy a zničiť mu život.
Ano nechaj to tak najdi si ine zaujmi ako učitel napriklad najdi si chlapca blišie tvojmu veku možno si nenašla ešte len to čo si hladala treba skušat
Ale myslíš si, že 29 ročný bude chcieť len také chodenie za ručičky po meste? Zabudni, ten vzťah s ním by vyzeral trocha inak a myslím, že tvoji rodičia by neboli nadšení. Radím ti, radšej teraz zabudni. Bude to menej bolieť.
Btw, sama mám o 10 rokov staršieho, takže ťa neodhováram kvôli vekovému rozdielu. Ale kvôli tomu, že ty si ako 14ročná úplne inde ako on.
@kristinakostiviarova samotrejme že to nebude lahke ... nemusíš hneď začínať, len svoj pohlad zameraj trochu inam, nemusia to byť spolužiaci ... môžu to byť kludne aj chalani starší, dajme tomu o rok o dva roky odteba ... len si ich začni trochu viac všímať, akí sú a tak ... (aj keď ti dám radu, skôr sa zameraj na rovesníkov)
No tak to určite nie..
aj keď je pravda že žiadne informácie z prvej ruky nemám.
dnešné štrnástky poväčšine vyzerajú na osemnásť...
divíte sa, keď sa za nimi obzerajú starší chlapi?
ale ak by to s ňou ten učiteľ myslel vážne, naozaj by som pochybovala o jeho zdravom rozume...
a rada pre teba, slečna:
v tomto veku rieš pätnásťročných, na tridsiatnikov máš ešte čas...